"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
dörtlük yazamıyorum, bende fıkra anlatayım bari... güncel bir fıkra...
fadime domuz gribi olmuş, temel de dursunun evlerine ziyarete gider, dursuna fadime iyileştimi diye sorar, dursun da gribi gitti ama domuzluğu ruruyi der....
Bir yıl geçti aradan, birçok yıkım yaparak, Çok yakınlarımız öldü, biz kaldık ağlayarak, Ancak huzur buluruz, biz birlik sağlayarak, Hayattan kopmamak, sağlıklı olmak gerek..
Kırıkhan'ın "gül"üsün muhabbetin ballıdır Ezan-ı Muhammedi sesin ile tatlıdır Kırıkhan'ın evleri iki ve üç katlıdır Oradaki dostları senin davetin gerek...
Ara sıra kesilir radyonun sesi böyle, Bunun sebebi nedir Güveli bana söyle, Ne yazık irtibatım kesildi şu an köyle, Trabzondan haberleri siteye yazmak gerek..
Trabzondan haberleri Sami yazardı bize, O dostum Hacca gitmiş döndümü sorsam size, Site sayfalarında rastlanmaz eski ize, Sevgili bayanlardan haber almamız gerek..
Hayat dediğin neki, ahanda geldi geçiyor, Arkadaşlar birer birer, aramızdan gidiyor, Hani Müfettiş?. acap Özbilgi neler ediyor, Muhammet Şahin' i de, belki aramak gerek.
Günler çabuk geçiyor bir yıl geride kaldı, Gözlerim ve de aklım dostlar sizlerde kaldı, Güzel memleketimde fikir düşüncem kaldı, Gökyüzünden hayaller yere düşmesi gerek..
Yoklamada görünen dokuz kişi oluyor Yaza yaza burada sayfalar hiç dolmuyor İnşallah bundan sonra sayfa bize yetmiyor Hele gayret edelim bize mutluluk gerek.
Ömür dediğin nedir, dalda bir kuru yaprak, Bin sene da yaşasak, son durak kara toprak, Mühim olan dünyada işlerimiz olsun berrak, Hak ve hukuka daimi, riayet etmek gerek.