YAYLANUN ARABALARİ 2 (NACİ ALTUNCU)

Caykara, Şahinkaya Köyü ve Kusmer yaylasi ile ilgili tüm bilgilerimizi burada paylaşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Köksal Ağaoğlu, Mehmet Aydinli

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 23, 2008 3:41 pm

Evet Adnan,
Köyümüzün verdiği en büyük kayıp...O günleri çok iyi hatırlıyoruz ama inan hafızam zayıf olduğu için kimlerin öldüğünü tam olarak hatırlayamam..Sadece Dursun Borazancı amcayı ve Eminin karısını ve de bir çocuğun öldüğünü hatırlıyorum...Hepsine rahmet diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş Mar 05, 2008 5:21 pm

............DÜZELTME...........
Önceki sayfada 12 temmuz 1973 olarak belirttiğim tarihin yanlış olduğunu arşivimden tekrar araştırdım.Doğrusu,12 Temmuz 1972 Çarşamba günüdür.O kazada kaybettiğimiz kişilerin kimlikleri hakkında henüz tam bir bilgi edinemedim.Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yüksel Kazancı » Çrş Mar 26, 2008 12:40 am

dursun abi sadece amcam deyıl rahmetli babamda iz bırakanlara girmedikı amcamı alsınlar yükselkazancı sadece sen sitem etme bizde sitem edelım
Yüksel Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yüksel Kazancı » Çrş Mar 26, 2008 12:44 am

gencler bılmez hele büyüklerimiz bunu ıyı bılırler hasan kazancı yıllrca köye hizmet etti ama sıtenın hic bir yerinde adı gecmez sitem etmekle haksızmıyım büyük oğlu yüksel yazıyor sıtenın her yerınde aradım ama hiç bır yerınde babamın adına rastlamadım
sitey kırgınım
Yüksel Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Mar 26, 2008 12:48 am

yüksel kazancı yazdı:gencler bılmez hele büyüklerimiz bunu ıyı bılırler hasan kazancı yıllrca köye hizmet etti ama sıtenın hic bir yerinde adı gecmez sitem etmekle haksızmıyım büyük oğlu yüksel yazıyor sıtenın her yerınde aradım ama hiç bır yerınde babamın adına rastlamadım
sitey kırgınım

yuksel kazanci demek sensin rahmetli hasan abinin oglu, siteye kizacagina kendine kizsan daha iyi olur, burda babani yazmak sana dusuyor bugune kadar nerde kaldin, basklarina kizacagina kendine kiz, dersen kimdur habu fatma ozbilgi, soyle deyeyim ben fadime mavronun, gulzade halanun mavronun kiziyim simdi hatirlarsun beni hemmiiiiiiiiiiiiiiii :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Saygilar...

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Prş Mar 26, 2015 3:33 am

Tarihi boylesine guzel anlatip,gozler onune serdiginiz icin,tebrikler,saygilar, tesekkurler.Yazi demek gercekten haksizlik olurdu.Emegin,bilginin,hafizanin bu denli guzelligini alkisliyorum..
Yeri gelmisken yasanmis kucuk bir ekleme yapmak istiyorum izninizle..
1972 senesinde Sevket Akac'a ayit munubusun Derebasin'da ucuncu virajdan en alt yola dustugunde,Sarmac'taki listede ablam da bulunuyordu.Hatta radyodan yapilan heberlerde olenler arasinda isminin gecmesi Ankara'da bulunan ailemiz icin sok olmustu.Anlatilmaz acilar yasamistik,bir turlu ulasamamistik tam bilgilere.Olum sessizliginde ki evin havasini Trabzon'dan aksam gelen telefon bozmus,bir anda sevinc yumagi olusturmustuk.Ablam ondeki kamyonda simsarlik yapan,sevgilli Abim Mehmet Ozbilgi'ye "Mehmet ben munubuste gitmeyecegim beni de kamyona bindir" demis muhtemelen kamyondaki bir yolcuyla yer degisismisti.Mukadderat demek ki yasayacak gunleri varmis.O elim kaza da hayatlarini kaybedenlere bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum, geride kalanlara da sabirlar.....
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön CAYKARAMIZ, ŞAHİNKAYA KÖYÜMÜZ VE KUŞMER YAYLAMIZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir