Köyümüzde varolan sülalelerin adlarını burada yazmaya başlıyoruz. Yazacağımız adları doğru yazmaya çalışalım. Çünkü bu bilgiler ileride kaynak olarak kullanılacaktır.
Saygılarımla
En son Osman Nuri Sarı tarafından Sal Haz 20, 2006 2:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
yanlıs anlamadımsa sulalelerı sordun dogruysa bızımkınden baslayaym YAVANOGLU sulalesı bunlar yukarkı surda agırlıktalar tabı sımdı az kaldı cunku koc dolayısıyla hatay gojce ada bursa ıstanbul ve ankarada lar
ÖNCELİKLE ÇOK GÜZELBİRŞEY DÜŞÜNMÜŞSÜN BENDE O ZAMAN AÇIKLIYAYIM SÜLALEMİ MAHMUTAĞAOĞULLARI YÜKSEK SÜLALE ÖĞÜNMEK GİBİ OLMASINDA MAHMUTAĞA OĞLU VEYA KIZI OLMAK AYRICALIKTIR
Bende eklemek istiyorum: Hacıalioğulları, Hacımahmutoğulları, Şahinoğulları, Hebeşoğulları, Saatçioğulları, Hacıibrahimoğulları, Kavazoğulları. Bunlar hepsi aynı akraba ve şimdi ŞAHİN soyismini taşıyorlar.
Unutmuş olabilir miyim diye biran düşündüm eğer unuttuğum varsa ve beni uyarırsalar memnun olurum.
İyi o zaman bende bildiğim iki sülaleyi ekliyim baba tarafım KESEMEROĞULLARI şimdiki soyadları SEVER anne tarafım LABARLAR soyadı olarakta ATAMAN kullanıyorlar teşekkürler