"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kar yağmamış köyüme havalar güzel orda, Müfettişim ve Mahmut zevkle yaşarlar orda, Gurbet elde yaşarız bizim gönüller orda, Bu gurbet ellerinde kırık dökük gönüller.
İki yıl hava almak, şişirmez mi insanı; Sular erken çekilsin, bekliyorum duanı, Şurva lahana için kalayladım kazanı; Ziyafet sofrasını, arzu eder gönüller.
Benim köyüm bambaşka benzemiyor yabana Yabanın insanları kıstırıyor kapana Herkes cebine bakar değer vermez urbana İmanı kıt olanda kararmıştır gönüller
Sevenler buluşuyor şükür olsun burada, Sevenler hep kavuşur havada ve karada, Şahinkayalı dostlar oluyor bir arada, Şükür olsun arzular birbirini gönüller.
Hemen aradım onu dün akşam olmuş olay, Hırsızlık sonrasında sabır değildir kolay, Canın sağolsun dostum onu sadakana say, Duyunca bu olayı mahzun oldu gönüller.
Demlediğim çay bitti bilmem sırada ne var, Çayın olduğu rafta kavanozda kahve var, Son menüde sanırım bir kaç çeşit meyve var, Belki hepsi bahane "SOHBET İSTER GÖNÜLLER"