__ÖSS stresini ben bilirim diyenler_

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

ÖSS deyinceee............

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr Haz 17, 2007 2:47 pm

hadi herkeze gecmiş olsun giren arkadaslar size güvenimiz tam :wink: :) :D
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuğba İbrahimağaoğlu » Cmt Ağu 11, 2007 9:27 am

ÖSS STRESI EWTT BENIMDE BU SENE ILK AMA COK FAZLA CALISABILME SANSIM OLMADI BUNA RAGMEN SINAVA GIRDIM AMA BEKLEDGIM SONUC OLMADI:( SIMDI GECIS YAPTIM TERCIHLERI BEKLIORUM VE SKLDIM BEKLEMEKTENNNNNNNNN ....
Kullanıcı avatarı
Tuğba İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cmt Ağu 11, 2007 4:04 pm

geçmiş olsun tuğba öncelikle.bunu sınavında istediğin başarıyı yakalayamadığın için değil sınavı atlattığın için söylüyorum.

Tavsiye anlamında şunu söyleyebilirim öğretmenlik,doktorluk,eczacılık gibi meselekler haricinde diğer tüm bölümlerinde önemli olan bireyin kendini geliştirmesi..Bunu üniye gidince ders çalışın notları yüksek tutun anlamında değil kendinizi geliştirmek adına söylüyorum.

mutlak surette gelecekte yapmayı planladığınız iş anlamında yabancı dil.(En basitinden işçi olarak başlasanız bile bu ekstralar size terfi şansı verecektir).Akademik yazışma yetenekleri.İnsanlarla iletişim(bunu iyi sohbet anlamında söylemiyorum),kendini ifade yeteneği bunlar okulda öğretilmeyen ama iş hayatınızda en çok yanınızda olacak şeyler.

Üniversiteyi gezip tozarak dersleride verdik diplomayı aldık oh mis gibi gören kişiler sadece hayatlarında bir daha geri dönmeyecek olan 4 seneyi harcamış olurlar bunu unutmayın.

Sadece tavsiye.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Tuğba İbrahimağaoğlu » Prş Ağu 16, 2007 12:09 pm

saolsın caner abı dıorum yazınısı bılmıorum cunkum ama buyksunz galıpp tavsıyeler ıcın saolun marmara unıyı sbmyo kazandımm 2 yıllık bankacılık bölümü cok mutluyum :D :D tabıkı yabancı dılı dusunuorum hatta burslu kazandım yabancı dıl ama okullarım bellı olmadan gtmek ıstmedım cunku zaten ıstedgm zamnda gıdebılcem zamnı kotuydu yane
Kullanıcı avatarı
Tuğba İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Ağu 17, 2007 7:23 pm

tugba ibrahimagaoglu yazdı:saolsın caner abı dıorum yazınısı bılmıorum cunkum ama buyksunz galıpp tavsıyeler ıcın saolun marmara unıyı sbmyo kazandımm 2 yıllık bankacılık bölümü cok mutluyum :D :D tabıkı yabancı dılı dusunuorum hatta burslu kazandım yabancı dıl ama okullarım bellı olmadan gtmek ıstmedım cunku zaten ıstedgm zamnda gıdebılcem zamnı kotuydu yane

tebrik ederim.abi diyecek kadar farkımız yok aslında benden önce mezun olacaksın :)...Hayırılısı olur inşallah.Bankacılık benim bölümümünde iş alanlarından birisi.hatta tahminen 1.sınıf derslerin bizimkilerle aynı olur...üniversitede de başarılı olmanı dilerim.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Tuğba İbrahimağaoğlu » Cmt Ağu 18, 2007 12:20 pm

tamm ozamn abı demıyrm :D :D ewt 1.sınf dersler aynı ve ne sanstırkı benım ıkızımle aynı okulu kaznadık sadec bölüm farklı o muhasebe ben bankacılık aslında lısede sectgım bölüm muhasebeydı ama bankacılıkta ıstıodum yazdım o oldu kısmett :D
Kullanıcı avatarı
Tuğba İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 6 misafir