İŞTE PERİNÇEK'İN TOZ KONDURMADIĞI VATAN SEVGİSİ ve ERGENEKON

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Eki 23, 2008 6:23 pm

arkadaşlar yahu yazı dururken hala niye biribirinize sataşıyorsunuz onu anlamış değilim.yazılan yazıları tartışsanız hiçbir sorun kalmayacak ama nerdeeeeeeeee!
yazıyı niye tartışmıyorsunuz?buyurun tartışın.
Erhan alıntı yazılar var evet duruyor fakat hiç birinde fotoğraf yok.zamanla bütün alntı yazılar silinecek.çok daha vardı zamanla çoğunu sildik bunlarıda sileceğiz.fakat bunu söylerken senin yazında alıntı yazı. işte o da burada yazın silindimi ?yook değil mi?
Bekir yazı farkındaysan senin çok sevdiğin haber sitesinin haberi bak orda duruyor, silmedik. hala niye başka yerlere saldırıyorsun onu da anlamış değilim.anladımda ne istediğini anlamış değilim.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum Eki 24, 2008 8:34 am

EVET ABI YAZI ORTADA . BENIM SORUNUM YOK.ORTADA SILINDI DIYE LAF VAR ONA HITABEN YAZILDI.KONU FARKLI YERE GELDI.BENCE KONUYU FARKLI YÖNE CEVIRENLERE KARDES SEN NEDEN KONUYU DEGISTIRDIN DEMEK LAZIM.GALIBA DOKUNUYOR ONLARA YAPILAN SUCLAMALR.BENIM SORUN YOK YANI HERSEY YOLUNDA
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Cum Eki 24, 2008 10:26 am

Kıran, kendi adına yazarken yeterince saçmalıyorsun yetmedi bizim adımıza da mı konuşuyorsun artık? Çok küçük hesaplar, küçük fikirler bunlar. Aydınlıkmış da ordan alsaymış da biz öyle düşünürmüşüz de. Kuyunun dibindeki kurbağanın dünyası kuyunun ağzı kadar misali kendi küçük siyasetini bize satmaya ya da bizim adımıza pazarlamaya kalkma.

Tartıştığımız ve rahatsız olduğumuz şeyin ne olduğunu söyledik. Erhan arkadaş o hususta özür diledi ve o mesele kapandı.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cum Eki 24, 2008 6:15 pm

Kışın gelmesiyle beraber sitede ki hareketlenme iyi olmasına iyide hala aynı kırıcı sözler devamlılığını sürdürüyor malesef.Bizler hiç bir konuda olmadığımız gibi bu Ergenokon konusunda da Objektif olamayacağız.Dava bitiminde davanın sonucuna artık kimse bakmaz diye düşünüyorum.Eğer beraatsa Ergenokon karşıtları mahkemenin taraflılığından, Herhangi bir suçla bağlantıları bulunursada ergenokon yanlıları(bende bu guruba yakın olduğumu belirtmek isterim)ABD ve hükümetin baskıları sonucunda bu kararların alındığını idda edecektir.

Türkiye de bu süreçten sonra beyaz ve kara vardır diye düşünüyorum.Artık saflar tamamen karşıtların tutumuyla şekilleniyor gibi.Ve en kötüsü karşıtımın karşıtı benim yandaşımdır duygusu bütün kesimlere hakim oldu.Bunu bütün olaylarda görüyoruz.(Cumhurbaşkanlığı seçimi,Türban kararı vs.).Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Prş Kas 06, 2008 10:05 pm

....

..AZİZ DOST İLKAY NE GÜZELDE İFADE EYLEDİN AĞIZINA SAĞLIK..

.SELAM VE DUA İLE :D
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Kas 07, 2008 3:53 pm

Fikirler elbette aynı olmaz,her insanın mutlaka farklı fikri vardır...
Önemli olan fikirleri vatan ve millet faydasına askarı müştereklerde birleştirmektir...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Serkan Birinci » Sal Kas 18, 2008 8:11 pm

valla uzun zamandır sitenin forum bölümüne bakmıyordum. bu gün hatırladım. bi göz atayım dedim ama çok şey kaybetmediğimi anladım.

yine bildik manzarlar yine kör dövüşü.

acizane bir iki eleştiri de bulunayım. Yılmazın malum parti ile organik bağının biliniyor olması ve yazdıklarını adeta bir aydınlık makalesi veya parti sözcüsü havasında veriyor olması yazının özünden insanı uzaklaştırıyor. biraz da sıkıyor açıkcası. yanlı, karşıt gazete dergi karıştıran iyi kötü bu konulardan haberdar zaten. mesele anlaşılır bir uslubla süzgeç yapmaktan ibaret olmalı bence. yoksa ordan alıntı burdan alıntı, ne fark eder.

bu arada ince saflaşmalar ve birilerinin fikir tartışmaktan çok bıyık altı kollamacılıkları da çok komik.

neyi kime ispat, kime çalım anlamıyorum. hepi topu 10 kişi bilmedin 20 taraftarı olan bir maç var. samimi duygu ve düşüncelerin paylaşılması, en aykırı düşüncelerin rahatlıla tartışlması gereken bir ortam olmaı bence burası. ama bişeyleri beceremiyoruz galiba.

aynı köylü olsakta, aynı anlayış ve aynı hoşgörüde olamıyoruz vesselam.

bi ortak nokta var, herkes memleketin gidişatının iyi olmadığında hem fikir. çözümde farklılıkların olması normal. bence kısır çekişmelerden ziyade anafikirde odaklanılırsa daha hoş bir zemin oluşur.

bu arada kısa da olsa fikrimi de beyan edeyim. Bu "Ergenekon" "Heryerekon" davasının sonunda birşey çıkmayacağı kanaatindeyim. ama toplumun ülke meselelerine bakıışında bir aydınlanma yaratabileceğini umuyorum. siyaseten daha sorgulayan,daha kuşkucu bir ülke fena olmaz değil mi...

tabi bunun da ir bedeli olacak. Hangi pazarlıkların ne için yapıldığı, hangi yaşların korunup hangi kuruların yandığını kimbilir ne zaman öğreneceğiz.
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Pzt Ara 01, 2008 8:50 pm

Buraya kadar okuduğum yazılar içinde haddimi aşmadığımı umarak en yapıcı,akıllcı ve tartışmayı doğru zemine oturtan değerlendirme Sekan'ın yazısı...af ola :)

Bende bir kılçık atarak tartışmaya katkı yapayım bari...

Er-neo-con davası her ne kadar bence verdiğim isimden de anlaşılacağı gib yönlendirilmiş bir dava olmasına rağmen,bir hesaplaşma fırsatı vermesi açısından faydası olacaktır.
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir