ATATÜRK ALANI-USTA OTEL VE ÇAYKARALILAR CEMİYETİ-TRABZON

Caykara, Şahinkaya Köyü ve Kusmer yaylasi ile ilgili tüm bilgilerimizi burada paylaşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Köksal Ağaoğlu, Mehmet Aydinli

ATATÜRK ALANI-USTA OTEL VE ÇAYKARALILAR CEMİYETİ-TRABZON

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Sal Nis 14, 2009 5:23 pm

-Yazımı yazmaya başlarken konu başlığı bölümüne yazacaklarım sıhmadığından öylece yazmış oldum...
-Trabzon'da yaşayan Çaykaralı ve Dernekpazarlı hemşerilerimizin birçoğu Atatürk alanı yani Meydan Parkı civarında belediyeye yakın mevkide Usta otelin karşısındaki aralıkta bir derneğimizin (Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği) olduğunu bilirler.Bugüne kadar kaçının oraya devamlı gittiğini bilemem.İlk açıldığında hedefler büyüktü.Sosyal etkinlikler ön plandaydı.Fakat geçen zaman içerisinde çok şey değişti.Üzülerek belirtmek istiyorum oraya üye iken şimdi üyesi de değilim.Şartlar ne olursa olsun belki de üyeliğimin devam etmesi gerektiğini düşünenleriniz olabilir.Bu hususta doğru karar verdiğimi iddia etmiyorum...
-Benim uzun zamandır dikkatimi çeken husus şudur:Tarif edildiğinde arayanların bulamıyacağı ya da bulmakta zorlanacakları bir yerde olmamasına rağmen bize hiç yakışmayan bir tabelası vardırki aramakla bulmanız mümkün değil.Bugün bile oradan geçerken özellikle baktım.Tabelayı göremedim.Görenler bilirler.Çünkü ana caddeye bakan kısmında bizim tabelayı gizleyen başka tabelalar var.Ancak orada iseniz ve arıyorsanız bir bilenin yardımıyla cemiyeti bulabilirsiniz.Halbuki o tabela bir metre daha yukarıya asılsaydı hiç sorun olmayacaktı...
-Bu yazımı okuyanlar hemen eleştiriye başlamışlardır belki de.Yani bu sorunu ilgili müdüre söyleseniz de halletseydi olmaz mıydı gibisinden.Evet doğrudur.Söylemem gerekirdi belki.Belki de söyleyeceğim...
-Bana göre önem taşıyan bu tabela derhal herkesin görebileceği bir yerde olması gerekmez mi?Kimbilir kaç tanıdık Trabzon'a geldiğinde aradı ve bulamadı bizim cemiyeti,dolayısıyla aradıklarını.Cemiyetin müdavimlerinden eğer sitemiz müdavimleri de varsa konuya eğilmeleri için bu yazımı yazarak sizlerin çok kıymetli zamanlarını aldıysam özür diler saygı ve sevgilerimi sunarım...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum May 01, 2009 6:02 pm

Ben yazını ilk defa okudum ve dediğini yapmıyorum ve tenkit etmiyorum...

Ben oraya her Trabzon 'a geldiğimde gitmişimdir..
Sebebi ise dostları toplu halde orada bulabileceğim için..

Ben o arzu ile oraya giderdim ama herkes çoğunlukla masa başında olduğu için bir hoş geldin sonrası şöyle bir sohbet edeceğim pek kimse bulamamışımdır...

Derneklerin amaçları çoktur ama uygulaması yoktur...

Dilerim amaçları doğrultusunda çalışma yapmalarıdır..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cmt May 02, 2009 4:25 pm

-Sayın muzaffer hocam,hangi dediğimi yapmıyorsun anlayamadım.O nedenle size cevap veremiyeceğim.Ne amaçla yazdığımı anlamış olmalısınız,anlamadıysanız daha açık yazabilirim.Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: ATATÜRK ALANI-USTA OTEL VE ÇAYKARALILAR CEMİYETİ-TRABZON

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Sal Haz 15, 2010 3:51 pm

-Bir yıldan fazla zaman geçmesine rağmen yukarıda yazdığım yazımı sadece sayın Muzaffer hocam mı okudu sanıyorsunuz.Kimlerin okuyup okumadığı belki önemli değil ama,konunun önemli bir konu olduğunu sanıyorum.Neyseki arzuladığım gibi ilgili tabela değişeli epey oldu.Bu sayfada belirtmekte gecikmiş olabilirim.Önemli olan tabelanın görünür bir yere asılmasıydı.Turuncu zemin üzerine siyah yazı ile derneğimizin adı yazılmış oldu.İlgilenenlere buradan teşekkürlerimi arzediyorum.Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön CAYKARAMIZ, ŞAHİNKAYA KÖYÜMÜZ VE KUŞMER YAYLAMIZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir