ALTIN NESİL

Caykara, Şahinkaya Köyü ve Kusmer yaylasi ile ilgili tüm bilgilerimizi burada paylaşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Köksal Ağaoğlu, Mehmet Aydinli

ALTIN NESİL

Mesajgönderen Mustafa Mechul Ayal » Cum Eyl 22, 2006 12:51 pm

Tarihin her döneminde bir fetret dönemi yaşandığı gibi tarihin şanlı sayfalarında parlak dönemlerde yaşanmıştır.
Trabzonsporun 70 li yıllardaki ve 80 lerin başındaki şenollu, necatili, hüsnülü, necmili kadrosu trabzonspor için altın yıllar olmuştur.
Aynen onun gibi köyümüzdede altın yıllar yaşanmıştır.
Biraz subjektif birazda hissi olabilir ama bence köyümüzün altın yıllarını yaşatan altın bir nesilden bahsedecek olursak (herkes kendisini zannedebilir) bence bu altın nesil halen varlığını tüm şiddetiyle hissettirmektedir.
Kim altın sayfaları yaşatanlar diye soracak olursanız bence şanlı tarihimizdeki ...karasakızlar, feramozlar, yerikalar, cetriler, yılankrikanlar gibi devasa şahsiyetlerin günümüzdeki izdüşümleri olma bahtiyarlığına erişmiş ruh ve mana köküyle atalarının hakiki birer varisi olan bu altın nesli kısada olsa sizlere tanıtmak istiyorum.

Bu neslin merkezine yani orta sahaya müsade ederseniz..
SAMİ AYANı yerleştirmek istiyorum. uzakları yakın eden güzel haber ve fotoğraflarıyla gümüş ve bronz nesle adeta nazire yapıyor. sizde takdir edersinizki marifet iltifata tabidir. hele sılada olanlar bu şahsiyetin kıymetini bilsin. gerçi cevher kadrini cevherfuruşan olmayan bilmez ama yinede altın neslin orta sahasına yakışır diyorum. itirazı olan varsa olabilir. yapacak bir şey yok.

Altın neslin forvet hattına bence bu yaz gösterdiği üstün performansla BÜLENT ALTUNCU yu münasip buluyorum. hep hümansit yaklaşımlarına şahit olduğumuz bu müstesna şahsiyete her daim hakkını vermek lazım, gerçi bu yaz konuşmak nasip olmadı ama görnekte uzaktanda olsa ateşin ve kemencecinin yanında onu görme imkanı oldu.

Altın neslin sağ kanadına yüksek müsadelerinizle SERKAN BİRİNCİyi yerleştiriyorum. arkadaşın kilodan dolayı hareketi azalıyor kilolu insana en uygun mevki sağ kanattır, serkan kardeşimizin en önemli katkıları bence çizdiği vizyonda(ne demekse) yatıyor. eleştirel bakış açısı ve ülküsüyle her zaman direk oynayabilir kanaati acizanemce.

Altın neslin sol cenahına bir virtiöz bir kemenceci bir solcu(yanlış anlaşılmasın sol elini kullandığı için) yakın tarihin nadide siması ve eğlencelerin aranan adamı İLHAN AYAL.

Stoper mevkisine ise nevü şahsına münhasır, dost canlısı, eski karikatürist!!! yalnız kurt, meşhur topçu ve popçu, hiç değişmeyen, değişime katlanamayan ve gelenekçi bir star CENGİZ SELİMOĞLU.

Sağ açık mevkisine kıymetli vefalı, sebatkar, kadirşinas bir muallimi sani olan TANER PAŞALI yazalım diyorum. dedimya yazının başında biraz hissi olacak diye.

Sol açık son yıllardaki atılımı ile sitenin yöneticisi ve bugün bu yazıları yazma bahtiyarlığına bizi vesile eden , sayın mualla müberra şahsiyet OSMAN SARIyı münasip buldum.

Ve altın neslin teknik direktörlüğüne ise , henüz beni gıyabi ve vicahi olarak tanımayan fakat yazın epey araştıran ,( 5-6 kezde evlerinin önünden geçmeme rağmen) '' Aç herkese açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun diyen, inançla geril ve insanlığa sevgi duy,kalmasın el uzatmadığın ve alaka duymadığın bir mahsun gönül . hislerini hepimize aşılayan değerli insan sayın ve bayan FATMA ÖZBİLGİ hanımefendiyi uygun buluyorum. ve ismini sayamadığım mümtaz insanlara altın nesile yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. gök kubbede hoş bir sada bırakabilmek dileklerimle.....
Kullanıcı avatarı
Mustafa Mechul Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Ağaoğlu » Cum Eyl 22, 2006 2:19 pm

SAYIN MECHUL,

KADRON GÜZEL,BÖYLE BİR KADRO GÜZEL BAŞARILARIN(ŞAMPİYONLUKLARIN)ALTINA İMZASINI ATAR.AMA SENİNDE KULÜP BAŞKANLIĞINI ÜSTLENMEN LAZIM.TAKIMI VE TEKNİK DİREKTÖRÜ ZATEN AYARLAMIŞSIN.YALNIZ ANLAMADIĞIM FUTBOL 11 KİŞİ İLE OYNANIR KADRONUN GERİ KALANINI AÇIKLAMADIN SÜRPRİZ Mİ YAPTIN RAKİPLERE?NEYSE YAZILARINI BEĞENEREK OKUYORUZ SAYIN BAŞKAN.SAYGILARIMI SUNARIM MECHUL AĞABEY...
Kullanıcı avatarı
Fatih Ağaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Erhan Ayal » Cum Eyl 22, 2006 4:22 pm

Sn M.....? ağabey muhteşem bir kadro okadar mükemmel bir kadro kurdun'ki ama kadroda bir eksik görüyorum :D ielri üçlü. (kambersuz düğün olurmi..?) :D
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Cum Eyl 22, 2006 6:21 pm

Sevgili kardeşim yüzbinlerce tşk ler eline yüreğine sağlık.İnsanın senin gibi dostları olması ne güzel.Kaleminden döktüğün güzel insanlar ve daktire şayan mısralarında bizlerede yervermen ne güzel.Yüreğindeki sevgimiz hiç eksik olmasın uzak diyarların yüreği sevgi dolu güzel insanı

Hep zamana esir düştük
Esiri olduk anlamsız koşuşturmaların
Ama adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç unutmadık
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Cum Eyl 22, 2006 7:58 pm

Bu kardoda hangi mevki verilirse verilsin herkesin elinden geleceğini esirgemeyeceği ortada. Bu top toplamak dahi olsa. Bülentin işaret ettiği gibi bu kadronun "MECHUL" kalmış kaleciliği sana ait. Sen yine oradan bak yanlışlarını hatırlat takımına. Kaleci hep takımın içinde olmasına rağmen uzaktır futbolculara. Ama onsuz da takım olmaz. Tıpkı senin gibi. Uzaktasın ama sensiz bu takım maç kazanamaz...
Uzakları gönüllerimizde kurduğumuz köprülerle hep yakın etmeye devam gayretinde olalım. Önemli olan gönül köprülerimize zeval gelmesin.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Taner Paşal » Cum Eyl 22, 2006 10:14 pm

yazdığın kadroda en hissi bana davrandığın kanısındayım. memleketten arkadaşlardan biraz uzak kalmaya başlayınca bana unutmamam gereken yaşadıklarımı ve budan sonrası için sorumluluklarımı hatırlattın. çok teşekkür ederim. bundan sonrası için tek amacım bu kadroya layık olmak, formanın hakkını vermek olacak. bu kadroda yer alamasaydım çok üzülürdüm. bu kadroya çok uzun süre ihtiyacımız olacak kanısındayım hocam.
Kullanıcı avatarı
Taner Paşal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Cum Eyl 22, 2006 10:26 pm

SELAM,GÖNLÜMDE KURDUĞUM DİYAR-I TÜRKÜN UZAK KÖŞELERİNDEN BİRAZ ESKİ TÜRKÇE KARIŞIMLI YÜREK DOKUNUŞLARINA.

KİLOLU İNSANLARA SAĞ KANAT YAKIŞIR DEDİN AMA KİMİLERİ DE KALEYE TAM LAYIK UNUTMA DERİM. SANCAKLARDA DÜŞMEYECEK KALE MİSALİ MANEVİYATINLA SANA DA KALE OLMAK YAKIŞIRDI ZATEN.

KİLOLARDAN SONRA SAKATLIĞIMIZLA HİÇBİR TAKIMDA YER BULAMAZKEN " SORGULAMADAN, ELEŞTİREL BAKMADAN GERÇEKLERE ULAŞILAMAYACAĞINI DA BİLEN BİRİ OLARAK" TÜM YARAMAZLIKLARIMIZA RAĞMEN BİZİ HEM DE SAĞ KANADA LAYIK GÖRMEN BİRAZ DA TORPİL SANIRIM.

ESKİ BİR RESİM VAR 20 Yİ GEÇMEZ RESİM ARŞİVİMDE! BİRİNE BAKTIM YAZINDAN SONRA DA GALİBA BİZİM KİLOLAR SANA YETİŞME GAYRETİNDEN:-)

MSN FALAN Bİ TEMAS KURALIM

SELAMLAR
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Cum Eyl 22, 2006 11:11 pm

DOKTOR ONİ İYİ HATIRLATTIN
BİZ AYRI Bİ TAKIM MI KURSAK, HANİ AĞIR SİKLET ALTIN NESİL GİBİ BİRŞEY
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

vefa

Mesajgönderen Mustafa Mechul Ayal » Cmt Eyl 23, 2006 6:27 am

yıllar önce altında oturup sohbet ettiğimiz veya suyunu içtiğimiz bir çeşmeye yıllar sonra uğradığımızda su içmemeyi vefasızlık saydığım için, ömrümün en güzel yıllarını geçirdiğim vefakar ve sebatkar kardeşlerimi yad etmemeyide vefasızlık sayarım. yazıya aslında devam edecektim ama acil bir işten dolayı bazı isimleri yazamadım bu kadroya , mesela güner ayal bu kadronun önemli bir siması olmalı, ali kemal şahinde reel olarak bu kadroda yer bulur kendine, yine çiko da önemli bir ağırlık! bu kadro için. evet bu duygu ve düşüncelerle hepinizi bir kere daha huşu ve hudu içinde selamlıyorum.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Mechul Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cmt Eyl 23, 2006 8:57 pm

Meçhul kardeşim ben bu kadroyu beğenmedim.Biz biraz yaşlıda olsak varmısınız bir maç yapmaya.Maç yeride yaylada kuzu kayası.Sende rakip takımın kalecisi olursun.İstersen 3 avanslada başlayabiliriz.selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Cmt Eyl 23, 2006 11:29 pm

bizim jenerasyonda iş yok herkes başka muhhabetlerin peşinde büyüklerin eskiden yaptıklarını dinlemek o hatıraları tebessümle dinlemek çok hoş ama biz ilerde böyle bir kadrodan bahsedemiycez bu büyük bir kayıp bence bize göre
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: ALTIN NESİL

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Eyl 24, 2006 1:12 pm

Sevgili Mechul hakkimda yaztiklarin ve beni bu goreve layik gordugun icin nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum, layik gordugun bu kadroda yer almak cok guzel insallah layik olabilirim.... Arastirmlarim sonuc verdi nihayet mechulu artik giyapi ve vicahi olarak taniyorum :) sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

şur şampiyonası

Mesajgönderen İlhan Ayal » Cmt Eyl 30, 2006 3:33 pm

yahu ne diyeyim bilmiyorum. vallahi kadro mükemmel. bu haliyle şur şampiyonasinun kupasını aldık herhalde. bu yıl organizasyonda olmadığım halde kadroya layık gören kardeşime teşekkür ediyorum. belki bu bir jenerasyon kadrosu , diğer arkadaşlarımız alınmasın. bana göre her jenerasyon şampiyon. her jenerasyonun kadrosu da süperdir. bu yıl organize edilen birliktelik her türlü övgüye layık . sitede de yazan tüm arkadaşlarında emkeleri yabana atılamaz. bülentin deklonşöründen de birlikteliğimize katılamayan bizler katılmış , o havayı solumuş gibi olduk zaten. şur köyün kültürel bakımdan dışardan çok daha farklı ve zengin göründüğünü belirtmek isterim. iki kişiyi bir araya getirmenin çok zor olduğu bu dönemde bu kadar insanı bir araya getirmenin geçmişten gelen büyük bir birikimin , sevgi ve saygının ürünü olduğunu belirtmek istiyorum. dolayısıyla meçhul kardeşimin kurduğu kadronun on, yırmı , otuz katındanda söz edebilirim.

burada sanırım tebriğin en çoğunu şu an köyde olup köyün her halini bizimle paylayan arkadaşlarımın hak ettiğini söylememe gerek yok. sonuçta şenlik bir hafta ama yıl 365 gün ve paylaşılacak okadar çok an varki.
her jenerasyon için sonsuz teşekkürler.
sonsuz teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
İlhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Şub 01, 2007 11:20 am

Mechul yahu nerlerdesin? yazilarini ozledik, ya cik piyasayada gecmisimizde duygu dolu olan o guzel anilari tekrardan o guzel oslubunla yazda bizde keyifle okuyalim, Hrant DİNK yazilari okumaktan bunalduk vallahi. :(
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Dön CAYKARAMIZ, ŞAHİNKAYA KÖYÜMÜZ VE KUŞMER YAYLAMIZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir