"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Benim yarın sabah erkenden programım olması nedeniyle sizlerden erken ayrılmak durumundayım. Bu hafta sizlerin duasına ihtiyacım var. Sizden dua bekliyorum. Sizlerinde işlerini "ALLAH" muvaffak etsin kolaylıklar göstersin. Kalın sağlıcakla....
Ah o nasırlı eller,o uykusuz geceler Ninni ninni diyerek dilden düşen heceler Çocukların her şeyi o çilekeş anneler Gününüz kutlu olsun,saygım size ulaşsın
Coşkun hayırdır birden ayrıldın firar gibi Gözlerin hep geride birini arar gibi Önceden verilmişe benzeyen karar gibi Göreviniz her zaman başarıya ulaşsın
Ne yapsın bu Altuncu PC sinyal veriyor, Kısa zaman içinde sol taraf ısınıyor, Uzmanlar bu duruma tehlike vardır diyor, Zor duruma olana Rabden çare ulaşsın.
Zaten gelen olmadı beş kişi selam verdi, Bu dünya insanının her zaman vardır derdi, Dörtlükleri Adnanım gözler önüne serdi, Sonsuz teşekkürlerim dostlarıma ulaşsın.
Ne yazık o fanları çalışmıyor bilirim, Çaresi yakın olsa hemen gider alırım, PC ye bir şey olsa düşüpte bayılırım, Dostun sihirli eli buralara ulaşsın.
Sayımız çift haneden indi tek hanelere Henüz alışamadım türlü bahanelere Diyecek bir sözüm yok artık "BANA NELERE" Herkes gönlüne göre bir yerlere ulaşsın
Sakın üzme canını her şeyin çaresi var Bir elin nesi derler,iki elin sesi var Anlamam desem sana nerede düğmesi var Bilenler çare diye sana tezden ulaşsın
Bazen Coşkun görünmez bazen de Kamil Şahin, Gecenin bu vaktinde canım istedi tahin, Yüksek uçmak tehlike derim aşağıya in, Gönderdiğim öpücük çabuk sana ulaşsın.
Atıp vuramadık mı hedefi on ikiden Keskin nişanci idik ikimizde eskiden Bizimle merhabayı kesip de burdan giden Dostlara küçük sitem dokunmadan ulaşsın
Çaresini bilirim ama cakoma lazım, Bunun yanında bir de kişiye gerek azım, Bilmem ki bu işlere ne der Zenolu Kazım, Muhtarım gelemedi sesim ona ulaşsın.
Hem Kamil hem muhtarın işi çıktı tahmila Unutmazsam sorarım onu yarın Kamil'a İnsanın kiymetini sormali Şeyh Şamil'a Allah rahmet eylesin duam ona ulaşsın