İSİMSİZ VE İLGİSİZ ÜYELERE

Üyelerimizin yazdığı şiirleri bu bölümde toplayalım mı? Ne duruyorsunuz!.. Kaleme sarılma zamanı gelmiştir...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Adnan Ayaz

İSİMSİZ VE İLGİSİZ ÜYELERE

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Oca 02, 2009 2:37 pm

.......ŞAHİNKAYA KÖYÜ FORUMUNA ÜYE OLMAK BİR AYRICALIKSA.........

-Üye olup yazmadıktan sonra köyümüzde herkesi birer fahri üye olarak kayıda alabiliriz...

ÜYE TAM LİSTESİNİ SAYFA SAYFA OKUDUM
BİR KISMI YAZAR DİYE YOKTUR BENİM UMUDUM
BUNA NE GEREK VARDI,KENDİ KENDİME SORDUM
KÖYÜN KÜTÜK KAYDINI SORALIM MUHTARLIKTAN

-Yönetimi bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum,bu duruma derhal bir çözüm bulunmalıdır...

ÜYE OLMAYANLARA DİYECEK SÖZÜM YOKTUR
ÜYE OLUP YAZMAYAN ZATLARDA GÖZÜM YOKTUR
KİM DEMİŞ BU İŞLERDE KOLAY BİR ÇÖZÜM YOKTUR
YÖNETİM KARAR ALSIN,VAZ GEÇSİN PAZARLIKTAN...

-Bazıları gizli gizli siteye girip yazılanları takip etmekte bazıları da misafir olarak ziyaret etmekte,bu yeterli mi acaba?

ÜYE OLUP YAZMAYAN ZATLAR BİLİR KENDİNİ
MAZERETLERİ HAZIR,ÖĞRENDİLER FENDİNİ
AMORTİ EDEMEZLER ONLAR KENDİ KENDİNİ
ELLERİ CEPLERİNDE BAKARLAR ARALIKTAN...

-Üye sayısı bin olmuş ne yazar?Bir kısmının durumu müsait olduğu halda neden hala ilgisizler?Bir türlü anlam veremedim...

BİNİ GEÇEN ÜYEDEN BİRKAÇINI NOT ALDIM
HALA BİR SES SEDA YOK,NAFİLE OYALANDIM
HELE BAZILARINA NEDENSE ŞAŞTIM KALDIM
ARAYIP DA SORMAZLAR SANKİ FUKARALIKTAN...

-Siteye birer fotoğraf göndermediklerine göre amaçlarının ne olabileceğini anlayan varsa yazsın lütfen...

KİMİ AĞA KİMİ BEY,KİMİSİ DE KÜLHANBEY
KİMLİKLERİ BELİRSİZ YAPTIKLARI TUHAF ŞEY
OLABİLİR,BELKİDE HEPSİ DEĞERLİ BİREY
BİR RESİM GÖNDERSİNLER ŞİPŞAK VESİKALIKTAN...

-Bizden sonra gelen nesile nasıl örnek olacağız?

BİZ ÖRNEK OLMALIYIZ GÜYA YENİ NESİLE
BU YAZDIKLARIMA OLDU EMSALLARIM VESİLE
HER BİRİ ÜYE OLDU FORUMA HEVES İLE
BİZE HAL SATMASINLAR AĞALIK PAŞALIKTAN...

-Takma isimlerle tanınmamakta ısrar etmelerinin anlamını bilen varsa bize açıklasın,bizde bilelim...

NEYİ AMAÇLIYORLAR KÖYÜN FERDİ OLARAK
BUNLARIN AMACI NE,TAKMA İSİM ALARAK?
ÇOK ŞEY Mİ KAYBEDERLER ACABA TANINARAK
NE ZEVK ALIRLAR BİLMEM BÖYLE MASKARALIKTAN...

KİMİSİ "YARIMAĞA" KİMİSİ DER "MUNZUR"UM
"MEÇHUL" İNATI DİKTİ İYİ DEĞİL HUZURUM
TANIMAM Kİ SORAYIM ,NASIL İYİ Mİ DURUM
KAÇ ZAMANDIR HABER YOK O MUSTAFA ÇALIKTAN

NE İŞİ VAR BURADA "YARALI CEYLAN"LARIN
DEĞERİ KAÇ PARADIR "ANTİKA" OLANLARIN
KAÇ TANE ŞİİRİ VAR "MEÇHULDEN" YAZANLARIN(mEÇHUL ŞAİRE)
"BERNA" "ZENA" "KARAYEL" ÇIKSINLAR KARANLIKTAN...

DAHA BİRÇOKLARI VAR MEŞHURDURLER KENDİNCE
"KULUROĞLU" "ANEMON" NEDİR "PINARS" DENİNCE
MUTLU MU OLACAKLAR KAYITTAN SİLİNİNCE
MURAT NURİ'YLE MEHMET,MEST OLDU AĞALIKTAN

TELEKOMA BAŞMÜDÜR YAKIŞIR BURHANETTİN
ZEKİ ALKAÇ FRANSADA BİLİNMİYOR NİYETİN
ÜYELİĞİN ASKIDA BRAHİMAĞA MUHETTİN
KÖKSAL NERELERDEDİR KAYBOLDU ORTALIKTAN?

NACİ-SEDAT ALTUNCU KARIŞTI KAYIPLARA
ÇORDANOĞLU RESTİNİ ÇEKTİ BİZE BU ARA
ARSLAN KAMA GİZLİCE ÇEKİLDİ BİR KENARA
"TALİP" "TANER" "CEM 45" ANLAR MI DOĞRULUKTAN?

EN BÜYÜK YEĞENİYİM BAŞKOMİSER BAYRAMIN
SORAN OLUR MU BİLMEM,ADNAN NEDİR MERAMIN
ELBETTE NEDENİ VAR BU DURUMU SORMAMIN
BİR SELAM BİZE YETER ARAYAN TANIDIKTAN...

İMROZDA DOSTUM RAİF GELMİYOR GÖRÜNTÜYE
UYMAYALIM DİYORUM ANLAMSIZ ÖRÜNTÜYE
TAHAMMÜLÜM YOK ARTIK BOŞ YERE GÜRÜLTÜYE
KİMSEYE FAYDA GELMEZ YAPILAN KABALIKTAN

BU SİTE HEPİMİZDEN BEKLER BİRAZCIK İLGİ
SAHİBİ SORULURSA BİR KİŞİNİN DEĞİLKİ
UNUTTU MU YAZMAYI DOSTUM MEHMET ÖZBİLGİ
HİÇ BİR ŞEY BİLMİYORSA YAZSIN BANKACILIKTAN

HATAM VARSA AFFOLA YOKTUR KİMSEYE KASTIM
ÖNEMLİ BİR YARAYA ŞİMDİLİK PARMAK BASTIM
SANMAYIN ALAKAYI SİZLERDEN HEMEN KESTİM
"KORKMAYIN ZARAR GELMEZ ŞAHİNKAYALILIKTAN....
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Oca 02, 2009 3:04 pm

Önce seni kutluyorum Adnan Hoca,
Bu konuda benim verdiğim mücadeleyi bilenler bilir...Ama yöneticilerin kararlarına da saygılı olduğumu da herkes bilir..Hepsinden önemlisi Adnan Hoca beni çok iyi bilir...

Gerçekten yapılması gereken bir şeyler olmalı !

Üyeler ve yöneticiler Adnan Ayaz'ın sesini duyun ve gereğini yapın !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Oca 03, 2009 11:10 pm

SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN DİYECEĞİM AMA.....
BEN KENDİM İÇİN BU KADAR CESUR VE BONKER OLAMAM...
BAZEN BU KONUDA BENDE DÜŞÜNÜYORUM....
NEDEN ?
KABAHAT BİZDE Mİ!!!!!!!!!
ŞU KADARINI SÖYLEYEYİM DE AÇILIMINI SEN YAP...
GELENİN BİR ŞEY BULMASI LAZIM.
SİTEDEN GEREKSİZ BÖLÜMLER ÇIKARILSIN... HATTA ŞAHISLAR BİLE...
BU SÖZLERİM SANA HA... DEDİM YA AÇILIMI SEN YAP.
BAZILARI OLMASA BENDE GELMEM. ÇÜNKİ ARADIĞIMI BULAMIYORUM.

ATIŞMA VAR KURAL YOK
TANIŞMA VAR KURAL YOK

AMA METOROLOJİ MÜKEMMEL.!!!!
HAVA PARÇALI BULUTLU, YAĞMUR YAĞIYOR,RÜZGAR VAR V.S
OYSA NE İSTENEN NE DE BEKLENEN BU
İKİ SENEDİR UĞRAŞIYORUM DA AMAN BANA NE...............
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Oca 08, 2009 12:38 pm

Adnan Hoca katkılarına teşekkürler.
Bende kayıtlı herkesi burada görmek isterim yazsın da ne yazarsa yazsın yeterki katkı yapsın,tabii ki kırmadan.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 07, 2009 10:55 am

Bana göre bu sayfa hep yukarılarda olmalı....
Benim sevgili dostlarım değerli düşüncelerini burada herkesle paylaşmalı....
Böylece sitede buluşmalar daha sık olacak şekilde sağlanmalı...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Şub 07, 2009 1:35 pm

Heryerden vurursak orta yol zor bulunur mesela atışma var kural ararsak bu atışma iki kişiye kalır belkide bir kişiye bana sorarsanız sadece Adnan Hocaya kalır ne yapalım katkı yapmayalım mı yanı herkes elinden geldiği kadar yazabilir yazmamak yanlış,hiç yazmamak mı yanlış her gün yazıpta selam kelamdan sonra hava durumunu yazmak yazmamaktan daha kötümü yanı hiç yazmayanları buraya çekerken yazanları uzaklaştırmamak lazım bana göre önemli olan hergün yazmak tabii herkesin yazması sonra her konuya kalite gelir ben hiç dörtlük yazamazken şimdi mırıltanmaya başladım inşallah daha iyi olacak e şimdi bana bunun kuralını zorlarsanız ben o konuda saf dişi kalmam lazım tabii ben diye yazamayanları dile getirmiş oluyorum.Bakıyorum site de herkes birilerinden küsüyor yazmıyor genelde yazmayanların çoğunluğu böyle o nedenle yazanlara daha çok ilgi göstermek lazım,aynı kişilere değil herkese kucak açmak lazım,bilmem yanlışmı söylüyorum bu benim izlenimlerim,bir kez daha söylüyorum önce üyeleri buraya cekelim sonra kalite yönünde çalışalım diyorum buda nasıl olur üyelerle aynı şekilde ilgilenmekle olacak inşallah,herkese yapdığı ve yapacağı katkılardan dolayı teşekkürlerimi yolluyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 07, 2009 10:56 pm

Güzel bir düşünce bence...Tebrikler İrfan...
Çok fazla da incelememek lazım...Dörtlük sonları aynı olsun yeter..
Keşke btün üyeler bu sayfada fikirlerini beyan etse !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Şub 08, 2009 11:08 pm

Adnan hocam herkesin demeyeyim ama bu siteye gonulden destek veren bizlerin duygularina tercume oldunuz, yureginize saglik..
Yonetim diyorsunuz yonetimden beklentiniz nedir anlamadim, biz elimizden gelenin en iyi sekilde yapmaya calisiyoruz, insanlari zorla buraya cagiramayaz cagirdik ozelden bir cok kiseye mesaj yaztik ama nafile insanimiz cok cabuk doymus alacagini almis daha geriye bakmaya gerek kalmadi onlar icin..
Kurallar sitede var uyadan var uymayanda, her yere kural kuymak bence cok dogru deyil, zaten gelen onlarda gider, herkesin yetenekleri ayridir siz turku atma konusunda yeteneklisiniz ama maalesef herkes deyil, simdi sadece siz yazsaniz yada bu konuda yetenegi olan yazarsa geride kalanlar oyle sadece baksinmi???

iHSAN AMCA SUREKLI TANISMADA KURAL YOK DIYRSUNUZ TANISMDA NE EKSIK ANLAMADIM BIRAZ ACARSANIZ SEVINIRIM..

SAYGILARIMLA..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş Şub 11, 2009 4:49 pm

Değerli dostum İrfan beye ve boş zamanlarını bu siteye emek vererek büyük katkıları olan yöneticilerimizden bacım Fatma hanıma,
................................
"Yukarıda yazdıklarınızı okudum,ilginize her zaman olduğu gibi şimdi de teşekkür ederim."
-Herkesin ve dolayısıyle sizlerin de olumlu yönde her türlü eleştirilerine ve görüşlerine saygı duyarım.Hepimizin yapmak istediği şeyler aslında aynı kapıya çıkmaktadır.Ancak ufak tefek pürüzlerin giderilmesi gerekir diye düşündüğüm için ben de kendi düşüncelerimi ilgili olduğum alanda şiirimsi söylemlerle dile getirmeye çalışıyorum...
-Kesinlikle hiçbir üyemizin buradan sudan bahanelerle ayrılması taraftarı değilim.Biraz anlayış ve biraz hoşgörü birçok şeyi halledecek kanaatindeyim.Bazı bölümler için "KURAL"dan söz ediyorsak ve belirlenen kurallara uyulmasını istiyorsak daha seviyeli olması içindir.Yoksa biliyoruzki herkes her konuda yetenekli olmayabilir.Dikkat ettiyseniz şahsen benim "düşünce platformunda" belki de hiç yazım yoktur.Bu bölümü istemediğimden değil,burada istenilen şekilde yazamıyacağım için birşey yazmadım.Bu yazmayacağım anlamına gelmez.İlgili olduğum alanlarda ne kadar yeterli olduğumu da sizlerin ve okuyanların takdirine bırakıyorum...
-Yazdığım her şiiri ve her dörtlüğü iyice okuyup tahlil ederseniz yazmak için yazmış olmadığımı anlayacaksınız.
-Sırasıyla her bölümden sözetmeye şu an fırsatım olmadığı için sadece hatırlayabildiklerim hakkında yazacaklarımı dikkatle okursanız hangi amaçla ne yazmak ve ne yapmak istediğimi anlamış olursunuz.
1.Paragaf bölümünde herkesin yer alması amaçlandığına göre belirli bir kural da yoktur.Ancak isteyen dörtlükle isteyen düz yazı ile katılabiliyor.
2.Sadece atma türküler bölümünde becerebilenler atışıyor.Ancak atma türkü ne demektir buna uyuluyor mu?Sayfalarını incelerseniz kararı kendiniz kolayca verebilirsiniz.
3.Atışma meydanı ve Er meydanı bölümünde de aynı durumlar söz konusu olabilir...
4.Ayrıca açılan sayfaların alt bölümlerinde de bazı yazılanların burada değil,bir buluşma ortamında görüşülm esinin yararlı olacağı görüşündeyim.
5.Yukarıda yazdığım "İsimsiz ve ilgisiz üyelere" başlıklı şiirimi acele etmeden okursanız neyi anlatmak istediğimi daha iyi anlamış olacaksınız.
6.Zaman zaman yönetimi eleştirmemin en önemli nedeni birkaçı hariç diğerlerinin siteye uğramamasındandır.
--Özet olarak belirtmek gerekirse ,lütfen birbirimizi yanlış anlamadan ve kırmadan yapılması gerekenleri uygun şekilde konuşarak halletmemizdir diye düşünüyorum.Benim buradaki yetkim ne ise diğer üyelerinde aynıdır.Kimsenin darılmasına ve küsmesine çekip gitmesine benim gönlüm razı değildir.Site sayesinde özellikle köyümüzden birçok kişi ile tanışma ve kaynaşma fırsatını elde ettik.Bu değerleri kolay kolay elde edemezdik.O nedenle hiç bir ard niyetimin olmadığını ve özellikle gençlerimizin siteye bizden daha çok sahip olmalarını temenni ederken her türlü eleştiriye açık olduğumu ve bundan rahatsız olmadığımı da belirtir herkese selam sevgi ve saygılarımı bildiririm...
"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM."
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Şub 11, 2009 10:15 pm

Fatma ben bu siteye doymadım doyamıyorum bu kadar cabuk doyanları anlamakta zorluk çekiyorum,insan köyünden köylüsünden doyarmı,doyuyorsak yaşamanın zevklerinden mahrum olmuşuz demektir sanırım,beni köyüme ve köylüme doyuranın ben kölesi olurum.Sayın Adnan hocam senin tüm yazdıklarının altına imzami attım yinede atıyorum,katkın fazlasıyla var biliyorum benim söyleyeceğim üyelerimizi kazanırken kırmamak yoksa ben her istenilene hazırım,varım yanı benden yana sorun yok ufak şeylerden alınanları kırmamak için bıraz daha höşgörülü olursak iyi olur,inşallah zamanla daha da iyi olur,ben bir kişiyi kaybetmek istemiyorum.Buradan herkese sesleniyorum ne olur ceviz kabuğunu doldurmayan şeylerden dolayı küsmeyin,kime ne faydası olur ki hepimize zararı olur.Ben herkese yaptığı ve yapacağı katkılardan dolayı teşekkürlerimi yolluyorum,sizleri çok seviyorum ne olur burayı okuyan herkes az olsun sesime kulak versin ve katılım yaparak katkı yapsın,şimdiden hepinize şükranlarımı yolluyorum..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Şub 11, 2009 11:02 pm

SEVGILI HOCAM YAZTIKLARINIZA SONUNA KADAR KATILIYORUM...
HAKLISINIZ SIIRINIZI COK DOGRU YERLERE PARMAK PASMIS.... YUREGINIZE SAGLIK... BENDE DAHA BASKA DUSUNCELERINIZ VARSA SOYLEYIN BIZDE ONA GORE HAREKET EDELIM DEMEK ISEDIM..KURAL VAR VE HERZAMANDA VAR OLACAK HOSGURUYU KAYIP ETMEDIGIMIZ SURECE KURAL UYGULANSIN.... IHSAN AMCADA TANISMADA YADA BASKA YERDE NEYI EKSIK GORUYOR ONU DETAYLI YAZSINKI BIZDE ANLAYALIM DIYE OYLE YAZDIM...INSALLAHDA CEVAP ALIRIM..

BEN ELIMDEN GELDIGINCE BURDA HIZMET VERMEYE DVAM EDECEGIM ZAMAN GELIYOR SITEDE YAZI YAZMIYORSAMDA INAN ANCAK DUZENLEMELER YAPABILIYORUM..

UYE LISTESINE TEKRARDAN BAKARSANIZ BAYAGI BIR DUZENLEME YAPTIM..YARIM GUNUMU ALDI AMA IYIDE OLDU BU KONU HAKKINDA DUYURULARDA BASLIK ACTTIM BAKARSANIZ DAHA IYI ANLARSINIZ..

SAYGI VE SEVGILERIMLE....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 28, 2009 10:22 am

Anlaşılan bu sayfaya yazan,
-Sevgili Adnan Ayaz Hoca,
-Sevgili İrfan Altuncu,
-Sevgili Fatma Özbilgi,
-Sevgili İhsan Şahin,
İle aynı duyguları paylaşıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (?)

Peki bu sayfayı başka okuyan olmadı mı ?
Peki bu derdimizin çaresi yok mu ?
Peki yöneticilerin bir fikri yok mu ?

Biz burada hep olduk,oluyoruz ve de hep olacağız İNŞALLAH !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Prş Eyl 17, 2009 9:30 am

selamlar bende okudum bu sayfayı şiir çok güzel içinde ne ararsak var buda ancak boyla ustaların kaleminden dokülür birde açıklama getireyim kendim rumuz'umla ilgili bu benim ismimin kısalmış hali yani Faruk Faysal UYGUN çok uzun olduğu için bende ffuygun diye kullanıyorum ve bunu sadece burda değil üye olduğum tüm sitelerde bu şekilde kullanıyorum yani anlamsız kelimelerden kendime lakap takmış değilim oyle olanlarıda anlayamıyorum zaten
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Re: İSİMSİZ VE İLGİSİZ ÜYELERE

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cmt May 14, 2011 6:44 pm

Sevgili Faruk Faysal Uygun bey,senin için olumsuz bir işaret yok,gönlün rahat olsun.Adam gibi yazanlara her zaman teşekkür etmeliyiz.Çizgiyi aşmadan;saygı,sevgi ve hoşgörü çerçevesinde her şeyi yazalım.Amacımız acaba bu kişi kimdirli rumuzlar üretmek değildir...Sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön ŞAİRLERİMİZ VE ŞİİRLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir