"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
İyi niyet,hoşgörü ne güzel meziyetler, İki günlük dünyada fuzuli eziyetler, İki dost arasında müsavi kemiyetler, İnşallah güzel günler sizden bekleyeceğim...
Yüce Allah biliyor adreslerimizin yerini, Mühim olan insanlık, karıştırman derini, Bütün yanlış sözlerden sakındır dillerini, Bayramda dostları mutlak bekleyeceğim..
Bayramda Müslümanlar yaklaşır birbirine, Buradan selâm olsun onların herbirine, Beni kabul etsinler kardeşleri yerine, Bu Bayramda onlardan mesaj bekleyeceğim...
Müslümanlar her zaman birbirine yaklaşmalı, Her hususta birbirleri ile, insanca anlaşmalı, İyi olmalıyız, birlik olmalıyız, düşmanlar şaşmalı, Tüm ülkemizde devamlı huzur bekleyeceğim..
Nasıl okusam bilmem şu arif olanları Ne de güzel diyorlar bi bilsem satırları Nasıl da belırtıyor o mübarek yolları Nerden gelirse gelsin yine bekleyeceğim...
Yazdığım dörtlüklerim hoşuna gidiyorsa, Yüzün bu olaylardan birazcık gülüyorsa, Yazı kışı baharı dostlarım biliyorsa, Yazı yazmak için ben kalem bekleyeceğim…
Ah emekli öğretmenim, kalem mi kalmadı, Pazara giden yok mu? kalem alan olmadı, Bilgisayarda yaz Altuncu, sayfaları dolmadı, Hergün bu sayfada dörtlük bekleyeceğim..
Baktım muhtarım demiş kalmadı kalemleri Biraz soradan gördüm muzaffer heceleri Ben de katılıp size deyeyim güzelleri Ben her zaman sizlerden dörtlük bekleyeceğim....
Beklemek iyi değil fazla bekletmeyeyim, Bu sayfa görevimi yerine getireyim, Buralardan sizlere güzel haber vereyim, Ben de siz dostlarımdan haber bekleyeceğim...
Bir ara görünmüştür Kazakdaki dostumuz Ruh güzel olmaz ise neye yarar postumuz Dil'e sahip çıkalım bak gidiyor üstümüz "Açılım"lar hakkında yorum bekleyeceğim.....
Semavattan baktınmi görünen tamam olur Senin açın ne ise ordan görüneni olur Sen her şeyi tamam et görünen güzel olur senin sevilen dörtlüklerini yine bekleyeceğim...
Beklemekten usandık, artık beklemeyelim, Zamanında yazalım, fazlaca teklemeyelim, Kafiye değişsin isterseniz başka eklemeyelim, Karar sizden gelecek , onu bekleyeceğim..