selam ve sevgilerimle
sayın site üyeleri unutmamalıki burdaki üyelikle kimse şahinkaya(şur) koyününü tek başına yonetmiyor uzun zamandır bu siteye üyeyiz herkes birbiriyle birşeyler paylaşabilir isterse ama bununda bir sınırı var burda sanal ortamda herkes belli derecede birbirine yakın olabilir o yüzden sanılmasınki kimse babasının yerini paylaşıyor sitede yüzlerce üye var ama çogusu sitede yok ve burda herkes neden bu insanlar burda yok diye sormak yerine olan tartışmalar yetmiyormuş gibi aşıkar olarak sitede tartışmalar oluyor bunlardan kim ne kazanıyor ben gençlerin çogusuyla iletişim bile kuramadım bunda benim mi kabahatim var bana gore değil sizin bütün kabahat sizin şu sitede paylaşacaklarınız sınırlıdır diyorum kimse anlamıyor iyi niyet samimi duygular dostluk arkadaşlık bunlar ancak kimse tartışmalarını burda paylaşmasın birisinin bir diğer kişiyle arasında sorun var bunu kim bilmiyor herkes biliyor birisi birini sevmiyor kim bilmiyor herkes biliyor bir oğlan bir kızı seviyor kim bilmeyen oda yok herkesin dilinde yahu insan boşta kalınca ona buna sataşıyor herhalde vakit geçirmek için ama bu size hiç yakışmıyor aranızda olanları üçüncü kişilere yansıtmayın bunu gerekirse burdaki sayfalarda dillendirmeyin içinizde kalsın çünkü bu goren duyan herkesi etkiliyor ve buda SİZLERE YAKIŞMIYOR ve bu sayede üyelerde burdan uzaklaşıyor evet işte sonuç bu