"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Ben bir izin alayım namazımı kılayım Sohbet kıvamı alsın arkasından geleyim İnşallah sayfaları okurken zorlanayım Katılım yapmak için gelin burda olalım.
Yoksa hayal mı gördüm ışık yandı ve soldu, Anlaşılan bu akşam büfede iş çok oldu, İnşallah kasa dostum kâğıt parayla doldu, Gecenin ortasında gelin faal olalım.
Sen deki geleceğum gerisine karişma Eğer gelmeyeceksen yapacağum duruşma Ağırdur faturası söz verupta sıvışma Sen yeterki gel kardeş muhabbette olalım...
Sayfalar dolar ama kişi sayısı artmaz, Uykusu gelmeyenler sanırım kalkıp yatmaz, Ne yazık bazıları yazarak neşe katmaz, Yeni sezonda dostlar biz burada olalım.
Ankara uzak değil Düzce ve İstanbula, Çorluya gider isen Gölcüğe uğra ola, Rabbim kolaylık versin zavallı olan kula, Uzaktaki dostlardan biz haberdar olalım.
Canın sağolsun Coşkun ver bakalım molayı, Zor işler zaten zordur tercih edin kolayı, Yaz boyu yorumlayın can dostlarım olayı, Site çok garip kalmış gelin çokluk olalım.
kıpırdamak nasip, olmayu bu zavallıya bir çıksam yola gerek yok kırmızı halıya emmoğlu gelmeyeyim çıkarum pahalıya hiç istemem dost içun, karakolda!!!!! olalım(en son gelduğumde hatırlarsun nerde geçurduk dakikalari)
Karanlık gecelerin elbet vardır sabahı, Bilmem bu sessizliğin var mı uygun izahı, Bir gün tutacak dostlar şu garibanın ahı, Korkmayalım dostlarım birlikte dağ olalım.
Yirmi dakika oldu olmayalı burada Yeni kişiler yoktur neden bu sayfamızda Yazı yazmak ne zormış sitenin sayfasında Yılmayın usanmasyın gelin burda olalım.
Gelip geciyor günler durdurması olmuyor Zaman hep tükeniyor yolun sonu geliyor Nice insanlar geçti hep toprakta yatıyor Burda olmuyor ama ahrette bir olalım.
Yinede güzel geçti bu gecemiz burada Yazdığımız dörtlükler okunsunlar orada Yanlız yaşamak zortur ne durursun kenarda Yürü koş sen netine yaz beraber olalım.
Adnan AYAZ dediki, Silandoz yasanından Fotinosa telefon, Aradım Muzafferi sordum nasıldır sezon, Bu senenin finali altı ile buldu son, Gelecek paragafta hep beraber olalım.
Anlaşılan bu akşam yolun sonuna geldik Beş kişi bu sayfada güzel muhabbet yaptık Biz caldık biz oynadık yinede çok tat aldık Tatil bittikden sonra yine burda olalım.