Ezanlar bu kez onun için okunacak

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

Ezanlar bu kez onun için okunacak

Mesajgönderen Şerif Mercan » Pzr Kas 16, 2008 12:32 am

Resim

Pankreas kanseri hastası olan ve uzun süredir tedaavi gören Halk Müziği ve Karadeniz ezgilerinin usta yorumcularından Erkan Ocaklı hayatını kaybetti.

Pankreas kanseriyle mücadele eden ve hastalığı nedeniyle tedavi altına alınan ünlü karadenizli sanatçı Erkan Ocaklı hayatını kaybetti. 'Mısırı kuruttun mi' ve 'Ula Ula Niyazi' gibi Karadeniz klasiklerine imza atan Erkan Ocaklı 1949 yılında Trabzon’da doğdu.

Aslen Artvin Arhavi’li. Çocukluğu Maçka’da geçti. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi mezunu. Kırka yakın albüm yaptı. Altı tane de filmde oynadı, yönetmenlik yaptı. Televizyon programları yaptı. İki kez evlenen Ocaklı'nın iki de çocuğu var.

Ocaklı, 1970’li yılların başında, elinde bağlamasıyla Karadeniz’in hiç de alışık olmadığı bir yoldan müzik dünyasına girdi, hit parçalar üretti. Yaptığı plak ve albümlerin sayısını unuttuğunu söylese de, kırka yakın albüm, üç yüz elli civarında besteye imza attı. (HABER7)

Haber az önce son dakika olarak geçti,büyük bir üzüntüye sizinlede paylaşmak istedim...
Üstad Erkan Ocaklı ya Allahtan rahmet diliyorum...Tüm Erkan Ocaklı severlerin başı sağolsun...
Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Kas 16, 2008 10:49 am

Evet bu sefer ezanlar onun icin okunacak, gece gec saatlerde televizyondan haberi ogrenince acayip uzuldum, karadeniz babasini kayip etti efsanesini kayip etti..

Allah rahmet eylesin yeri mekani cennet olsun ocakli ailesine ve butun sevenlerine allah sabirlar versin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzr Kas 16, 2008 11:39 am

Tuhaf oldum.Allah rahmet eylesin...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Pzr Kas 16, 2008 8:18 pm

Evet bugün onun için çok üzüldük.Allah rahmet eylesin,ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Kas 16, 2008 8:47 pm

Allah rahmet etsin, alisine, yakınlarına ve savenlerine sabır delirim. Mekanı cennet olsun.
Karadenizde hiç bir zaman unutumayacak. Esermeri ile birlekte içimizde yaşayacak.
Ezanlar hiç bir zaman susmayacak, bu günlerde onun için okunuyor.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yasemin Baş » Pzr Kas 16, 2008 10:20 pm

Erkan Ocaklı Maçka'yı ve Maçka nezdinde Karadeniz'i tanıtan tek sanatçıdır.Allah rahmet eylesin....Çok üzüldük:( :(
Kullanıcı avatarı
Yasemin Baş

Mesajgönderen Dilek Kulak » Pzr Kas 16, 2008 10:24 pm

mekanı cennet olsun , ALLAH rahmet eylesin... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Dilek Kulak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Atalay » Pzt Kas 17, 2008 11:23 am

allah rahmet eylesin yakınlarına sapır diliyorum gökceadada hüzün var cünkü biz onun türküleriyle büyüdük tekrar aylesine sabırlar diliyorum tüm g.ada karadenizliler adına
Kullanıcı avatarı
Murat Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Kas 17, 2008 12:57 pm

Erkan Ocaklının ölüm haberini siteye girer girmez 16 kasım günü saat:11.00 cıvarı idi Fatmanın mesaji ile öğrendim saatlerce bilgisayarın başında ağlıyorum herkes bana ne oldu diye soruyor evdekiler cevap veremedim uzun bir zaman oldu inanin çok ama çok zor geldi bana,insan böyle acılara dayanamıyor rabbim bizleri bu acılarla daha fazla üzmesin inşallah,duygularımı anlatmam zor,Allah ona rahmet etsin mekani cennet olsun,bizlere sabırlar versin......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Kas 17, 2008 1:10 pm

Bugün son yolculuğuna gidiyorsun Erkanım
Bu kutsal yolculuğunda yanında olamadım
Büyük bir engel çıktı arzumu yapamadım
Birgün nasıp olursa mahşerde buluşuruz....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Pzt Kas 17, 2008 2:25 pm

kara haberi dün akşam aldım ve aldığımdan beri moralim bozuk karadeniz de bi efsaneydi ALLAH rahmet eylesin hepimize ALLAH sabırlar versin büyük kayıp
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Kas 17, 2008 2:37 pm

Tüm Dünya gördü senin bu mahşeri kalabalık cenaze törenini,bu kadar sevenin vardı,Allah bir kez daha gani gani rahmet etsin seni,mekanin cennet olsun,inan bu saatten sonra üzündüm yarıya indi,Allaha şükür,of of of......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Kas 18, 2008 10:27 pm

Bütün Türkiye sana ağladı Erkan Ocaklı.... Benim de gözyaşlarım aktı... Ruhun şadolsun...Rabbim Cenette buluşmamızı nasip etsin....

Baksana bu sayfada kaç kişi senin için buluştu...Ama isterdim ki bütün üyeler burada senin için buluşsun...Ama sayfanın varlığından haberleri yok..Yoksa inanıyorum ki siteye gelmeyenler bile senin için gelip yazarlardı... Birkaç dost geldi de .....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Kas 18, 2008 11:19 pm

Çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun inşallah.Ailesine sabır,acısını yüreğinde hisseden herkese başsağlığı diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Kas 19, 2008 12:19 pm

Allah rahmet etsin,Mekani cennet olsun.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir