Necip dostum hoş geldin atışma meydanına, Ne güzel şeref verdin yakıştı da şanına, Nasip ise gelirler dostların divanına, Nazar değmesin bize buluşma daim olsun...
Bu ne güzel atışmalar aramakla bulunmaz, Huzur olmazsa insanda, gurbette durulmaz, Burada yapılan şakalara kimseler darılmaz, Yeterki yapılan hep şakalar dayanılır olsun..
Beyyuk açılım içun çıkamadum duaya Yazık; dilum varmayur bu anda bedduaya İntizarlarım çıkar her hal arşu alaya Benum bu yakarışım Rab ba arzuhal olsun
Olayları birlikte izliyoruz, bakalım neler olacak, Umarım bu hareketlerden, çokları ders alacak, Gelecekte inşallah tarihçiler iyi şeyler yazacak, Halkımızın isteği Türkiye daim bayıdar OLSUN..
Her hali bir olmuyor insan denen varlığın Kokusu burnumdadır ander ihtiyarlığın Gölgesinde durulmaz,çöktümü karanlığın Gelecek günler bize,dünden aydınlık olsun
Bugünde akşam oldu ne kaldı elimizde, Bir tek şey var geçmişin hayali dilimizde, Baki kalan dünyadır duralım yerinimizde, Ben diyorum dostlarda daima sabır olsun.
Günlerin geçmesini, bekliyoruz hep sabırla, Geriye dönerek bakıp çocukluğunu hatırla, Hayat hikayelerimiz anlatılır birkaç satırla, Yeterki, dünyada yaşantımız insanca olsun..
Günler çabuk geçiyor yaklaşıyoruz sona, Gelip yazan dost kimse selamlar olsun ona, Gülden kalkan arılar onun başına kona, Gölcükten sevgilerim bütün dostlara olsun...
Altunci güzel dersun yerum senun duanı Her halde duyan yoktur hayatta bedduanı Bizden dua bekleyur memleketun her yanı Çorbada bir tutam tuz varsun da bizden olsun
Geçti bahar, geçti yaz; güze merhaba dedik. İniş ve yokuş derken, düze merhaba dedik. Ayrıntıyı bıraktık,öze merhaba dedik. isterim bundan sonra, sevgi ve saygı olsun.
Ey gidi dostluk sana fazlamı önem verdik, En sevilen dostlara nazlamı önem verdik, En hırçın soğuklara yazlamı önem verdik, Elbetteki isterim sabır hoşgörü olsun…
Aha bir şey kalmadı girduk- gireruk kışa Ayaklar sendeleyur dayanmayur yokuşa İnsanlık hasret kaldı sevgi dolu bakışa Benden hep sevgi, saygı bütün dostlara olsun
Şu dörtlüklere bakın, iyi dilek ve niyaz, Hasret gideremedik, yine geldi geçti yaz, Şimdi "Hasret" demişken, Mübarek sen de bir yaz, Dörtlükler sıra sıra, "Meydan" dört dörtlük olsun.
Yiğidin şanındandır, dostluğa önem vermek, Yoksa mümkün olur mu samimiyeti görmek? Herkesin harcı değil, gönül gözüne girmek, Başarırım diyene, bu dünya helal olsun.
Dostların değerini bu gariban biliyor, Dostluğa önem verir devamını diliyor, Dostlarından karşılık şükür olsun geliyor, Dilerim ömür boyu her zaman böyle olsun..