komik diyaloglar.

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

komik diyaloglar.

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Pzt Haz 18, 2007 7:15 pm

Ali Esin: Donsuz geceler Türkiye (TRT`nin tek televizyon olduğu yıllarda bir kış mevsimi hava durumunu sunarken)
Ali Şen: Biri beni çağırtıp dört saat bekletse, yarım saat sonra giderdim
Cüneyt Arkın: İstanbul`un beşte yarısını gezdim
Emrah: Mozart dinlemiyorum, ama Türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim
Antalya Film Festivali her sene hangi ilimizde yapılmaktadır? (En Büyük Yarışma`dan bir soru)
Erman Toroğlu: Uğurcuğum şu pozisyonu bir de yandan görelim, taksana bi bana
Fatih Terim: Seyretmedim, görmedim ama gördüğüm kadarıyla söylüyorum gol değildi (Adanaspor-Galatasaray maçı sonrası toplantıda)
Habertürk Spikeri: Kazada 19 kişi öldü, 20 kişi hayatını kaybetti
İzzet Yıldızhan: Fransızlar amma kültürlü, ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor
Meltem Cumbul: Star, kendi şeyimde gördüğüm bir şey değil (Star mısınız sorusuna cevap veriyor)
Nükhet Duru: Ses, bedende en geç yaşlanan organdır
Ömer Üründül: Coly, top diye Hasan`a vurdu, ama Hasan`ın kafası da top gibi baksana, vurabilir insan (Türkiye - Senegal maçını yorumluyor)
Özcan Deniz: Madonna gibiyim, dünyaca ünlü bir tenor olmak istiyorum
Serdar Ortaç: İlham kaynağım şu gördüğünüz boğaz, bu deniz öküze bile ilham verir
Sergen Yalçın: O derenin altından çok sular akar daha (Köprü yerine derenin altında su akıtıyor)
Sinan Aygün: Uzaya bizim borumuz çıkmış (Challanger Uzay Mekiği`nde bizim bor madenimizin kullanıldığını anlatmaya çalışıyor)
Süleyman Demirel: Neresini sıkacaktık gardeşim (Muhabirin `Neden İngiliz Dışişleri Bakanı`nın elini sıktınız?` şeklindeki sorusuna cevabı)
Süleyman Demirel: Ege bir Yunan gölü değildir, Ege bir Türk gölü de değildir, binaenaleyh Ege bir göl değildir (Ege Yunan denizi değildir diyecek, ama başarabilirse)
Turgay Şeren: Hasan Şaş hızını alamayıp oyun istasyonuna çarptı (Hasan Şaş PlayStation reklam panosuna çarptı demek istiyor)
Türkiye - Brezilya maçını anlatan spiker: Alpay arka ayağını burktu
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Çrş Haz 20, 2007 9:51 pm

Ziya Şengül: Hayırlı vilayetler (İstanbul Valisi`yle konuşurken)
Erman Toroğlu: Yahu Letonya`nın defansı kalas gibi, kestirsen iki oturma takımı bir masa yaparsın
Erman Toroğlu: Şansal ben sana yandan gelir bir korum, seni kaleye sokarım
Erman Toroğlu: Kemal`e yapılacak en ufak itme, Kemal`i iter
Elazığspor Başkanı Baki Aydın: Alırız (Elazığspor`un kondisyonu yok diyen muhabire cevabı)
Bülent Karpat: Tugay vurursa gol olur, vuruyor, aut
Can Bartu: Walsh ikinci yarı çok etkisiz, kendisini oyunda hiç göremiyorum (TV`de Beşiktaş`ı yorumluyor, ancak Walsh devre arası oyundan çıkmış)
Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca: Yediğimiz golü önceden çalışmıştık (Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı sonrası)
Sabri Ugan: Ahmed Hassan saklıyor topu, saklambaç oynuyor, toplu saklambaç
Ahmet Çakar: Hiçbir Beşiktaşlı yönetici maymun değildir, Beşiktaş başkanı da hayvan terbiyecisi değildir, Beşiktaş yönetim kurulu da hayvanat bahçesi değildir (İstifa eden BJK`li yöneticinin `Yönetim kurulunda maymun gibiydik` sözünü değerlendiriyor)
Ahmet Çakar: Beşiktaş, Chelsea`yi yarım-sıfır bile yense tur atlayacak (Lazio - Beşiktaş maçı sonrası)
Ahmet Çakar: Eğer Ali Aydın, `Ben o ikinci sarı kartı Victoria`ya değil de yandan geçen Koray`a gösterdim` deseydi bütün Türkiye ona enteresan yerleriyle gülerdi
Haşmet Babaoğlu: 70. dakikada Fenerbahçeliler `Yusuf Yusuf` diye bağırıyorlardı
Güven Sazak: Ne söylentisi? Aziz Yıldırım`ın başkan adayı olacağını kör sultan bile duydu
Turgay Şeren: İkinci gol De Boer`un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene De Boer`un şeyinden oldu
Güntekin Onay: Sergen 1 metre içerideydi ve adeta Stam`ın belinden su aldı
Ümit Aktan: Hami Dundee`ye dan diye çaktı (Dundee United - Trabzon maçını anlatırken)
Osman Tanburacı: Yahu bu Sven Goran Eriksson mudur Motorola mıdır nedir, o kim ki konuşuyor? İngilizlerin paralı bir adamı, biz onların baldır bacak gezen İsveçli kızlarına birşey diyor muyuz?
Süper FM`de GS - FB maçı spikeri: Hasan Şaş şöyle eliyle Allah belanı versin hocam gibilerinden bir hareket yaptı
Emre Aşık: 90 dakika boyunca terimizi ıslattık (Beşiktaş - Fenerbahçe maçı sonrası)
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hamdi Uysal » Pzt Tem 16, 2007 10:51 pm

paylaşımın için teşekkürler cidden güzell
Kullanıcı avatarı
Hamdi Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir