Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Adım Raşit FUZOĞLU.1984 Gökçeada Doğumluyum.RAhmetli Reşit emicenun torunuyum. Babam Mehmet FUZOĞLU ve annem Selvinaz FUZOĞLU dur.ilkve orta öğretimimi Gökçeadada tamamladım. Şuanda KTÜ. Rize Meslek Y.Okulunda Makine Bölümünde Okumaktayım.
merhaba raşitçim seni aramızda görmek çok güzel bundan sonra katılımının devamını diliyorum okul hayatındada başarılar diliyorum.bu arada karızma süper
raşitçiğim siteye hoş geldin bu bayramda köyde yanınızda olmadığım için üzgünüm... inşallah yazın görüşecez. kendine iyi bak. bir nefeste benim için memleket havası çek...
mrb rasit abi hosgeldin sitemize tabiki kabul ederiz valla uzakta olmak hic te guzel bir duygu deil ben cok ozluyorum memleketime ne mutlu turkum diyene valla
merhaba raşit.öncelikle hoşgeldin.gerçi daha geçen akşam özlenende güzel bir gece geçirdik.bir çok şurlu için bir ilkti.inşallah devamı gelir.görüşürüz.