oda bana çok benzer sürmenelidir ...
gugud alilerden adı murat ama biz muri deriz ...
beraber çok eğleniriz bakın geyik olsun diye yaptıklarımızdan bir kaç resital sizlere ....

>>>>>.......<<<<<<
gece bir çorbacıya gireriz
-abi çorba varmı??
-burda olması kadar gayet doğal biişey yok
-hımm haklsıın işkembe varmı?
-var
-kelle
-var
-tavuk
-var
-tamam o zaman sen bize mercimek getir
-garson şaşkın bir vaziyette siparişi alır

>>>>>>>
şimdi bizim kankanın fabrikası var tabi maddi yönden sağlam bi gece aradı kanka kalk kalk gecelere akıcaz bende tamam dedim neyse yola çıktık istikamet ortaköy bebek tarafı cebindede bir tomar dolar var yani her mekan bizim anlıycanız biz lailanın önüne yanaştık saat gece bir suları biz arabada opel meriva bize devam et durma burda devam devam die bağrıyor bizde aptal aptal birbirimize bakıyoruz tabi aynadan arkaya bakınca arkamızdaki porcheyi gördük boynumuz bükük devam ettik

>>>>>>>
akşam satleri dolmabahçe sarayının önünden ortaköy istikameti çok yoğundur adım adım ilerler trafik biz gene kankayla sıyırmışız o zamanda 50cent meşhur güm güm diede tesisat çalıyor yan şerittede ihtiyar bir amca yanımızda cabrio arabasıyla hava basçakya üstüde açık ben birden bağırdım kankaya
-aaaaaa kanka arabaya bak (adam bu arada kasılıyor tabi)
-arabanın üstünü çalmışlar yuh bu kadarmı olur dedim (adamşaşkın)
-eh yani arabaya yazık üstsüz ne işe yarar bu (adam bişeyleri ispatlama çabasında artık oda ooltamıza düştü cevap verir)
-evladım bu arabanın üstüde kapanıyor der (ben hemen cvb veriyorum susarmıyım hiç kek düştü oltaya)
-inanmam amca ciddimi diyosun ee çalınmamışmı yani (adam güler)
-yok evladım sağlam bagajda üstü (bu arada trafik adım adım ilerliyor)
-alla allah adam çalıp bagajamı koymuş nasıl mantık bey amca(adam kafasnı sallamaya başlar)
-evladım yok otomatik ooo (biraz sinirlendi gibi)
-hee anladım çalınmasın diyebagaja koyuyorsun ( adam oflamaya başlar)
-nerden çıkarıyorsun evlat modeli böle der (belli artık iyice sinirlendi)
-inanmam üzülmiyim diye kandırıyorsun beni diyoruum
-evladım bak üzülme kapatıyım üstünüde gör der (içinden sanırım bunlar cahil ben gösterim çalınmadığınıda çocukalr üzülmesin hemde öğrensin diye düşünür ve kapatır)
olayın koptuğu an
-amcaaaaa yakışıyormu bu snein yaptığın iki satir arabanın havasını atıyorsun biliyoruz üstü açılıp kapanıyor bu ne görmemişlikl böle ayıp walla ayıp diyorum adam sustu anladı işletildiğini artık bişze değil kendine kızmaya başladı nasıl düştüm nan ben bu yeme die

>>>>>>>
meşhurdur sokaktaki karpuzcular sergi açarlar kesmece kesmece die bağırırlar haznedarda gidiyrouz kankayla birden karpuzcunun önünde durdum karpuzcuyla konuşmaya başlıyorum
-bakarmısınız?
-buyrun
-sabahtan beri karpuz arıyoruz hala bulamadık sende karpuz varmı?
adam şaşkın bir halde bir bize bakıyor birde arkasındaki karpuzlara kafasını kaşıyarak
-siz karpuz arıyorsunuz bide bana soruyorsunuz nannn ben ne satıyorum elmamı bunlar der bende hemen cvb veririrm
-tamam amca sana hayırlı işler biz karpuz alcaktık sen elma satıyormuşsun dedik (adam arkamızdan el kol hareketiyle bişeyler yapıyordu ama kötü söz sahibine ayittir diyerek cevap vermiyoruz)
>>>>>>>
çerkezköyde meşhur baş trafik baş komser hasan abi vardır rizelidir kendisi bir gün murilerin fabrikaya geldi bende tesadüf ordayım telsizden anon geldi
-merkezden komserime
-ne var
-komserim bir tane opel vektra çalındı arkadaşlar peşinde birazdan yakalarlar
-nasıl yakalıcaklar torosla opeli?
-komserim araç sahibi araçta 10 ytllik benzin olduğunu söledi
-eeee
-benzini biterse yakalıcaz komserim (hasan baş komserinin laz damarı tutar başlar kalaylamaya

-ben böle devletin miletin diye sayıklaya sayıklaya çıktı bizde akşama kadar güldük

>>>>>>>
şişli cevahirdeyiz kankayla planımızı yaptık tabi hazırlığımızda tam kanka camiden havadaki oksijeni bitircek kadar keskin hacı yağı almış bide şırınga:)) çok makyaj yapmış yani halk silinde kokoş derler

BELKİ KOMİK GELMEYE BİLİR SİZE AMA BU OLAYLARI YAŞARKEN OLMAK APAYRI