Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Adnan Ayaz
Hasan AYDINLI yazdı: Vedatım ne dicemi bilemiyorum çok yoğun duygular yaşamışsın bellii yüreğine sağlık
Canan UYSAL yazdı::cry:![]()
![]()
cok guzel siir olmus ellerine saglik vedat abi ya zaten bu dunyada insan insani uzmekten baska bisey yapiyoki
![]()
MECHUL yazdı:Merhaba Vedat bey, şiir konusunda muvaffak olacağınızı düşünüyorum kanaati acizanemce.
İnsan hemşerilerinin başarıları ile iftihar etmelidir.
Nasılkı göz, kulağı tenkit etmez aksine yardımlaşır.
Bu anlayış muvacehesinde sizin şiir konusundaki başarılarınızı kendi başarım gibi telakki ediyorum.
Eğer okumanızda güzelse bence amatörde olsa kaset çıkarmalısınız.
Yok eğer değilse şiir kitabı çıkarılabilir.
Nasılki bahçedeki tüm meyveleri yemek mümkün değil, elimizin ulaşabildiğini yeriz.
Aynen öylede elimizin ulaşabileceği şeyleri yapmak lazım.
Elimizden ne geldiğini bilmek kaydı şartıyla. işlerinizde muvaffakiyetler.
CANAN UYSAL yazdı:
Diyecek soz bulamiyorummmm ...
O kadar olan ustuki sadece bir kac yas ile ifade edebilirim ...
Tesekkur ederiz Vedat abi bu guzel paylasim icin...
MEÇHUL yazdı:
Merhaba Vedat bey ...
Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum.
Ses konusundaki kastım şarkı söylemek değil , şiir okumaktı.
Yani şiir kaseti veya cd si çıkarmayı kastetmiştim.
İşlerinizde muvaffakiyetler dilerim.
SURLI yazdı:VEDAT MASALLAH YINE DÖKTÜRMÜSSÜN GÜZEL SIIRLERINI... SEN TOPLU HALDE BIR SIIR KITAPI CIKARSAN HIC DE FENA OLMAYACAK, BÖYLELIKLE SIRF BIZLER DEGIL; BIRCOK INSAN SENIN GÜZEL SIIRLERINI OKUYUP MEST OLACAKLARDIR... HEPSI BIRBIRINDEN GÜZEL; O DUYGU YÜKLÜ YÜREGINE SAGLIK VEDAT...
canan uysal yazdı: bu aksam zaten duygusalligim uzerimde bide bu siir tam sulu goz etti beni ama harika siir valla tebrik ederim Vedat Abi ellerine saglik cok tesekkur ederim boyle duygulu guzel ve bir o kadarda harika siirleri bizimle paylastigin icin Saygilarrr.......
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir