Emeğinden fazla bizim sırtımızdan kazandıkları ile her gece bir barda eğlenmelerine,magazin programlarında boy göstermelerinde katkı sağlayamayız.Bu korsan değil bilakis hak aramadır.
Belki bizim karadeniz sanatçıları bunların biraz dışındadır fakat genellemeye bakıldığında az emek,magazin programlarında reklam ile bizim sırtımızdan para kazanmak ooooooooohhhhhh ondan sora çık emeğe saygı .
Hangi işçi için ,memur için ,çiftçi için bir kişi çıktı bunların içinden dediki bu insanlar nasıl geciniyor.
Asıl emek verenlere hiç destek çıktılarmı?
Asıl emek verenler gerek bu iş için gerekse diğer iş güçü için emeğinin karşılığını hiçbir zaman alabildilermi?
Birkaç kişi tezgahı kurmuşlar zincirleme sömürüyü götürüyorlar.
Asıl emek veren kişilere saygı göstersinler ondan sora sıra onlara gelsin.
Emeğin adı ne zaman sömürü oldu.
Üç kuruş parası olan, paradan kısa yoldan para kazanmak isteyen kişiller alıyor arkasınada bir iki medya patronunu buluyor bir bir kaç sesi güzel olan veya olmayan bir kaç kişiyi hak edenle etmeyeni bir kefeye koyup kaset ,cd, singıl çıkarıp bütün masraflarını al sana halkın sırtından çıkar anlayışı ile vur üstüne vur oooooooohhhhhhhhhhhh ondan sora emek.
Önce temelde üretenlerin hakkını arasınlar.Asıl üretenin ,emek verenin hakkını alamayanın arasınlar ondfan sora sıra magazincilere gelsin.
Ben kolay kolay kasete para vermiyeceğim.Elimden geldiği kadarıyla.17000 parça müzik var bende çocukluğumdan bugüne kadar birkitirdiğim bu müzikleri herkesle paylaşmaya hazırım.Ame ne yazıkki bu sitelere müzik yüklemesini bilmiyorum

affetin öğretirseniz iyi olur,bu konudfa biraz yetenek düşmanıyım ,ama uğraşıyorum inanın
herhalde necdemek istediğimi biraz anlamışsınız

devam edin.