SAW 3

Beğendiğimiz sinema müzik filimlerini ve karadeniz mp3 muziklerini paylaşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Hicran Toplaoğlu

SAW 3

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzt Kas 06, 2006 12:59 pm

Merhaba arkadaşlar...

Muazzam bir filmdi hepinizin hem fikir olacağı üzere Saw 1....2.film ise biraz daha production amaçlıydı.1.filmde konunun büyüleyiciliği 2.filmde yerini kaliteli sahneler bırakmıştı....Ve hepsinin sentezi olacak diye beklenen Saw3 sahnı aldı..... :roll:

Amma velakin tatmin edicimiydi ben bu konuda size izlenimlerimi paylaşmak ve izlediyseniz sizinle film hakkında tartışmak isterim.

Bu sefer ki filmde ölüm-kalım arasında tercihlerden ziyade duyguları yorumlayarak yansıtmış bence yönetmen...İyi de yapmış.

İşkence sahneleri de aşağı kalır değil şahsen izlediğim sinema salonunda 2 bayan arkadaşımız bayıldılar :(....

Ve testere klasiği haline gelen bir final gerçekleşti burada paylaşıp tadınızı kaçırmam tabi ki....

Ama eğer testere 1 ve 2yi izlediyseniz şiddetle tavsiye edebilirim filmi...

http://www.saw3.com/

bu filmin official sitesi....ilgileleri kaçırmasın site de muazzam tasarlanmış.

Usta yönetmen Darren Lyn BOUSMAN

James Wan ve Leigh Whannelin müthiş senaryosunu muazzam yorumlamış bence...

Resim
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Pzt Kas 06, 2006 1:22 pm

Wayy süper yaa 1 ve 2 yi, izledim 3 henüz izleme fırsatı bulmadım.. Ama caner bilirsin çok severim böyle kanlı cnalı sahneleri... Senle çok izlerdi hahahaha :D hatırlıyosun daa :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzr Nis 11, 2021 10:58 am

fatmahicran yazdı:Wayy süper yaa 1 ve 2 yi, izledim 3 henüz izleme fırsatı bulmadım.. Ama caner bilirsin çok severim böyle kanlı cnalı sahneleri... Senle çok izlerdi hahahaha :D hatırlıyosun daa :lol: :lol:

ey gidi gençlik :)...blair cadısını izleyip korkudan tuvalete gidemediğimiz zamanları unutmadım :D:D....Osman da içine şeytan girmiş gibi horlardı korkudan uyuyamazdım :D
En son Anonymous tarafından Pzr Nis 11, 2021 10:58 am tarihinde darbelendi.
Caner Topaloğlu

Dön SİNEMA VE MÜZİKLERIMIZ..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir