Sevgilli kardesim Fatma:Ozellikle sana verdigim sozleri yememek ugruna,kisa bir sure de dort yazimla araniza katildim.Gosterdigin,ilgi ve alaka icin cok tesekkurler.Senin gibi sitenin,eli,ayagi,gozu,kulagi herseyi olabilen sayilari az olsada yurekten emek verenlerle bu sayfalar yasamaya devam edecektir.Kutluyorum kardesim..Sayin Mahmut Koseoglu:Guzel bir Sarmac aninizla yaziya katkida bulunup,gorus bildirmissiniz,tesekkurler.Sayin Irfan Altuncu:Net ,ifadeleriniz ve yorumlariniz icin tesekkurler saygilar. Sevgilli Kardesim Dursun Ozbilgi:Bu yaziyla senin yasadiklarina da tercuman olabilme ne kadar da ictenlik kokan bir iltifat.Gozlerinden opuyorum sevgiler..Sayin Koksal Agaoglu:Yazinin icinde sizin de sahiplenip,hosunuza giden yoreye ayit siveler,konusmalar da basarili olabildiysem ne mutlu,tesekkurler.Sayin Muhammet Sahin Abi:O kadar yogun bir is tenposuna ragmen yazimi sonuna kadar okumaniz ve begenmeniz beni cok mutlu etti.Sanirim Sevgilli kardesim Ismail Ozbilgi'nin yerime yapmis oldugu tanistirma aciklamasi yeterli olmustur,saygilar.Canim Kardesim Ismail benim icin kullandigin ifadeler biraz muballa olsa da icinden gelmis, gozlerinden opuyorum.Sayin Muzaffer Altuncu Abi:Ne diyeyim tesekkurler site ye olan katkiniz icin de tebrikler..Sevgilli Bulent Altuncu:Orjinal Surlu Kardesim;beni fazlasiyla onere eden dusuncelerin icin tesekkurler:Keske etkilendigin yerleri kendi yorumunla daha fazla irdeleyebilseydin.Zaman buldukca sana ayit cok carpici ,yazilara,resimlere,yorumlara bakmak gercekten keyif verici.Van'daki yeni yasaminda basarilar diliyorum,tesekkurler...Sevgili Kardesim Sami Ayan:
Yazi da kendini bulman,bazi yerlerinde duygulanip,gozlerinin dolmasi,bazi yerlerde kahkahalarla gulebilmen,beni cok mutlu etti.Sizler gibi site ye cok emekleri gecen insanlari da ben cok uzaklardan kutluyor,alkisliyor tebrik ediyorum".MUTLAKA OKUYUN PISMAN OLMIYACAKSINIZ"Basligi icin yaptiginiz jest e aslinda gerek yoktu sanki ayricalik olmus gibi hissettim site de oylesine fevkalede yazilar ve yazarlar var ki umarim gerekli ilgi ve alakayi gorurler.Saygilarim la...