2008-2009 Sezonu Trabzonspor Haberleri !!!!!!!!!

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

Bu Sezon Şampiyonlukta İddialıyız Diyormusunuz ?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

2008-2009 Sezonu Trabzonspor Haberleri !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Ağu 05, 2008 2:09 pm

Evet yeni bir sezona başlamış bulunuyoruz....Bundan böyle TRABZONSPOR ile ilgili haberleri bu sayfadan yazalım,okuyalım inşallah ....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Ağu 05, 2008 2:14 pm

Ersun Yanal'ın değerlendirmeleri
Teknik Direktörümüz Ersun Yanal Werder Bremen maçının ardından Medya Merkezimize açıklamalarda bulundu.

Bundesliga’nın sürekli zirveye oynayan ekiplerinden biri olan Werder Bremen’e karşı yapılan mücadelede elde edilen sonucun takım ve camiayı pozitif etkilediğini kaydeden Yanal, “Oyuncularımızın ve camiamızın buna ihtiyacı vardı. Bu anlamda gösterdikleri mücadele ve anlayış nedeniyle futbolcularıma teşekkür ediyorum” dedi.

Her iki takımın da yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerine işaret eden Yanal şunları söyledi: “Skora bakarak bir güç değerlendirmesi yapmak doğru değil. Bu skor iki takımın da gücünü yansıtmıyor. Ancak futbolcularımızın oynamak istediğimiz oyunu oynama arzuları ve istekleri bizi fazlasıyla sevindirdi. Özellikle müsabakanın ilk devresinde istediğimiz futbolcu izlettirdik. İkinci devre ise rakibin üzerimize gelerek oynadığı oyun karşısında Song, Egemen, ve bunlara katılan kanat savunmacılarımızla zaman zaman Serkan’la Selçuk’un bireysel savunma kapasiteleri fazla açık vermemizi engelledi. Ancak böyle durumlarda biraz daha rakibi ceza sahasından uzak tutmayı başarabilmeliyiz. Bu savunma anlayışını tüm takıma yayarak bir bütünlük içerisinde davranmalıyız”

Bunun yanı sıra Werder Bremen’in alan savunmasının arasına koşular yaparak net gol fırsatları yakalandığını ve bu yolla 2 gol kaydedildiğini dile getiren Yanal, “Eğer atamadığımız final paslarını da fırsata dönüştürebilseydik daha fazla gole ulaşabilirdik” dedi.

Werder Bremen karşısında hem rakibi kendi sahasında tutan hem de hücuma giden bir güveni elde ettiklerini seslendiren tecrübeli teknik adam söyle devam etti: “Bunu daha da geliştirip güvenli bir oyun disipliniyle uzun süreye yaymalıyız. Neticede oynadığımız bir hazırlık karşılaşmasıydı. Bireysel oyundan takım oyununa dönmemiz anlamında ciddi bir güven elde ettik. İhtiyacımız olan camianın ve yönetimin moralini üst seviyeye çıkarıp güvenilir bir takım olma yolunda önemli bir adım attık. Artık Trabzonspor rakipleri tarafından her zaman önemsenecek ve yenilmesi arzu edilecek bir takım olacak. Bu direnci kırıp galip gelmek zorlu bir devamlılık ister. Bahsettiğimiz anlayıştaki oyuncularımızın bu konunun üstesinden gelip hep kazanan tarafta olmalarını sağlamak için taraftarlarımızın da anlayışlı ve toleranslı davranmaları önemli bir etki olacaktır. Onların desteği ve sabrı başarımız için en önemli anahtardır.”

Yanal sözlerinin sonunda yönetimin özverili çabasına da dikkat çekerek, “Yönetim kurulumuz gerçekten yaptığı özverili çalışma sonrasında bu sonuçları hak ediyor. Galibiyetler geldikçe eminiz yönetimimiz daha şevkle çalışacak ve zirveye oynayacak bir takımın karşısına çıkacak muhtemel engellerle mücadele gücü fazlasıyla artacaktır. Kendilerine takım adına bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Sal Ağu 05, 2008 6:01 pm

Verdiğin Haberler için Teşekkürler Muzaffer Amca Bu Sene Daha Bi Güzel Geçecek İnşallah Hasretimiz Biter.

Not:başlığı duyuru şeklinde ayarladım devamlı yukarıda kalması için ayrıca bir anket ekleim spor bölümüne girenler umarım katılırlar Futbolcular ile ilgili Bilgileri en kısa zamanda tekrar ekleyeceğim teşekkür ediyorum
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Ağu 06, 2008 9:00 am

Teşekkürler....Öyle yapılır düşüncesiyle açtım zaten bu sayfayı....

Ankete gelince...Elbette yarışta olacağız inşallah !!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cmt Ağu 09, 2008 1:25 pm

Resim
Trabzonspor: 0-0 Eintracht Braunschweig

Takımımız Almanya kampındaki altıncı hazırlık maçında Eintracht Braunschweig’le karşı karşıya geliyor.

Takımımız müsabakaya Sylva- Tayfun, Song, Egemen, Cale- Colman, Ceyhun, Serkan- Yatara – Umut ve Gökhan onbiriyle başladı.

11. dakikada Egemen sarı kart gördü.
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Yener: “Olimpiyat Stadı’nı doldurmalıyız

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cmt Ağu 09, 2008 1:27 pm

Yener: “Olimpiyat Stadı’nı doldurmalıyız”

Genel Sekreterimiz Hasan Yener takımımızın Türkiye’de oynayacağı ilk ve tek hazırlık müsabakasında taraftarlarımızın İstanbul Olimpiyat Stadı’nı doldurmaları gerektiğini vurguladı.

Belçika’nın FC Brugge takımıyla 16 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de karşılaşacağımızı hatırlatan Yener, “Bu müsabakayı sezon öncesi ekibimizin ve taraftar gücümüzün ülkeye gösterilmesi adına son derece önemsiyoruz. Taraftarlarımız İstanbul Olimpiyat Stadı’nı doldurarak Trabzonspor’un potansiyelini gözler önüne serdikleri taktirde ciddi bir gövde gösterisi yapmış olacağız. Yakalayacağımız bu ivme sezon öncesi camiaya da büyük moral olacaktır” dedi.

FC Brugge’ün Belçika Ligi’ni geçtiğimiz sezon 3. sırada tamamlayan, kadrosunda 10 yabancı oyuncu bulunduran, Avrupa’nın tanınmış kulüplerinden biri olduğuna da değinen Genel Sekreterimiz Yener, “Bu karşılaşmaya lig öncesi en ciddi sınavımız gözüyle bakıyoruz. FC Brugge maçındaki görüntümüz bir çok açıdan fikir verici olacaktır. Büyüklüğümüze yakışır bir tabloyla Olimpiyat Stadı’ndan ayrılmamızın yaratacağı atmosfer elbette lige olumlu yansıyacaktır. Bu anlamda herkes üzerine düşen görevi yapmalı ve takıma destek vermelidir” diye konuştu.

Hasan Yener, maç biletlerinin Biletix’ten satışa çıktığını ve taraftarlar için İstanbul’un belirlenen yerlerinden otobüs kaldırılacağını da sözlerine ekledi.
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ağu 09, 2008 8:40 pm

Bilmiyorum ama bu yaz ortasında biraz zor geliyor bana....Hayırlısı olsun !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzr Eki 05, 2008 8:56 am

Resim
Maç sonucu: Konyaspor: 2-3 Trabzonspor

Stad: Atatürk

Hakemler: Selçuk Dereli, Muharrem Yılmaz, Ayhan Akgöz, Aytekin Durmaz

Konyaspor: Jefferson, İsmail, Fahri, Ömer, Erhan (Dk. 72 Tehoue), Da Silva, Erdal (Dk. 76 Şener), Cihan, Milos, Zafer, Veysel

Trabzonspor: Tolga, Serkan (Dk. 87 Ferhat), Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Colman (Dk. 61 Tayfun), Selçuk, Isaac, Umut, Gökhan (Dk. 79 Barış)

Goller: Dk. 17 Umut, Dk. 57 ve 60 Isaac (Trabzonspor), Dk. 27 ve 28 Veysel (Konyaspor)

Sarı Kart: Serkan, Cale, Tayfun (Trabzonspor), Milos (Konyaspor)

(İLK YARI)

5. dakikada Cale'nin sol kanattan ceza sahasına ortasında Isaac'in kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.

17. dakikada Serkan'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında iyi yükselen Umut, kafayla topu ağlara gönderdi. 0-1

27. dakikada sağ kanattan Da Silva'nın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında altıpas içerisinde yaşanan karambolde topu önünde bulan Veysel, topu ağlara göndererek, skorda dengeyi sağladı. 1-1

28. dakikada hızlı gelişen Konyaspor atağında Da Silva'nın sol kanattan ceza sahasına yerden ortasında arka direkte Veysel, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-1

35. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Erdal'ın vuruşunda kaleci

Tolga, topu üstten kornere çeldi.

37. dakikada Fahri'nin defansın arkasına pasında topla buluşan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Erdal'ın ceza sahası yayı üzerinden vuruşunda top üst direğe çarparak auta çıktı.

(İKİNCİ YARI)

55. dakikada Erdal'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında Veysel'in kafa vuruşunda top direkten oyun alanına döndü. Dönen topta tehlikeyi defans uzaklaştırdı.

57. dakikada Serkan'ın pasıyla ceza sahasına giren Isaac'in bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-2

60. dakikada Serkan'ın orta sahadan defansın arkasına attığı pasla ceza sahasına giren ve kaleci ile karşı karşıya kalan Isaac'in sert şutunda top kaleci Jefferson'un müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. 2-3

64. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Da Silva'nın vuruşunda top az farkla üstten auta gitti.

67. dakikada hızlı gelişen Trabzonspor atağında Isaac'in ceza sahasına ortasında Umut, topa dokunamayınca takımımız mutlak bir golden oldu.

73. dakikada Da Silva'nın soldan kullandığı kornerde Veysel'in kafa vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.

90. dakikada Şener'in sol kanattan ortasında ceza sahasında iyi yükselen Veysel'in kafa vuruşunda defansa çarpan top direk dibinden kornere çıktı.

90+3'de hızlı gelişen Trabzonspor kontratağında topla ceza sahasına sokulan Isaac, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Isaac, kaleye vurmak yerine boş pozisyondaki Umut'a pasını vermek istedi, ancak kaleci Jefferson yatarak topa sahip oldu.

Maç takımımızın 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzr Eki 05, 2008 8:58 am

Resim
Isaac: “Daha başarılı olmak istiyorum”

Isaac maç sonunda şunları söyledi;

"Ben bu takımın en önemli oyuncularından biri olduğumu zaten biliyorum. Dışarıdan bunun söylenmesine gerek yok. Bu katkımı daha da artırarak daha da başarılı olmak istiyorum."

"Son anlardaki pozisyonda Umut'u seçtim çünkü, ben takım oyununda bütün anlarımı arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum. O pozisyonda da Umut'a pasımı çıkardım. Bir dahaki seferde belki kendim golü denerim ama orada Umut boştu ve ona vermeyi seçtim. Ama yine de tanrıya şükrediyorum ki bugün sahadan 3 puanla ayrıldık. Maç sonunda bu yüzden dizlerimin üzerine çöküp şükrettim."

"Dışarıdan gelen etkiyle değil, şampiyon olacağımız kendimize telkin etmeli ve bunun için mücadele vermeliyiz. Ben her geçen gün giderek bunu başaracağımıza daha da çok inanıyorum"

"Gol sevinçlerimi genelde bu şekilde kutlarım. Bugün de gollerimde böyle kutladım. Bu şekilde gol sevinci yapmayı seviyorum."
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Pzr Eki 05, 2008 9:00 am

Resim
Ersun Yanal: "Oyuncularımı kutluyorum"

Oyunda istedikleri ritmi yakalayamadıklarını belirten Yanal, “Oyunun başında öne geçmemize rağmen istediğimiz ritmi yakalayamadık. Bir türlü organize olamadık. Rakibimizin kullandığı duran toptan çok saçma bir gol yedik. Ayrıca saha içerisinde ilk yarı istediğimiz yerleşimi de yapamadık. Ama ikinci yarıda oyunun kontrolü bizdeydi. İyi başladık, çok rahat oynadığımız dakikalarda da golleri bulduk zaten” diye konuştu.

Maçta çok daha fazla gol atma şansı yakaladıklarını ifade eden Yanal, “Bir çok olgun atağımız vardı, yüzde yüz olanlar da vardı ama onları da değerlendiremedik. Ama sevindirici olan geriye düştüğümüz anlarda bile kaybetme endişesi duymamamız. Yeni bir takımız. İleride daha iyi olacağımızın sinyallerini verdik” yorumunu yaptı.
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Eki 05, 2008 7:34 pm

Evet yenik olduğumuz maçlarda hiç kazanma şansımız olmazdı ama şimdi o konuyu hallettik entişe etmeden maçı alabiliyoruz ama gol yemeyen takım olmuştuk ama son iki maçta ikişer gol yememiz pek hayra alamet değil hayırlısı olur inşallah.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Çrş Eki 08, 2008 4:35 pm

Yattara’nın açıklamaları
Katar’ın Al Sadd takımının transferini istediği ancak kendisi için belirlenen bonservis bedeli ödenmediğinden transferi gerçekleşmeyen oyuncumuz İbrahima Yattara yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı.

Yattara, “Profesyonel bir futbolcu olarak kendi isteğimle ve bana verilen izinle bir transfer görüşmesi yaptım. Bu görüşmeler sırasında karşı tarafla bir aşamaya kadar da geldim. Ancak kulüpler arasında net bir anlaşmaya varılamaması nedeniylede tekrar Trabzon’da kaldım. Olanlar olmuş, yaşananlar yaşanmıştır. Artık bundan sonra Trabzonspor için elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım” diye konuştu.

Kendisinin her zaman kulübüne bağlı bir futbolcu olduğunu dile getiren Yattara, “Takım arkadaşlarımı taraftarları ve buradaki herkesi sevdim ve bundan sonrada sevmeye devam edeceğim. Gelinen bu noktadan asla şikayetçi değilim ve bunu zamanla herkes görecek. Profesyonellikte bu yaşananları doğal karşılamak lazım. Bundan sonra taraftarlarımızla ve takımımızla birlikte koştuğumuz hedeflere hep birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Resim
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Çrş Eki 08, 2008 4:39 pm

Resim
Ersun Yanal’ın açıklamaları

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal İbrahima Yattara’nın kulübümüzde kalmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Yattara’nın iyi bir oyuncu olduğunu vurgulayan Yanal, “Daha önce bu konuyla ilgili yaptığım değerlendirmede Yattara’nın vizyonunun çok daha yukarılarda olması gerektiğini söylemiş, onun Trabzon’da büyük başarılarla futbol yaşantısına devam etmeli ya da Avrupa’nın önemli liglerinde oynaması beklediğimi dile getirmiştim. Bu nedenle kendisinin kulübümüzde kalması hem oyuncular hem de bizim için son derece mutluluk vericidir. Yattara ile zaten güçlü bir takımdık yine böyle devam edeceğiz” diye konuştu.

Yattara’nın profesyonel bir oyuncu olduğunu ve bu nedenle herhangi bir kulüple transfer görüşmesi yapmasının normal karşılanması gerektiğini belirten Yanal şunları söyledi;

“Yaşanan süreçte Yattara’nın oynamaması tamamen sakatlığıyla ilgili bir durumdur. Bu süreçte hem tedavisine devam edilmiş hem de hazırlanan çalışma programını uygulamıştır. Bundan böyle takımızla antrenmanlara başlayacaktır. Yattara bizim en önemli ve en değerli oyuncularımızdan biridir. Zaten ara vermediğimiz hedeflerimize onunla birlikte devam edeceğiz”

İbrahima Yattara’nın geldiği günden bu yana taraftarlar tarafından çok sevildiğini, kendisinin de Trabzon’u ve Trabzonspor’u özümsemiş bir futbolcu olduğunu kaydeden Yanal, “Uluslararası arenada şuanda bir takımın formasını giyen bir futbolcu bir sonraki sezon için farklı bir takımla anlaşmaya dahi varabiliyor. Ama bulunduğu ekipteki görevini de eksiksiz yerine getiriyor. Dünyada bunlar doğal karşılandığı gibi bizde de öyle olmalı. Kaldı ki Yattara bizim oyuncumuzdur ve öyle olmaya da devam edecektir. Burada bir problem yaşanmamalı. Herkes bu konuya, alınganlık göstermeden anlayışla ve sağ duyuyla yaklaşmalıdır” yorumu yaptı.
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Çrş Eki 08, 2008 4:45 pm

Resim

Hazırlıklarımız devam ediyor

Takımımız Galatasaray maçı hazırlıklarını bugün (çarşamba) 09.30'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında olan oyuncularımız Tolga, Ceyhun, Serkan, Barış, Onur, Song, Slyva, sakatlığı bulunan Gökhan Ünal ve izinli olan Ferhat katılmazken, hafif sakatlığı olan Hüseyin ile antrenman ve kuvvet eksiği bulunan Yattara salonda çalıştı.

Takımımız sabah antrenmanında ısınma hareketlerinin ardından kuvvet ve denge çalışması yaptı. Ekibimiz son bölümde ise kondisyon salonunda çalışarak idmanı tamamladı.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 08, 2008 10:00 pm

Ben Yattaranın gitmesine önce üzülmüştüm...Ama sonradan alınan para ve Isaac'ın kazanılmasından dolayı şimdide kalmasına üzüldüm... Hayırlısı...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Sonraki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir