"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Cizelim durakları mevlam nasip ederse cikar isek bayramda gölcük de görüşürse cikmamız belli deyil arabam dolu ise ciksam da bu halimle, yine bekliyeceğim...
Önceden ışık yaktım sonu gelmedi yazık, Oradan çıkar iken al yanına bol azık, Ölümcü şu dünyada kalamaz kimse kazık, O zaman geçer iken mutlak bekleyeceğim...
Günler kolay geçmekte ramazan ondört bugün, Allah' a dua ediyoruz bize huzur versin her gün, Bu bayram olmasa da, sonra gelecekte bir gün, Tüm dostları, son görevde mutlak bekleyeceğim.. Bu dörtlüğü defterinize not ediniz diyeceğim.(!) .
Allah sağlıklı ömür versin güzellik saçanlara Allah nasip ederse buluşmamız olur bahara Allah bilir bu işi kime son görevde karara Acap nasil diyeyim yinede bekleyeceğim...
Özbilgi bişeyler sezdi yazdığım dörtlükten, Acaba insana varmı yakın başka ölmekten, İnanıyoruz, çekinmeyelim hiç söylemekten, İmanla, her zaman hazırlıklı bekleyeceğim...
Ahmet Ustunbas amca o bizim can dostumuz Caykarada kesismiz eskiden yollarimiz Tamer,Senol abiler birde en buyuk Aziz Hepsine selam olsun birgun bekleyecegim
İşte gençler geldiler Altuncu çok mutludur, İnşallah çoğalacak dostunuz umutludur, Bu mübarek Ramazan herkes için kutludur, Bu Bayramda dostlardan mesaj bekleyeceğim...
Selam olsun dostlara yurekde vardur yara Anlayanlar anladı düşmişüm burda dara Ben uzaklarda kaldum telefonlarda ara Bayram güni gelıyu yıne bekleyeceğim...
En son İhsan Özbilgi tarafından Pzr Eyl 06, 2009 2:39 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ben gezerum gezerum bursanın dağlarini Bayramda arayacağum benum akrabalarumi İlk başta dayim vardur sonra herkes sirali Bu bayram garib kaldum sizi bekleyeceğum
Garip kalman dostlarım bu sayfa bizim için, Günler geçer aradan yazı yazmazlar niçin, Gurbetin hasretini bu sayfa ile geçin, Göynük,Bursa,Kırıkhan dostlar bekleyeceğim...
Kırıkhan' dan selamlar Hakan Ayan'a bizden, Çok teşekkür ederiz ilk selam geldi sizden, Atışma devam edecek Allah saklasın gözden, Fatih ve Hakan, dörtlüklerinizi bekleyeceğim..
Paragaf sayfamızda artsun sayımız artsun Bıze güzel dörtlükleri yazanlar cok sağ olsun Bu sayfada olanlar kaderı mutlu olsun Sevgi ile sevenleri her zaman bekleyeceğim....