"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Vakit epey geç oldu ben yazmaktan yılmadım, Yatsı vakti çok geçti namazını kılmadım, Zaman ne çabuk geçti saatede bakmadım, Bundan soraki zaman sanırım uykuya gider...!
Emekli olduğunda korukçu olurmusun, İsteyerek orada söyle sen dururmusun, Anarşistler gelirse çekerde vurumusun, Bütün bu söylenenler hayal köyüne gider.
Öyle hemen kaçmak yok onbir sayfa dolacak, Yarın işi olmayan yatakta uyuyacak, Sanırım Adnan Hoca beni çekip vuracak, Adnan Hoca yatmadan sanırım derse gider.
Adnan hocam çok haklı korukçıya gerek yok Kışında hasretini bizim gibi çeken çok, Bekçiliğini yapmaya bizim gibi aday çok, Bu özlemin sonunda gönül oraya gider...!
Baktınmı gerilere kaç kişi geldi yazdı, Onbir sayfa dolmaya dostlarım bak az kaldı, Sanıyorum Altuncu zamanınızı çaldı, Hedefe varmak için dörtlükler iyi gider.
Düzelt yazdıklarını ayağa dikkat eyle Soranlara cümleden selamlarımı söyle Onbirinci sayfaya ulaş Mahmut Köseyle Farkları kapatmaya resimler iyi gider.
Müsaadenizle size edeyim bende veda...! Geç kalmış bir namazda vesileyle olsun eda, Bir bir ayrılırsak kalmaz bu sayfada seda... Bu sohbetim devamı gelecek haftaya gider...!
Birer daha yazarsak hedefe varılacak, Yazmazsanız inanın Altuncu darılacak, Onbir sayfa dolunca yorgana sarılacak, Uyuyan insan ise bilmem nereye gider.