İBRAHİM UYSAL

Sayın Şahinkayalılar. Bu bölümde zaman kısıtlaması olmaksızın kısa bir hayat hikayesi ile birlikte ebedi hayata göçenlerin fotoğraflarını paylaşıyoruz.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Sami Ayan

Mesajgönderen Haşim Şahin » Prş Eyl 07, 2006 1:18 pm

zekiç emice yaylanun unutulmaz kişilerinden biri idi ve öyledur yaylaya cıkım oldumi mola yeri ilhan kardaşumun deduği gibi o dukkanun gazyağı varilinun uzeri idi o varilun üzerinden diyebilirimki 68 kuşağından rahmetlinun ölümüne kadarki zamana kadar şur köyünün tüm gençleri geçmiştur.Allah rahmet eylesun nur içinde yatsun.
Kullanıcı avatarı
Haşim Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ergün Özen » Cmt Eyl 23, 2006 2:57 pm

allah rahmet eylesın nurıcınde yatsın onu benım acımdan unutmak asla olmaz ona ıhanet olur az cıkolatalarını yemedum hemde beles tarafından bunları en ıyı oglu huseyın abı bılır
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ismail

Mesajgönderen İsmail Uysal » Cum Eki 06, 2006 7:23 pm

konu ibrahim uysal olunca bende birşey yazmak isti yorum.bu arada peline teşekkür edi yorum unutmamamızı sağladıevet bende yeğeni ismail.gerçekten o dükkanın yaylada ap ayrı bir yeri vardı.amcam olduğu için benim başka havam vardı arkadaşlarımın arasında .evet o dükkan .hükümetlerin yıkılıp kurulduğu,muhafazakar partilerin ağır eleştiriler aldığı,darbelerin konuşulduğu ,önuünde o meşhur varilin bulunduğu orası evet orası mülkü amirlerinin ilk uğrak yeri unutmakmı asla o demliklerin günde 4,5 defa çacuklar tarfından yıkanması rahmetlinin kişiliği hakkında herşeyi anlatıyor.pelincim seni kutluyorum ve öpü yorum ağlatdın beni sana helel olsun.ALLAH RAHMET EYLESİN onu unutmak mümkün değil herkese iyi akşamlar
İsmail Uysal

Mesajgönderen Hamdi Uysal » Pzt Eki 16, 2006 8:47 pm

.................................... :!: ...................................
Kullanıcı avatarı
Hamdi Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr Ara 24, 2006 11:42 am

ALLAH RAHMET EYLESİN YERİ YURDU CENNET OLSUN...

SAYGİLARİMLA....
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

allah rahme eylesin

Mesajgönderen Murat Ataman » Cmt Nis 07, 2007 10:55 pm

yaylaya çıkan hangi genç tanımaz onu? kimin yolu düşmedi o bakkala ?hangiçocuğu sevindirmedi? onun gibi insanlar zor gelir dünyaya

seni çok özledik
ibrahim dede toprağın bol olsun ...
Kullanıcı avatarı
Murat Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Nis 29, 2007 8:20 pm

Şimdi yazılan yorumların hepsini tekrar okumadım, ama ne zaman İbrahim amca başlığının altına bişeyler yazmak istesem hep Hasret'in yaptığı tasvir ve özellikle de su dökmeye giderken ki halini anlatışı aklımda canlanıp özlemle tebessüm ediyorum ve yazacaklarımı unutup dalıp gidiyorum. Ağzından düşürmediği sigarası, üzeri tozlu domatesler, hilal şeklini almış bayat ama lezzetli ekmekler, içiçe geçmiş lamba camları, cama asılı giligalar, hiç bir zaman eksik olmayan misafirleri gözüme, dükkanıyla özdeşleşmiş arka duvara yığılı karalastiklerin kokusu burnuma, trt radyosunun sesi kulağıma gelirken, tipitip sakızlarının tadını dilimde, sisli ve yağmurlu havalarda içeride yanan sobanın sıcaklığını tenimde hissedip tüm duyularımla anıların esiri oluyorum. Bıraktığı boşluğu yazarak doldurmaya sayfalar yetmeyecek bir Kuşmer sevdalısı. Ne mutlu sana ki doya doya tadını çıkardın oraların ve yine ne mutlu sana ki hiç bir çocuk şikayetçi değildir senden.

Resim
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen emel » Pzt Nis 30, 2007 9:45 am

:D
allah rahmet eylesin
kendisine zekiç amca deme gafletinde bulunup eve ağlayarak dönmüştüm
küçüktüm
emel

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Eki 24, 2007 10:19 pm

Allah Rahmet Eylesin Mekani Cennet Olsun
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Mutlu Kazancı » Cum Eki 26, 2007 8:53 am

Allah rahmet etsin.
Murat Mutlu Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ragıp Kazancı » Prş Eki 23, 2008 10:55 am

ZEGİÇ EMİCE DİYE BİLİRDİK HEP RAHMETLİ İBRAHİM AMCAYI.YAYLANIN VE KÖYÜN EN ÖNEMLİ MEKANI SAYILIRDI RAHMETLİNİN BAKKALİYESİ.GÖLCÜK DEPREMİNİN OLDUĞU YAZ AKŞAMIYDI.DÜKKANIN ÖNÜNDE OTURUYORDUK.KÖYLÜLERDEN BİRİ DÜKKANA GİRİP İBRAHİM AMCA'DAN YALAN OLMASIN HERHALDE DOMATES İSTEDİ.İBRAHİM AMCA DA; -NE DOMATESİ DÜNYA YİKİLUYU.DEMİŞTİ.BİZİM DE ÇEKİRDEĞİMİZ BİTMİŞ İBRAHİM AMCAYA NASIL SÖYLERİZİN ENDİŞESİNİ TAŞIYORUZ.VELHASIL BEN İÇERİ GİRDİM;-İBRAHİM EMİCE DÜNYA YİKİLUY AMA Bİ PAKET ÇEKERDEK YA VER BANA.SÖYLEYEREK ÇEKİRDEĞİ ALMIŞTIM.İBRAHİM AMCA İZ BIRAKARAK GÖÇTÜ BU DİYARDAN ÖTELERE. AVAZE'Yİ ALEME DAVUD GİBİ SAL BAKİ KALAN BU KUBBEDE HOŞ BİR SADA İMİŞ.
Ragıp Kazancı

Mesajgönderen Çiğdem Ayal » Prş Ara 04, 2008 2:03 pm

hepinize ,oncelıkle kuzenim peline çooooooooook tesekkür ederim dedemi herkese hatırlattığı için bizimde sagol kuzen fazla sayfaya giremediğim için yeni gördüm Allah rahmet eylesin dedecim
Çiğdem Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön KAYBETTİKLERİMİZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir