YILDIZ UYGUN

Bu bölümde butun köyülerimize ve sitede bulunan uyelerimize yer verilecektir.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi

SLM

Mesajgönderen Eda Yazar » Cmt May 06, 2006 7:49 am

YILDIZ AMCA ÇOK İYİ VE MERHAMETLİ BİRİ AYDI ZAMANDADA ÇOK BAKIMLIDIR ÇOK GÜZEL GİYİNİR İÇİNİN GÜZELLİĞİ DIŞINA VURMUŞ BEN ÇOK SEVERİM KENDİSİNİ ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN
Eda Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Mutlu Kazancı » Sal Haz 27, 2006 11:37 am

Ellerinize sağlık hepiniz güzel anlattınız ban yazacak birşey brakmadınız Yıldız amca benim çaykarada geçirdiğim öğrencilik hayatım boyunca Velim, Babamın en iyi arkadaşlarından biri, Babamın Hac arkadaşı eminim ben gibi başka yüzlerce insana'da velilik yapmıştır. Ellerinden hasretle öperim Amcacığım bunun bu ortama taşınmasında emeği geçen herkese teşşekkür ederim.
Murat Mutlu Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Cum Mar 16, 2007 7:59 pm

küçük yaşta babam vefat ettiğinde istanbul 'da okurken tanıdım kendisini amcamın oğlu,rahmetli amcan Hüseyin Avni UYGUN ile beraber beni arayıp bulmuşlardı çocuktuk hiç unutamadığım bir gün. hala yanında oturup kalkarken çok dikkat ederim.
bir iyilik timsali olan amcamın oğlunu bu şekilde güzel sözler ile tanıttığı için önce hasret kardeşime ve bu konuya güzel yorumları ile alakadar olan diger arkadaşlara çok teşekkür eder saygılar sunarım.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Prş Nis 05, 2007 1:04 pm

Evet insan sarrafları dostlar,
Ne kadar mükemmel tarif ettiniz Yıldız Hocamızı.
Ben biraz geç kalmışım.Allah sizlerin eksikliğini vermesin.Benim aklımdan geçen fakat yazıya dökme imkanımın olmadığı cümleleri yazmışsınız.
Hepinizin yazdıklarına sonsuz kerre katılıyorum.
Kendisini kıskanıyorum...
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Prş Nis 05, 2007 4:51 pm

Yılzdız amcacımmm benimm akrabalarımın içinde ilk tanıdığım Yıldız amca oldu ben şimdiye kadar çaykaraya pek gitmedim bir kaç kez ama aklımda olan son gidişimde evinde bizi misafir etmişti iki gün kaldık gerçekten de çokiyi birisi o kadar yaramazlık yaptıgımız halde hiç birşey demedi hatta benim uzun saçlarımı bile ok sevmişti (ertesi gün o saçları kestirdim babam kızdığı için):)) ellerinden birkez daha öpmek istiyorum inşallah bu sene bu isteğimi gerçekleştirecegim
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Önceki

Dön KÖYLÜLERIMIZ VE ÜYELERIMIZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir