Sabah seher vaktinde ne istersun milleti Bak gör çekturuyurler bu Millet e zilleti Ağızlardan düşmeyur bir açılım illeti Havalem Allah' a dur, bilduği gibi olsun...
Daha ne istiyorsun dağdan indiriyorlar, Dağdaki ağaları meclise taşıyorlar, Dünya onların şimdi özerklik alıyorlar, Demeğe gerek var mı ülke onların olsun...
Aldığınız ayağı hemen değiştirmeyin Birkaç sayfa yazmadan yenisine girmeyin Mevzuyu bitirmeden kirani devirmeyin Yazılan her hususta birlik bütünlük olsun
Bu sayfalar tertemizdir, politikasız kalsın, Politika sözcükleri, buralarda yazılmasın, Bakarsın yanlış anlaşılır, birileri kırılmasın, Bu bizim sitemizde, daima üstünlük olsun..
Adnan memnun olmadi bu gaybana ayaktan Artuk kimse korkmayur falakadan dayaktan Ahmet ağabey bakun bir şey dedi bayaktan Mahlemuzun muhtarı, deduğun gibi olsun
Anlayışlı insanlara, bizlerden teşekkürler, Dostlar birşey teklif edince, riayet ederler, Bizim arkadaşlarımız daima birlik isterler, Böyle birlikteliğe, her zaman helal olsun..
Ne yapalım "Altuncu" ayağı pek gitmedi, Nasıl olsa değişir belki memnun etmedi, Neyse gün çabuk geçer Adnan öyle demedi, Nazar değmesin bize hemi de sağlık olsun...
Usulet- suhuletle çözüldü tüm mesele Ayak işi halloldi ondan kurtulduk hele Çok güzel gideyiruk dokunman saza, tele Bırakun çoğunluğun deduği gibi olsun
Burada yazılanlar, herkese kurs olacak, Zaman içerisinde, neslimiz ders alacak, En güzel hatıralar, bu satırlar kalacak, Tüm kelimeleri üstün ve değerli olsun..
Sabır olduktan sonra her şey düzelir elbet, Size etki yapar mı bilemem zalim gurbet, Sizinle yapıyoruz burada tatlı sohbet, Sözler her zaman dostlar dilerim tatlı olsun...
Baktum ana sayfaya yine kara bir haber Açalım avuçları yalvaralum beraber Duanuz kabul oldi denerek geldi haber Bu dilekler dilerum katında kabul olsun
Yüksel Taşkın kayıp etti eşini, oldu bize arkadaş, Dualar edelim Allah' a bu hale düşmesin vatandaş, Eşleri ölen erkeklerin bilesiniz bu dünyada işi yaş, Dünyada huzur yok, duayla ahiretimiz mamur olsun..
Çok uzun zaman oldu, meydandan uzak kaldım, Dörtrlük yazmadım amma, takibi bırakmadım, Meydan şenlensin artık, dört yana haber saldım, Kalanlara sabırlar, gidene rahmet olsun.
Selam verdi katıldı Necip Feyzayı Uygun Bu ara bizum Adnan acep ne içun durgun Ehvama kapılmasun demesun yedum vurgun Geçmiş olsun dileği bu gardaşından olsun
En son Muhammet Şahin tarafından Cum Eki 23, 2009 6:03 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.