"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Yarın arar sorarız var mıdır bir dertleri Arayıp sorar bizi onların en mertleri Facebook'a sıvıştı bu sitenin fertleri Seni anlamayana ister yaz ister söyle
Mahmut olsa dolardı sayfa resimler ile Erken çıktı yaylaya döner kesimler ile Köy güzel yayla güzel böyle mevsimler ile Köseoğlu yayladan bol bol haberler söyle
Hani sen yatmış idin ben de yattım aşağa, Gençler selam verir mi biz yaştaki kuşağa, Kızlar unuttu bizi bel bağladık uşağa, Kamil rahatsız belli senin derdin ne söyle.
Yaylaya çıktı Mahmut yol bulup inemedi, İndi ise de bile siteye giremedi, Sanıyorum üzgündür bir selam veremedi, Kırıldı kanadımız yedek varmıdır söyle.
Kimse yok kimse gelmez fayda yok beklemekte Gaz verenler hesapta bizi desteklemekte Uyurum uyanırım gözlerim teklemekte Hala beklemekteyim,iyi geceler söyle...
Elazığdan selamlar hepinize..Malum havalar ısındı çocuklar evde durmak istemiyor ,bizlerde takılıyoruz peşlerine:)Eve gelip selam vermek bu saati buldu.Yarın da nöbetçiyim o nedenle sizlere iyi geceler diliyorum....
İyi geceler sana Allah rahatlık versin, Kimbilir sen arkamdan kötü şeyler de dersin, Saat ilerlemiştir yemek bulursan yersin, Yarın dersin varmıdır bana doğruyu söyle.
Karar verip yatalım olmuyor zorlamayla Geceyi geçiremem yorgunken horlamayla Yine kaldık baş başa sanalda turlamayla Not et diyeceğini yarın sabahtan söyle...
Hani bir kural vardı altıye altı sayfa, Bu akşam ne yazık ki hastaydı bizim tayfa, Seni memnun edemez bu Muzaffer Mustafa, Sana izin çıkmıştır yengeye selam söyle.
Dersimi ne sorarsın sana yalan mı dedim Sizleri oyalayıp filan falan mı dedim Tek başına burada gez de dolan mı dedim? Haydi iyi geceler,"LA HAVLE VELA" söyle....
Yoksa kızmış mı dostum aman ha üzülürüm, Dayanağımsın benim yerimde süzülürüm, Dua eyleyin bana merağımdan ölürüm, Ters şeyler demedim ki lahavleyi sen söyle.