ŞURLİLAR DERNEĞİ KAPATTURMAK İÇİNMİ YÖNETİM SEÇTİNİZ

Caykara, Şahinkaya Köyü ve Kusmer yaylasi ile ilgili tüm bilgilerimizi burada paylaşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Köksal Ağaoğlu, Mehmet Aydinli

ŞURLİLAR DERNEĞİ KAPATTURMAK İÇİNMİ YÖNETİM SEÇTİNİZ

Mesajgönderen Naci Altuncu » Pzt Mar 10, 2008 5:12 pm

istanbulda ki şahinkaya derneğini arkadaşlara sordum Haftalardır kapalı. Suyu elektriği digitürkü kapatıldı dediler. Üzüldüm
Köyle ilgisi olmayanlar bu kadar yönetirdi, zaten. Keşke haklı çıkmasaydım.
Darbe yaparak yönetimi bunlara teslim edenler özellikle Sayın Hasan Akaç derneği kapatmak için mi böyle bir yol seçti. Bir açıklama yaparsa seviniriz.
Başta İstanbuldakiler olmak üzere tüm Şurlilar, bu durum Şura hiç yakışmadı. Hemen harekete geçip bu beceriksiz kişileri uzaklaştırıp Şurun onurunu kurtarmak gerek.
O dernek en kısa sürede açılıp faaliyetlerini yürütmeli.
Yapamayanlar derhal istifa etmeli .
Yapanbilecekler çıkar.
Çıkmıştı da.
Saygılarımla...
Naci Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Mar 10, 2008 7:59 pm

Doğru diyorsun Nacı bey. Bu sitenin ana sayfasında haber yapıldı üye olmak isteyen forumu doldurup bize fakslasın diye formu doldurdum iki dakikada üç günde faksı çekebildim. Faks için sinyal veren yok,Sinyal veren bir dövmediği kaldı demekki yakın olsak dövülecektik. Ben çektiğim faksın çöpe atılmış olacağına inanıyorum.
Sonra bazı cenazeler için köylümüz kişilere masaj geliyor. Bizler şurlı değilmiyız bize bu mesaj neden gelmiyor. Bu işler ile ilgilenene maşallah. Allah onu nazardan korusun.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Cum Mar 14, 2008 2:36 pm

eeeeeeeeeee. bu kadar açık tuttular ya. o da başarı. helal olsun onlara. bu başkan ve yandaşlarından da beklenen davranış buydu zaten. şaşırmadım.Allah tamamına erdirsin. Onlarda Trabzonspor başkanlarının yaptığı gibi yapsın. biri geldi fatih tekkeyi sattı öbürü geldi gökdenizi. bunlarda binayı ve içindekileri satarsa şaşırmayın

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Cum Mar 14, 2008 3:23 pm

1,5-2 yıl önce bir şeyler anlatmağa çalıştım ama kimseye dinletemedim kendimi.Maalesef dediklerim bir bir çıkıyor.....

Ziya Paşanın bir sözü geldi aklıma;

"Ayinesi iştir kişinin,lafa bakılmaz"
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yahya Ataman » Cum Mar 14, 2008 5:00 pm

ŞUR yazın boşluk bırakın 9999 'a gönderin,Şur ile ilgili ölüm-nişan-düğün-paragas-ve irğatluk ile ilgili güncel haberler cebunuze gelsun :lol: :lol: Ne süper olurdu dimi böyle bi servis olsa.Mevcut ölüm Haberleri bazı üyelere gidiyor ama nasıl ne şekilde kime gittiği de tam belli deyil.Keşke her isteyen Şurluya gelse nasıl oluyo bu mesaj işi bir bilen varmı.
Kullanıcı avatarı
Yahya Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Mar 23, 2008 10:05 am

Ben elbette köyümüzle ilgili olumsuz şeylere üzülüyorum....Öyle sanıyorum ki sizler de üzülüyorsunuz....Şimdi olduğu gibi,,,,

Burada bir şeye sevindim...Bu sayfa sayesinde Osman Nuri Sarı'nın cemalını gördük..Şükürler olsun ....İnşallah her zaman aramızda olur bu dostumuz...

Sevgili dostlar birlik beraberliğe bir çivi çakan herkese minneddar olduğumu buradan bir vesile duyurmak istiyorum...

Haydi dostlar hep bir olalım,hep olumlu düşünelim,hep hoşgörü ile olaylara yaklaşalım..İstediğimiz bu birlikteliği sağlayalım...

.....................NE DERSİNİZ ?????????...................................................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Pzr Mar 23, 2008 3:02 pm

Ben de Muzaffer Amca gibi köyümüzle ilgili olumsuz birşey duyduğumda çok üzülüyorum.İnşallah herşey bir an önne düzelir.Ben koskoca Şahinkaya köyü insanlarının bir derneği yürütemeyeceğine inanmıyorum.Bu işi yapabilecek olan kimlerse onlara destek verilmesini istiyorum.Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzr Mar 23, 2008 10:09 pm

vurun kahpeye :D :D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Çrş Nis 16, 2008 10:57 am

S.A SEVGİLİ DOSTLAR EVET BENDE DERNEKLEİLGİLİ İKİSATIR YAZAYIM EVET KURULUŞUYAŞAMSI ÜYEYEBAĞLI OLAN DENEKLER E BİZLER ÜYE OLARAK SAHİB CIKDIĞIMIZI SAN MIYORUM AMA O DERNEK AYAKDA DURUYOR VE HER GÜN SAA 12 DEN SONRA ACILIYOR EMEKLEME DÖNEMİNDE OLAN DERNEK NE CABUK ELEŞDİRİLİR OLDU ORDA MENFAAT YOK ÖZVERİ VAR DERNEK CİLİK YABMIYAN ONUDA BİLECEĞİNİ SAN MIYORUM VUR ABALIYA SELAM VE DUA İLE
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzr Nis 20, 2008 6:15 pm

Dernekle ilgili olumsuz konuşmaları yakışıksız buluyorum. Hele bir olumsuzluk yakalasam da belden aşağı vursam diyenlere Şurluluklarını hatırlamalarını öneriyorum. Kol kırılmadı ama kırılırsa da yen içinde kalmalı. Bir yeri bir oluşumu eleştirirken alternatif getirmeli. Gidin yönetin beğenmeyenler. Adamlar İstanbul'da bir tabela astılar. Hiç olmasa o tabelaya saygı duyalım.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Pzr Nis 20, 2008 8:20 pm

Bende diyorum ki yukarıda olumsuz konuşanların kaçı (bende bir türlü üye olamadım ya da nasip olmadı) üye oldular merak ediyorum. Bu işler parayla döner beyler lafla değil. Para veren çıksın desin ki şu olmadı bu olmadı veya olmalıydı.

Vurun kahpeye :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: ŞURLİLAR DERNEĞİ KAPATTURMAK İÇİNMİ YÖNETİM SEÇTİNİZ

Mesajgönderen Erhan Ayal » Cmt Mar 19, 2011 9:05 pm

Kapatın gitsin
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön CAYKARAMIZ, ŞAHİNKAYA KÖYÜMÜZ VE KUŞMER YAYLAMIZ