HERKES DİKKAT ETMELİ!!!!!!

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

HERKES DİKKAT ETMELİ!!!!!!

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Çrş Eki 07, 2009 8:03 pm

selam ve sevgilerimle

sayın site üyeleri unutmamalıki burdaki üyelikle kimse şahinkaya(şur) koyününü tek başına yonetmiyor uzun zamandır bu siteye üyeyiz herkes birbiriyle birşeyler paylaşabilir isterse ama bununda bir sınırı var burda sanal ortamda herkes belli derecede birbirine yakın olabilir o yüzden sanılmasınki kimse babasının yerini paylaşıyor sitede yüzlerce üye var ama çogusu sitede yok ve burda herkes neden bu insanlar burda yok diye sormak yerine olan tartışmalar yetmiyormuş gibi aşıkar olarak sitede tartışmalar oluyor bunlardan kim ne kazanıyor ben gençlerin çogusuyla iletişim bile kuramadım bunda benim mi kabahatim var bana gore değil sizin bütün kabahat sizin şu sitede paylaşacaklarınız sınırlıdır diyorum kimse anlamıyor iyi niyet samimi duygular dostluk arkadaşlık bunlar ancak kimse tartışmalarını burda paylaşmasın birisinin bir diğer kişiyle arasında sorun var bunu kim bilmiyor herkes biliyor birisi birini sevmiyor kim bilmiyor herkes biliyor bir oğlan bir kızı seviyor kim bilmeyen oda yok herkesin dilinde yahu insan boşta kalınca ona buna sataşıyor herhalde vakit geçirmek için ama bu size hiç yakışmıyor aranızda olanları üçüncü kişilere yansıtmayın bunu gerekirse burdaki sayfalarda dillendirmeyin içinizde kalsın çünkü bu goren duyan herkesi etkiliyor ve buda SİZLERE YAKIŞMIYOR ve bu sayede üyelerde burdan uzaklaşıyor evet işte sonuç bu
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Prş Eki 08, 2009 10:31 pm

TARİH VE ATATÜRK İÇİN BU SİTEDE ÜYE OLANLAR 70 KİŞİ CEVAP YAZMIŞSA SENİN BU YAZINA CEVAP VEREN ZOR OLUR OĞLUM.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Eki 09, 2009 6:07 pm

Cevap verenler arasında olmak güzel birşey..
Mümkün olduğu kadar açılan bütün sayfalarda olmak isterim...
Ama bu sayfayı açan Sevgili Faruk Faysalın ismi sitede görünsün diye sabırlı davrandım..Babasının nasıl olsa ismi daha çok oluyor...

Benim söyleyeceğim tek şey,her zaman söylediğimin aynısı olacak...
Belki bazı dostlar yeter artık deyecek ama,ben görüşümde ısrarlıyım..
-Evet sabırlı bir şekilde dostlarla buluşmak isteyenler sitede her zaman kayıtsız şartsız olmaları lazım...
-O dedi bu dedi,
-O öyle yaptı bu böyle yaptı,
-O öyle oldu bu böyle oldu,
Bunlar dost bulmayı engelleyen unsurlardır...

Dost arıyorum dost,
Dost kaybetmek istemiyorum dost,
Dostluğumuz daim olsun inşallah !!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Re: HERKES DİKKAT ETMELİ!!!!!!

Mesajgönderen Ahmet Üstünbaş » Cmt Eki 10, 2009 9:21 am

Sayın Değerli , saygılı vede mert düşünceli yeğenimiz Faruk Faysal UYGUN;

Sizi kutluyorum.. Yerden göğe kadar haklısınız.. Yazılarınız bana göre aynı

güzel soyadınız gibi UYGUN.. Gel gör ki, herkes sizler vede bizler gibi dü-

şünmeyebilir.. Babanız vede kıymetli Öğretmenimiz Muzaffer ALTUNCU nede

güzel yazmışlar. Yapılacak fazla birşey yok.. Biz doğruları hakça ve insanca

yazalım.. Halimize şükredelim... Olaylara sabredelim.. Yolumuza devam edelim....
Kullanıcı avatarı
Ahmet Üstünbaş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Eki 10, 2009 10:26 am

Evet Muhtarımın dediği gibi sabrın sonu selâmettir...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cmt Eki 17, 2009 7:50 pm

konuya mesaj gonderen başta Babam olmak üzere siz büyüklerime teşekkür ederim umarım ben im anlatmak istediğim konu anlaşılmıştır şu konuya kimse cevap yazmasa bile benim için bir sorun olmazdı hiç olmazsa ben içimdekini burda anlattım yanlış olanı ve umum içinde asıl olması gerekeni gostermek istedim bu şekilde olursa en azından bu tür olayların içine tarafsız olması gereken kişiler taraf olarak dahil olmazlar diye düşünüyorum ve birde şunu soylemek istiyorum bu siteyi sadece bizim koylülerimiz gormüyor çoğu insan gorebiliyor ve burdaki sorunlarıda biliyor bu yüzden kişisel meselelerin gizli kalması bir derece daha onem kazanıyor şimdi küs veya dargın olanlara yahu olurmu barışsanıza diyeceğim yaşım küçük azarı işitip oturacağım aşağı iyisimi böyle anlatayım belki anlarlar sıkıntıyı :wink:
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzt Eki 19, 2009 2:15 pm

düşüncelerın güzel ama suna dıkkat ettınmı bılmem.Forumda yapılan tartısmaların cogu danısıklı döğüş arasında yapılıyor.Yani foruma hareketlılık kazandırmak ıcın karsılıklı olarak tartısılıyor fıkır beyan edılıyor.Tabı olayı abartıp kusup gıtmek yanlıs.Sanal ortamda sanal kızgınlık neye yararkı :) zaten eskısı gıbı tartısmada olmuyor.tartısmaların cogu sıyası ıcerıklı oldugu ıcın sıkıntı oluyordu.Yönetım basta yasaklasaydı o sorun da olmazdı.Ama ısın dıger tarafı bu forumda gundemı konusamayıcaksak yada guncel olayları , sureklı köyden cıcekten , böcekten bahsederek burdakı uyeler burda kalıcı olmaz.bellı zaman sonra sıkılır.cunku köyle ılgılı paylasımlar kalmaz.Mesela 408 evler muhtarımız cok guzel konular acıyor ama özellıkle dıkkat ettım bellı baslı kısıler dısında paylasım yapılmıyor yazısına.Ama surda şu an hapıste olan bırılerının adı gecse dolar tasar. Demek ıstedıgım anlasıldı umarım.Kavgamız yok , ayni köyun ınsanlarıyız.Bir muhlama her sorunu halleder merak etmeyın
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Sal Eki 20, 2009 5:04 pm

dikkat etmedim bahsettiğin konuya ama oyle birşey olması hiçte güzel değil şimdi sitedeki üyelerin bir konuya yoğunlaşması için veya devamlı siteye giripte konular hakkında fikir beyan etmesi için sahte kavgalara gerek yok sonra iş ciddiye biniyor benim anlamadığım tek mesele şu burda bir forum sayfasında kim neyi neden paylaşamıyor neden insanlar birbirini çekemez duruma geldi birisi türkde diğeri yunan değilki birimiz müslümanda diğerimiz musevi değilki aynı yorenin insanıyız ama birbirimizi anlayamayacak kadar birbirimizden de uzak durumdayız şu site aslında herkesin bir araya gelip kaynaşması için çok güzel bir fırsat ama bunada birileri çomak sokuyor yahu yapma kardeşim zaten memleketin bir koşesindesin burdaki dostluk kardeşlik muhabbet senin işine gelmiyorsa girme siteye kullanma karıştırma ortamı ama yok her bişeyden geri kalmayacak her taşın altınada çomak sokacağız sonrada keyifle karşıya geçip insnların nasıl karıştığını izleyeceğiz yok oyle o tren çoktan kalktı konunun başında da soylediğim gibi HERKES DİKKAT ETMELİ
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bekir Kiran » Prş Eki 22, 2009 4:08 pm

haklısın kavga konusunda.Ben sana bir örnek vereyım.Sitenın ana panelını gecen sene sıfırdan yapmıstım.Murat abıye dedım kı sıteye faydam olsun sıteyı elden gecıreyım.Oda bana tamam dedı zaten ben yenıleyecektım sen yenıle dedı.Siteyi yapıp hizmete soktuktan sonra bılende konustu bılmeyende.Bircok özellıgı otomatık olarak eklemıstım.sohbet odasından vefat albümüne kadar.Ama bırılerıne yaranamadık.süreklı elestırıldım.Sunu söyle yaparsan daha ıyı olur demek yerıne eleştırıp duruldum.Otomatıkman sıteden sogumak zorunda kaldım.Sımdı ara sıra gelıp haberlerı okuyup gıdıyorum.2 yıl öncesıne kadar burası genclerle doluydu.Sımdı en gencı benım sanırım bende 27 olduguma göre gerısını sen anla ıste.Ama suda bır gercek sıtenın varlıgı bıle yeter.Nasıl trabzon benım yasım boyunca sampıyon olamadı ama lıgde kalması bıle yeterlı aynı o sekıl.Sitenın varlıgı yeter anlıyacagın.birilerı gelmesede bakmasada gene bızım sıte ..
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir