"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bu ramazan ayında huzurlu olmalıyız, Durumu iyi olanlar, fakirileri sormalıyız, Hayırl hasanat yaparak dualar almalıyız, Fakirlere dağıtılacak zekat bekleyeceğim..
Ne oldu İhsan Müdür Göynükten ses çıkmıyor, Ne bileyim dostlarım göz önümden gitmiyor, Nasıl olsa dörtlükler öyle çabuk bitmiyor, Naz etmesin Müdürüm onu bekleyeceğim...
Sayın İhsan Özbilgi , işlerimiz çok diyor, Dairedeki işler onu, biraz olsun yoruyor, Bu bizim Altuncu' nun, şakaları bitmiyor, İyibir dörtlük ondan bugün bekleyeceğim..
Şaka ile karışık söyleyelim sözleri, Sağselim dostlarını görecekmi gözleri, Sizin olsun bedenler bize lâzım özleri, Şu yalancı dünyada mesaj bekleyeceğim...
Bacanağım gelmiştur benımle buluşmaya Fırsat bulup da yazı yazamadım buraya Sızler gibi dostlardan varmıdur ayrılmaya Dayanılmaz bir istekle burda bekleyeceğim....
Ben zaten anlamıştım elbet sebebi vardır, Bu dünya çok geniş de mezar ne yazık dardır, Bizi bazı şeylerden engelleyen bu ardır, Bu duygular içinde sizi bekleyeceğim...
Gelemeyiz oraya davedine teşekkürler, Kırıkhan' da hep dostlar, sizleri bekler, Bakalım Altuncu'lar buna ne diyecekler, Mümkünse bayramda sizi bekleyeceğim...
Ben her yere giderim sağlık olursa eğer, Baksananız nasipsiz bir şey olmuyor meğer, Ben diyorum dost için bütün zorluğa değer, Bu defa sekiz ayı mecbur bekleyeceğim...
Hayatımız beklemek neticeyi görmektur Habu güzel günlerde mutlu olmak gerekür Haci ağabiler ile düa etmek gerekür Hani gelen olursa onu bekleyeceğim....
Anam öleli ah ah çekerek ağlıyorum, Anamı arıyorum fakat asla bulamıyorum, Ana duasını almanı yürekten istiyorum, Sekiz aylık zamanı bende bekleyeceğim...
Zaman çabuk geçiyor aha Ramazan sekiz, Atışmada dostlarım şükürler olsun tekiz, Marmaradan tek hedef şüphesiz ki Akdeniz, Ana duası için evde bekleyeceğim....
Ömür dediğin neki birden gelip geçiyor, İyi kullar olalım daima insanlık öyle diyor, Allah'tan korkan insanlar iyi kulluk ediyor, İyi olmmız için dualar edip bekleyeceğim..
Bu yalanci dunyada hiç bışe anlamadum Seneler çabuk geçtı bır şeyda yapamadum cok uzaklara geldum arkadaş bulamadum benım özlemim büyük burda bekleyeceğum....