MUZAFFER ALTUNCU ALBÜMÜNÜ SİZLERLE PAYLAŞIYOR !!!!!!!!!!!

Kendi arsivinizi, albumunuzu forumda paylasmak isteyenler buraya...

Moderatör: Muzaffer Mustafa Altuncu

MUZAFFER ALTUNCU ALBÜMÜNÜ SİZLERLE PAYLAŞIYOR !!!!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Kas 11, 2008 10:38 am

Merhaba sevgili dostlarım,
Uzun zamandır böyle bir sayfa açacağımın işaretlerini vermiştim ama bir türlü şartlarını oluşturamamıştım...
Şu anda her şey tam kemale ermemiş olsa bile yavaş yavaş başlamayı uygun gördüm....Bu sayfada neler bulacaksınız ?
1-Yurdun herhangi bir yerinde ziyaretine gittiğim dostlarımla birlikte çektiğim resimler(Böylesi resimler için ayrı ayrı sayfalar açmıştım..İlk defa o sayfaladaki resimleri buraya alıyorum ki hepsi bir arada olsun diyorum)..
2-Sizden ayrı kaldığım zamanlarda gezdiğim yerlerde çektiğim resimler,
3-Hepsinden önemlisi geçmiş günlerde çektiğim ve albümümümde mahküm olan ve hürriyetine kavuşturup sizlerle paylaşacağım resimler...

İnşallah bundan böyle bu sayfada sizinle devamlı birlikte olmağa çalışacağım...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Kas 11, 2008 10:54 am

Bu resim için daha önce de bir sayfa açmıştım ama onu buraya almağı uygun gördüm...Bütün resimlerimin bir arada olmasını istediğim için...

Resim

"Nerede bir köylüm varsa ben oradayım." Parolası ile yoluma devam ediyorum...
11.07.2008 Cuma günü İzmitte Köylüm, komşum, önceden tanıştığım ama uzun zaman görüşemediğim Şaban oğlu Yılmaz AYAN ile buluşmağı Rabbim bana nasip etmiştir...

Uzun yıllar İzmitte olduğunu bildiğim bu dostumla bu güne kadar görüşmemiz nasip olmadı..Gölcüğe geldiğim günden beri hep kafamda vardı..Hatta internetten nerede çalıştığını bulmuş okuluna telefon bile emiştim... Kendisini bulamayınca not bıraktırmıştım..Ama beni aramayınca görüşmemiz bugüne kaldı...

Evet Yılmaz AYAN,şu anda İzmitte Yahya Kaptan 23 Nisan İlköğretim Okulu Müdürü olarak çalışmaktadır..

Görevlerinde başarılar dilerim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Kas 11, 2008 11:11 am

Bu resim için de bir sayfa açmıştım,yine hepsi bir arada olsun düşüncesiyle buraya alıyorum....

Resim
Resim
Muhammet AKAÇ ile Bursa Ptt Müdürlüğü makamında:

Sevgili Dostlar,
En çok sevdiğim şey köylülerimle bir araya gelmek tanışmak-kaynaşmak ve dost olmaktır...Bunu herkesin bilmesini isterim...

Bursada olduğum süre içinde Sevgili Kamil Şahin ile telefonda buluştuk, konuştuk...O benden iki kişi ile buluşmamı istemişti.. Ben söylediği kişilerden biri olan Sermet Özbilgi ile daha önce görüşmüş ve Anasayfada onun için bir yazı yazılmasına vesile olmuştum....İkinci kişi ise şu an Ptt Müdürlüğü görevinde olan değerli insan Muhammet AKAÇ,

Sinyal alır da Altuncu oraya gitmez mi ? Bir gün fırsatını bulup hastadan da izin alarak Sevgili Muhammet Akaç'ın ziyaretine gittim...Tanıştık sohbet ettik.. Güzel bir insan..Tanıyanlar zaten biliyor...Tanımayanlara ise böyle birkaç kelime ile onu anlatamam ki...

O arada Şuayıp Kaçoğlu Hocam gelmez mi ? Onunla da buluşmak istemiştim ama orada nasip olmuş..Hemen sağolsun bu önemli ani belgelemek için bize bir resim çekti...Ben de siz dostlarla bunu paylaşmak istedim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Kas 11, 2008 2:11 pm

Oooo Sende güzel bir sayfa acıyorsun Abi anlaşılan kısa zamanda harıka resimler gelecek şimdiden bu güzel sayfan için teşekkürler ,eline sağlik diyorum izlemeye devam.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 12, 2008 9:08 pm

Önceden bir çok dostlarım buraya koyacağım resimleri görmüş olabilir...Ama albümümdeki resimleri sizlerle paylaşırken hepsinin bir arada olmasını istediğim için ilk defa bunları buraya toplamayı düşündüm...
-Arkası gelecek inşallah merak etmeyin !!!!!!!!!

Gençlerle İstanbuldaki buluşmamızdan;

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 12, 2008 9:21 pm

Kuşmerdeki buluşmamızdan:

Resim
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Prş Kas 13, 2008 2:05 pm

YORUM YOK??
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Kas 14, 2008 12:41 am

Trabzonda dostlarla buluşmamız;

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Kas 14, 2008 12:45 am

Samsundaki dostlarla buluşma;

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Kas 14, 2008 8:30 am

Muzaffer kocam elinize kolunuza sağlık, güzel bir arşiv oluşturmaya başladınız. (İhsan Şahin gibi) Fakat bu oldu nostalji bölümüne Fatma hanım ve Mehmet Aydınlı ’nin verdiği kim oldukları yazılmayan bir bilmece. Bir dönem Dr Bülent Altuncu Mehmet Aydinli’nin verdiği fotoğraflara Eczacı Nejdet Durgun’a bilirkişilik yaptırıyordu.
Malum köyümüz çok büyük ve çoğunluğu da köy dışında, tanımak hatırlamak mümkün değil. Bu yüzden sizden isteğim.
Fotoğraflara numara verin ve adlarına soldan sağa doğru adlarını yazın adını bilmediğinizi boş bırakın ki bilenler yorumunda yazarlar. Bizde köylülerimizi tanıma fırsatına erişiriz. Bu sitenin amacına hizmet etmiş olur.

Bu arada yöneticilerden fotoğraflar bölümüne yeni bir düzenleme getirilmesini istiyorum. Eskiden az olan fotoğraflar bir klasördeydi daha sonra sağ olsun Fatma Hanım “Nostalji”, Köylülerimiz üyelerimiz”, “Kaybettiklerimiz”, “Manzaralar” ve ”Videolar” olarak beş bölüme ayrılmıştır. Zaman ilerledikçe resimler çoğaldı yine bunları ayırmak gerekir. Nasıl ayrılması gerektiği tartışılarak karar verilebilir. Fotoğrafların olduğu başlıklar açıldığında kişilerin önüne çok klasörler çıkıyor. Hangini bakacağına şaşırıyor. Bunu bir çözüm getirilmesi gerekir.
Saygılarımla..
En son Mahmut Köseoğlu tarafından Cmt Kas 15, 2008 8:05 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Kas 14, 2008 1:15 pm

Güzel devam ediyorsun Abi böyle azar azar daha iyi oluyor fazla vererek hemen bitmesin merakla yenilerini bekleyelim.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cum Kas 14, 2008 10:49 pm

KISKANÇLIK KRİZİ TUTTU BENİ...
HOCAM SAĞOL. RESİMLERİ KONUŞTURMANI BEĞENDİM ALLAH'A EMANET OL
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Kas 15, 2008 12:11 am

Merve Aydınlı'nın Düğününde İstanbula;

Resim
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Kas 15, 2008 12:17 pm

Muzaffer amca paylasim harika eline saglik devami hic bitmesin..
Bir cok resimi yeniden ekledim galiba yanlis link ekliyorsunki duzenli cikmiyor..

BIRDE BU UYGULAMAYI DIKKATE ALIRSAN SEVINECEGIM...

Arkadaslar ImageShack'in yeni versyonunda foruma ekledigimiz resimlerin altinda yazi oluyor bu yazinin olmamasi icin yapacaginiz kucuk bir islem var..

Link verildigi zaman yani Hotlink for forums (1) karsisintaki linki foruma kopyalamadan once o linkin tam ustunde Include details yazan karenin icindeki tirnagi kaldirdiginizda bu yazilar resimlerin altina eklenmiyor bilgilerinize...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Kas 15, 2008 12:49 pm

Birlikte yapmış olduğumuz Samsun seyahati ve diğer resimler hepsi harıka eline sağlik Abi......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön KIŞISEL ALBÜMLER

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir