"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Altuncu sabırlı ol,geliyoruz peşpeşe Biz her zaman mutluyuz sende var ise neşe Kadim dostum yazdıkça zevkten oldu dört köşe Hasretlik böyle birşey,çekmeyen bilmez dostlar.
Yahya Hoca söz verdi daha henüz gelmedi, Hüseyin Yazar girdi neden selam vermedi, Burada buluşmadan kimse zarar görmedi, Ben öyle diyorum da siz ne dersiniz dostlar.
Oturdunuz baş başa peki ne yaparsınız, Hasretlik çoğalırsa hemen de ararsınız, Başta saç bulunursa onu da tararsınız, Neşeden dört köşedir aradığınız dostlar.
karargahta birleşti, Kamil ile A. Ayaz biri der ki sen oku, öbürü de sende yaz sayfa açarlar bize, zifiriden bembeyaz ne söylerse söylensin, kızmazlar kadim dostlar
Bazıları nedense bu sayfaya gelmiyor, Beni çok üzüyorlar bu gerçek bilinmiyor, Böylesi buluşmalar kolay kolay olmuyor, Benim gibi düşünen bilmem varmıdır dostlar.
Neşelidir burası yazdıkça yazıyorsun, Kızma meleken varsa arada kızıyorsun, Bilgisayar başına bir güzel sızıyorsun, Sabır edin ne olur kızmayın sakın dostlar.
Kamil yazdı notunu, sıra geldi Adnan'a oda yazar bir şeyler, ceza keser İhsana kaleminde kıble yok, bela olur insana bu işin şakası yok, dikkat eyleyin dostlar
Gurbette moral verir önemli ziyaretler Grip oldum kırka çıktı bendeki heraretler Kayboldu da gelmeyur hani eski suretler İnsanı mutlu eder her gün buluşan dostlar
böylece paslaşırlar, bir o yana bu yana şimdi sıra Kamil'de, topu atacak ona penaltı serbest vuruş, artık yaklaştık sona maçtan sonra sohbete devam eyleyin dostlar
Sevgili Mahmut..Önceki sayfalara bakmadığım için o notu yazdım.İlk resimleri görsek zaten oraları bilirdik ama Femenosun okulunun çatı resmini Adnan hoca ile yorumladık.Karşuları Vahtanca benzettik doğru çıktı.