SİTEMİZİN ÖNEMİ

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

SİTEMİZİN ÖNEMİ

Mesajgönderen Adil Güveli » Pzr Nis 13, 2008 7:00 pm

EVVELA SELAM EDER BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN ÖPERİM.BELKİ ÜZERİME DÜŞMEZ AMA BÖYLE BİR KONUYA DEYİNMEK İSTEDİM.SİTEMİZİN DİYORUM ÇÜNKİ ŞUR TORUNUYUM.AMACI NEDİR,NELER YAPMAK GEREKİR BUNLARI KENDİ FİKRİMCE YORUMLAMAK İSTEDİM.

SİTEMİZİN KURULUŞ AMACI TANIŞMA KAYNAŞMA VE KÖYLÜLERİMİZİN AKRABALARIN BİRBİRİNİ TANIMASI İÇİN ACILMIŞTIR.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİRŞEY.BEN ÇOĞU AKRABAMI BULDUM.BANA FAYDASI OLDU SİZLERİ AZDA OLSA TANIDIM.BİZLER HER ZAMAN ELİMİZİ TANIŞIN ALTINA KOYUP SİTEMİZİ DAHA İLERİ GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ.SİTETE BENİM COCUKLARIM SİZLERİ SİZLERİN COCUKLARI BİZLERİ TANIYACAK.
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.ALLAHA EMANET OLUN.SEVGİ VE SAYGILARIMLA.
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Nis 13, 2008 9:18 pm

Sevgili Adil,
Bu konuda sayısız yazılar yazan birisi olarak senin bu hassasiyetine teşekkür ederim...Dilerim herkes aynı duyguları paylaşır ve burada sağladığımız birliktelik devam eder gider..Ayrıca gün geçtikçe çoğalarak bir gün zirveye ulaşırız inşallah.. Allah yardımcımız olsun !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cmt Nis 19, 2008 1:03 pm

sitenın zaten amacı bu.baska amacla gelmek isteyenler gelmesın zaten.yanı sıteyle cok daha ıyı konuma gelecegımızden emınım.sorun sukı sıtede aktıf kullanıcılar az.emınım cogunuzun evınde yada ısyerınde bılgısayarı var.sitemıze hergun en az 1 kere ugrayıp ne oluryor dıye bakmanız , bır haberınız varsa eklemenız ,yada eklenen haberlere yorumlarınızı yazmanız herkes ıcın vede sıtenın gelısımı ıcın önemlı.su an sıtede gencler yok vede genclerın ınternette en cok gırdıklerı yerler sohbet odaları.bu yuzde yenı sıteye sohbet odasıda koyduk.herkes anında bırbırı ıle konussun dıye.ben elımı tasın altına koydum vede sıteyı komple yenıledım.sizlerınde artık siteye bılgılerınızle dusuncelerınızle katkınız olmalı.Ben ne istenıyorsa yapmaya hazırım yeterkı baska sıtelere gıdıp oralarda eglenmeyın.bızım sıte herkese yeter.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Haz 28, 2008 10:31 am

Ne yazık pek ilgi görmedi bu yazı....Üzülmemek mümkün mü ?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Haz 28, 2008 11:35 am

Evet Adil bu yazını yeni farkettim dediğin gibi bak ne sen beni nede ben seni yakınen görememişiz ama Allah izin verir de senin mekana yakın gelirsem mutlaka uğrayaçağıma garanti veriyorum işte bunu niye söyleyebiliyorum bu site sayesinde senin gibi herkesle aynı şekilde ama bu sitede yazışmasak kim kimin nerede olduğunu nasıl öğrenecek,sana sağlik sıhhat ve uzun bir ömür diliyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Tem 12, 2008 10:00 pm

Sitenin önemini kavrayanlar ile yola devam edeceğiz...Öyle görünüyor.. Sağlık olsun.. İnşallah bir gün herkes önemini kavrar !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir