ne yazsam acaba ne yazabılırm kı cok ıyı cok tatlı sur sıtesının herseyı onun sayesınde tanıyamadıgımız akrabalarımı koylulerımı tanıdım bunu sagladıgın ıcın sagol ablacım mukemmelsın bırazda benım ablama benzetıyorum senı
Uyyyyyyy yeyenlerumun en sessizi en mahsum bakislisi en alinkani,cok sever onu halasi,sessiz sakin gorunusde sert gorunun ama yuregi sevgi dolu en kucuk seye bile aglayan cok duygusal yeyenim benim iyiki varsiniz...
oy oy ben simdi senin hakindaki dusuncelerimi desem roman yazarim, sen bu dunyada esi benzeri olmayan bir halasin benim icin, seninle herseyimi gayet iyi paylasabiliyorum, hic cekinmeden sana herseyimi anlatiyorum cunku sana cok guveniyorum, sen benim hayatimin anlamisin benim yarimsin ,herkes saygiyla karsiladigi birisin bugune kadar hic bir konuda yanilmadin kendine cok guvenen birisin ve ben bu yonunu cok begeniyorum, herkes bana halana cektin diyo guzelik olsun,akil olsun,konusma tarzi olsun ......her yonden sana benziyorum diyolar ve bu beni cok memnun ediyo cunku senin gibi bir insana benzemek benim icin bir gururdur, seni tek kelimeyle cok seviyorum sen benim icin bitanesin o yuzundeki gulucukler hic eksik olmasin eger eksik olursa benimde olur ona gore kendine iyi bak ha kendine cok iyi bak SENI COK SEVEN bir yigenin oldugunu hic unutma optum canim benim
nedesem ıyı bı kız gıbı duruyo resımde gevezeye benzıyo yanı konusmayı seven anlamında soyluyorum yanlış anlsılmasın yureklı resım cekılmeyı seven ınatcı bıde bıde gulmek ona cok yakısıyo baska bu kadar valla
semso nasıl bırı nasıl olsun be ıyı tabıkı bana karsı saygılı sevımlı ama yaylada yendı benı oyunda neyse affettum ha gulen yuzun hıc solmasun polat alemdar