"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Soruyorum kendime neden düştüm buraya, Altı sene Gölcükte oturmuşum kiraya, Sanki bu son günlerde taşınmışım saraya, Gönlümün sarayında sizi bekleyeceğim...
Evet sayın Altuncu, kavuşmuşsun saraya, Bu kadar paralarını hep vermişsin kiraya, Önceden bir ev parası gelmedi bir araya, Evinde mutluluk haberlerini bekleyeceğim..
Ramazandan bu yana uyuyup duruyorum Namazdan sonra yastık ve yatak arıyorum İftarda azca yiyip sahur abartıyorum Güzel yemek listesi sizden bekleyeceğim....
Sakın ha Coşkun Şahin fazla isteme yemek, Mevcut kilolar yeter, ne gerek var eklemek, Yine sen bilirsin, bizden yakışır bunu demek, Bu hususta bir karar, senden bekleyeceğim..
Aslında işin aslı fazla yemek yememek, Kilolu vücutları yakınlarda görmemek, Sağlığı tehlikeye boşuna düşürmemek, İnşallah görüşleri burda bekleyeceğim...
İşin başı sağlık da nefis öyle demiyor Teşekkürler sizlere Coşkun fazla yemiyor Gönül yemek istese midemiz el vermiyor Büyüğün öğüdünü burda bekleyeceğim....
Nasihat istiyorsan üç beyazdan kal uzak, Fazla yenirse onlar olurlar sağlığına tuzak, Un - şeker - tuz, bunlara koyacaksın kızak, Nasihat tutulmuşsa, haber bekleyeceğim..
Diliyorum mevladan huzur bulursun evde Daim olur inşallah uzun kalursun sende Diyelum sana bizde hayır olsun evinde Dersen artık arkadaş,yine bekleyeceğim....
İyi dileklerine Özbilgi teşekkürler, Muhtarımdan bak yine nede güzel öğütler, Zayi olmaz inşallah yapılan ibadetler, Altuncu sesleniyor daim bekleyeceğim...
Evinede taşınsan, dünyada yoktur rahat, Ne zaman ki diyorsun edeceğim istirahat, Yaşlılıkta ağrılar başlar, aramayalım kabahat, Huzur haberlerini her zaman bekleyeceğim..
Huzurluyuz çok şükür Allah herzaman versin, Huzursuz dostlarıma huzur nasip eylesin, Huzursuzluk çok kötü Allah başa vermesin, Her zaman dostlarımdan şükür bekleyeceğim...
Bılırum kırıkhanı sıcağı çok olmasa Burda ıse ramazan güzel geçiyor olsa Bilmem Gölcük halini burdan iyi olmasa Bir de Coşkuna sorsak yinede bekleyeceğim...
Güzel günlerim geçti virane Kırıkhanda, Gölcük ile İstanbul yukarda az buyanda, Geziyorum dostlarım rüyalarda her yanda, Göynükteki dostumu ben de bekleyeceğim...
Beklemekten usandık hep sabır ediyoruz, Allah' ın verdiğine daim şükrolsun diyoruz, İhsan Özbilgi çok rahattır onu biz biliyoruz, Göynük'ten çıkışını Kırıkhan'da bekleyeceğim..