-Yazımı yazmaya başlarken konu başlığı bölümüne yazacaklarım sıhmadığından öylece yazmış oldum...
-Trabzon'da yaşayan Çaykaralı ve Dernekpazarlı hemşerilerimizin birçoğu Atatürk alanı yani Meydan Parkı civarında belediyeye yakın mevkide Usta otelin karşısındaki aralıkta bir derneğimizin (Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği) olduğunu bilirler.Bugüne kadar kaçının oraya devamlı gittiğini bilemem.İlk açıldığında hedefler büyüktü.Sosyal etkinlikler ön plandaydı.Fakat geçen zaman içerisinde çok şey değişti.Üzülerek belirtmek istiyorum oraya üye iken şimdi üyesi de değilim.Şartlar ne olursa olsun belki de üyeliğimin devam etmesi gerektiğini düşünenleriniz olabilir.Bu hususta doğru karar verdiğimi iddia etmiyorum...
-Benim uzun zamandır dikkatimi çeken husus şudur:Tarif edildiğinde arayanların bulamıyacağı ya da bulmakta zorlanacakları bir yerde olmamasına rağmen bize hiç yakışmayan bir tabelası vardırki aramakla bulmanız mümkün değil.Bugün bile oradan geçerken özellikle baktım.Tabelayı göremedim.Görenler bilirler.Çünkü ana caddeye bakan kısmında bizim tabelayı gizleyen başka tabelalar var.Ancak orada iseniz ve arıyorsanız bir bilenin yardımıyla cemiyeti bulabilirsiniz.Halbuki o tabela bir metre daha yukarıya asılsaydı hiç sorun olmayacaktı...
-Bu yazımı okuyanlar hemen eleştiriye başlamışlardır belki de.Yani bu sorunu ilgili müdüre söyleseniz de halletseydi olmaz mıydı gibisinden.Evet doğrudur.Söylemem gerekirdi belki.Belki de söyleyeceğim...
-Bana göre önem taşıyan bu tabela derhal herkesin görebileceği bir yerde olması gerekmez mi?Kimbilir kaç tanıdık Trabzon'a geldiğinde aradı ve bulamadı bizim cemiyeti,dolayısıyla aradıklarını.Cemiyetin müdavimlerinden eğer sitemiz müdavimleri de varsa konuya eğilmeleri için bu yazımı yazarak sizlerin çok kıymetli zamanlarını aldıysam özür diler saygı ve sevgilerimi sunarım...