Sevgili Bülent,doğanın harika güzellikleriyle yazdıklarınız daha da güzelleşti.Yazabildiğin kadar yazmaya devam et.Bu işler gözlük taktıktan sonra çok zor oluyor.Ha gayret.İleriki yıllarda bu tür yazı ve fotoğrafların önemini daha iyi anlayacağız.Sevgilerimle ve çalışmalarında başarı dileklerimle.
Abi bütün resimler çok güzeldi ama sondaki Uzungöl resmi bir başka benim için . Biliyorsun orda doğdum orda büyüdüm en sert kışlarını baharlarını yaşadım.Boyumdan büyük kar yığınları arasında Taşkıran’dan gecenin bir vakti yürüyerek Uzungöl’e çıktık yeride geldi düşen çığlardan dolayı haftalarca Uzungöl’de mahsur kaldık ama her şeyiyle başka güzeldi Uzungöl.tekrar eline sağlık.
Gece çalışmam gerektiği kadar çalışmadığım için sabah kendi cezamı verdim 07:30 da aklktım, hava mevsime göre biraz daha kış gibi kar yağmasada, açtım albümümü karlı fotoğraflara baktım , iyice kış moduna girdim, karın sıcaklığı ile ısındım, bakalım nasıl çıkacağım bu moddan hem de dersle. Sizlerle de paylaşayım halımı
Memlekette yaşayanlar,anlaşılan Kış ve karı özlemişsiniz... Merak etmeyin siz yine yakın zamanda göreceksiniz.... Üstelik o hasret kaldığımız yerlerde....Peki bizim canımız yok mu? Hem oralardan uzak,hem de doyasıya kışı yaşayamama ve doya doya karla haşir neşir olamama,,,,
-Sağlık olsun,biz de koyduğunuz resimlere bakarak hasret ve özlemimizi gidermeğe çalışırız....
Toplumsal hafızamız ne kadar güçlü bizim... Herkese aynı duyguları yasatabiliyor bir yazı. Herkesin aklında yayladan kareler uçuşuyor.. Bunu becerebilen bir yazı yazmak gercekten büyük iş. Teşekkürler Bülent ALTUNCU.
fotoğralar benim değil Ayşe, farkındaysan ya üzerlerinde isimleri var yada ben yazmışımdır kim olduklarını, biraz daha geliştirsen dediğin adamların bir kısmı Türkiyenin sayılı fotoğrafçılarındandır.