RAKI İMAL ETMEK ZORUNDA MIYIZ ?..

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

RAKI İMAL ETMEK ZORUNDA MIYIZ ?..

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Cmt Kas 07, 2009 3:39 pm

RAKI İMAL ETMEK ZORUNDA MIYIZ ?...

Şu anda Muhtarlık dairemde otururken. Akşam gazetesinin son sayfasına gözüm değindi.. 07 Kasım 2009 cumartesi günlü akşam gazetesinin son sayfası (26 nıcı sayfa) baştan sona yani tam sayfa şu ilanla kaplıydı.. Dikkatimi çekti okudum..

Tam sayfa ANASON çiçekleri ile kaplıydı.. Baştarafta aynen şöyle yazıyor : " 2009 Anason Hasadı Burdur / Söğüt " Sayfanın alt sağ köşesinde üzerine " YENİ RAKI" yazan bir şişe resmi .. Bu şişenin alt bölümünde ise şu yazı var : " yeni seri 2009 ANASONUNDAN ÜRETİLMİŞTİR." ve yazı gazetenin alt kısmında aynen şöyle devam eder :

" Yeni Sericiler İlk hasadı alır !.

2009 yılında da anasonun ilk hasadını yine biz aldık.
Yeni Rakı Yeni Seri' yi en taze, en lezzetli haliyle size getirdik."

Evet muhterem okurlarım.. Bu yazılar büyük bir gazetenin son sayfasını tamamen reklam olarak kaplıyor.. Ve bizlere RAKI reklamı yapılıyor... Ne kadar tuhaf .. Öyle değil mi ?..

Aklıma geldi yazdım.. Kimse bana kızmasın vede neden yazdım diyede şaşmasın !... Ve şunu soruyorum : " RAKI İMAL ETMEK ZORUNDA MIYIZ ? "

Sadece soruyorum. Beni anlayışla karşılayacağınız içinde peşinen teşekkür ediyorum.. En çok SİGARA içki masalarında içilir öyle değil mi ?... SİGARA içmeyen içki da içmez.....

Yazan : Hacı Ahmet ÜSTÜNBAŞ
Sigarayla Savaşanlar Vakfı Üyesi
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: RAKI İMAL ETMEK ZORUNDA MIYIZ ?..

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Kas 09, 2009 12:32 pm

Devlet eliyle yapılması elbette şik değil,son olarak sanırım olmuyor ama hiç olmasa iyi olmazmi,içenler illaki bu durumdan hoşnut değil Allah herkesi bu yanlışdan kurtarsın inşallah,Amin..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir