KAMİL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Re: KAMİL ŞAHİN

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Tem 02, 2010 8:29 am

Seavgili Kamil Abi
Bende İrfan abi gibi Üzücü haberler insani çok üzüyor,haberini okuyunca
entişe ettim ama telefonla görüşünce iyi olduğuna gerçekten çok sevindim Cenabu allah sana
şifalar versin daha iyi haberlerini bekliyorum görüşmek dileğiyle yengeye ve çocuklara selam olsun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzt Tem 26, 2010 8:50 am

Merhaba Amca,
Aşağıda yazmış olduğum neden? ağırlıklı yazımdan sonra sırf facebookta düşünce ayrılığına düştüğümüz zat-ı muhteremin aşağıdaki sözlerine maruz kalan birisi olarak verdiğim tepkiyi eleştirmişsiniz.
size soruyorum: yazdığım yazının benzerlerini hepimiz yazmadık mı? bu sitemleri hepimiz etmedik mi? veya ettiğim bu sitemden ne yanlış anlam çıkabilir? Bu sayfa .............dan selamlar yazmak için mi sadece. duygu ve düşüncelerimizi paylaşabileceğimiz bir sayfa değil mi? ben mi yanlış biliyorum.
malumunuz yazdığım yazılarda tek düzeliği hele de o zatı muhterem gibi iki kelimeyi bir araya getirmeden yazı yazmayı sevmem. genelde cümlelerimde hep birden çok anlam vardır. bunu da suç olarak mı algılıyorsunuz? o zat-ı muhterem gibi edebiyat yapmak olarak mı algılıyorsunuz.
ben ve siz düşüncelerinizi istediğiniz gibi açıklamaya özgür değil miyiz? benim hangi yazımda(bu sitede) siyaset vardır. hangi yazımda birini veya öbürünü bu sayfalarda cümlelerime kattım. o zat-ı muhteremin sancısı diğer sayfalarda olmasına rağmen buraya yansıtmasına siz göz yumabilir miydiniz? tabi ki hakkınızda olması münasebetiyle...
o zat-ı muhteremin yazılarında farkındaysanız aileme kadar uzanan yazılar var. bu yazılanların bu sayfalarda paylaşılması sizce ne kadar doğru.
ben insanları hakir görme, onlara karşı böbürlenme edalarına bürünecek kadar zavallı ve kişiliksiz biri değilim. ancak benim hatam şu sözü en başında hatırlamamamdır " ben bir söze bakarım söz mü diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye". "cahile efendi olmaktansa akıllıya köle ol" demiş atalarımız. ben bu hatayı yaptığımı geç anladım.
ama umarım siz de birşeyleri bu sözlerimden sonra anlamışsınızdır. sizi sitede rahatsız edişim bundan idi.
sağlıcakla kalın

Re: GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Mesajgönderen gokhan sahın(hacaloglu) » Sal Tem 20, 2010 8:48 am
neden sorusunu sordum kendime defalarca... hepsine bir cevap buldum ve hepsini geçiştirdim. kimisini sevinçle kimisini hüzünle geçiştirdim. ancak bu site için neden sorularını düşünürken dün gece aklımdan geçen bir kaç soruyu paylaşmak istedim sizinle:
neden kuruldu bu site?
neden bu kadar fazla üye var?
neden bu kadar fazla üye olduğu halde kimse birşeylerini paylaşmıyor?
neden belli başlı kişilerin yardımları ve gayretleri ile unutulmamaya inat ediyor?
neden birileri birşeyleri deşmeye çalışıyor?
neden ...?
neden ...?
neden ...?
işte bu nedenlerin arasında gezerken kendimi sorguya çektim. imkanın olduğu halde neden bir selam verip son durumun hakkında bilgi vermiyorsun köy sakinlerine(seni kim merak edecek demeden!!!)diye. işte bu duyguların girdabında meçhule yol alırken, siz değerli köy sakinlerim ve site üyelerine en derin sevgi ve saygılarımı sunarak sizleri o anlamlı selam ile başbaşa bırakıyorum.
SELAMUNALEYKÜM EY CEMAAT
SELAMUNALEYKÜM EY MUHTEREMLER...
Allah'a emanet olun

bana cevaben yazılan
ALANYADAN İNADINA SELAM VE SAYGILAR
ALLAH ELIMI AYAĞIMI GÜCSÜZ BIRAKANA
KADAR BIRDE BU SAYFA KABANANA KADAR
HICDE EDEBİYAT YAPANI SEVMEM SITEYE ARADA
BIR GIRIP AKLIM ERMIYOR DIYENLERE BEN YORUMU
KIMIN İÇİN EDILENI BILIRIM COK AKILLI HER ZAMAN
KAYBEDER SAYGILARLA
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Eyl 08, 2010 7:05 am

Merhaba Kamil Abi Mubarek Ramazan Bayramınızı cani gönülden kular ailece sağlık sıhhat dilerim allaha emanet olun sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Eki 22, 2010 6:30 am

Yeniden Merhaba Kamil Abi Yaklaşan Mubarek Kurban Bayramınızı cani gönülden kular ailece sağlık sıhhat dilerim İnanırmısın her gün sayfayı açıp şu garıp yazılarını okuyorum ben inanki kahroluyorum nerde bu kadar insanlar demekki birileri buralarda emellerine kavuşmuş sadece direnen 3 kişi ama hergün sayfaya giripde yazmamak banada zor geliyor ama yinede yazılanları inanki okuyorum.
allaha emanet olun sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Özdil » Pzt Kas 15, 2010 9:38 pm

SELAMUN ALEGUM KARDEŞİM KAMİ BEY MUBAREK KURBAN BAYRAMINIZI AİLEÇE KUTLAR SAYGİLARLA.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Kas 04, 2011 12:30 pm

Sayın Müdürüm Kamil Abi
"Sevgi,Hoşgörü,barış ve kardeşlik duygularımla Kurban Bayramınızı kutlar,Mutlu bir gelecek dileğiyle, saygılar sunarım."
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Haz 15, 2012 11:59 am

----Sevgili kardeşim Kamil bey,
----Kızımız Büşra'nın mezuniyeti için yapacağınız yolculuğun hayırlı geçmesini,mezuniyeti hak eden kızımızın bu başarısını kutladığımı,bundan sonraki yaşantısında daha başarılı olması dileklerimi bildirir;sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir ömür temennisiyle hepimizin gözü aydın olsun.GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Nis 08, 2013 10:01 pm

Şahinkaya köy sitesi forumunda her şeye rağmen bizleri yalnız bırakmadığın için teşekkür eder,bundan sonra da yanımızda olmaya devam etmeni dilerim.
Selam ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Oca 17, 2017 10:26 am

Rahmetli Gönül Dostumun sayfasına en son 2013 yılında yazmışım.
Aradan nerdeyse 4 yıl geçti.
O günlerde bu sayfalar çok hareketliydi.
Bugün ise buralarda sessizlik var.
Ama sağ olsaydı rahmetli KAMİL ŞAHİN, inanıyorum ki o da burada yazıyor olacaktı.
ALLAH RAHMET ETSİN.

.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir