"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sene ikibinonbir saat ise sıfır bir, Geçen gün olayları gönlümde canlı bir bir, Kitap bir,Peygamber bir,şükür olsun Allah bir, Yeni yılda dostlarım İslâmi konuşalım.
Bu ne güzel iştirak, sayfa doldu taşıyor, Onüç sayfa dolmuştur, ondörde yaklaşıyor, İkibinon yılı son, yeni bir yıl başlıyor, Birlikte sitelerde, faydalı konuşalım !!..
Misafirler var idi, geç iştirak eyledim, Ben biraz yazmalıyım, eve öyle söyledim, Geçte olsa bakınız, yeni yıl ile geldim, İsterseniz burada, hayattan konuşalım !!..
Teşekkürler Altuncu, merhaba benden size, Maşallah diyecekler, mutlaka ikimize, Çokları imrenecek, bu güzel sitemize, Bu heyecan nedendir? onları konuşalım !!..
Ömürden bir yıl geçti, bakın yine yaşlandık, Gençlerin arasından, böylelikle dışlandık, Yaşlı dede olmaktan, bana göre hoşlandık, Boş sözlerle değil de, gerçekler konuşalım !!.
Başka yere bakarken yazmışsın dörtlükleri, Birlikte gel gidelim biraz daha ileri, Bu site dostlarının konuşmuştur dilleri, Bugünden itibaren yeni yıl konuşalım.
Saatler ilerliyor, sabah artık yaklaştı, Yazan arkadaşların, birçoğu uzaklaştı, Üstünbaş' la Altuncu, bu sayfayı paylaştı, Bizde burda sonlayıp, yarına konuşalım !!..
Diline sağlık abi çok teşekkür ederim, Son verirsen dörtlüğe ben yatağa giderim, Gelecek hafta abi daha erken gel derim, Hep birlikte o zaman rahatça konuşalım.
İstersen yazalım biz, bu günü bulamayız, Ya nasip haftaya biz, bakarsın çıkamayız, Sağlık yerinde olmaz, belkide yazamayız, Hatıra olsun diye, biz bize konuşalım !!.
Günü gelen ölecek, bu yazılar kalırlar, Bizden sonra gelenler, arada bir okurlar, Belkide hislenirler, duygulanır ağlarlar, Canlı muhabbet olsun, eskiden konuşalım !!..
Güzel diyorsun ama tam dokuz saat oldu, Sanıyorum bugünlük benim miadim doldu, Yüzüm PC başında akşamdan beri soldu, Hevesi saklayalım haftaya konuşalım.
Ne oldu size hocam, dörtlüklerin gelmiyor, Bana altıncı hissim, uykusu geldi diyor, Bak Üstünbaş burada, sizden cevap bekliyor, Bende noktayı koydum, haftaya konuşalım !!..