BOŞ

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

BOŞ

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cum Haz 06, 2008 7:25 pm

"Düşünce platformu"nda iki üç aydır beraberiz dostlar.
Yazdık çizdik...
Bir şeyleri anlatmaya çalıştık. Hep beraber yanlış yaptık veya doğru şeyler ürettik. sinirlendik.. kızdık... üzüldük...
Buraya yazı yazabilme cesaretini bulan genç kardeşlerimi tebrik ediyor ve hararetle kucaklıyorum.
Ancak,
"tanışma ve kaynaşma" da -günlük sohbetlerimiz bu başlıkta olsun- 178. bölümde hepimize yapılan bir saygısızlık ve aşağılamaya daha fazla dayanamadım ve sitede aktif olarak kalamayacağımı anladım.
Bu sayfaya yazı yazanlar "kendini bilmez kişiler" miş. Ben itiraz ettim ve
herkesten özür dleyerek aktif olarak sitede bulunmaktan imtina ediyorum.
herkese selam olsun
En son İhsan Şahin tarafından Pzt Haz 16, 2008 7:29 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Cum Haz 06, 2008 8:09 pm

Düşünce platformu sitede ilgiyle takip ettiğim bir bölüm.Adı üzerin de düşünce platformu? Düşünebilmek büyük bir niğmet.Benim katıldığım konullar olduğu gibi karşı görüşte olduğum konular da var.Ama hayata farklı çerçevelerden bakmak gerekir çoğu zaman.Doğrular bakış açısına göre değişebilir.Fikirler göreceli olabilir. Saygı duymayı bilmek,ve görüşlere açık olmak gerekir.Birilerinin görüşlerinin sizi etkileyeceğini düşünüp korkuyorsanız eğer,kendi bildiklerinize güveniniz yok demektir.Bu nedenle okumak okumak okumak düşünmek tartışmak gerekiyor.Birilerinin gitmeyi seçmesi de ürkütmemeli bizi ...Sevgisini ve saygısını eğer veya ama ile besleyenlerden hayır gelmez kimseye sevgi ve saygı rağmen li olmalıdır.
İhsan amca yani süt dayım aktif olmamana üzülürüm doğrusu.Paylaşmak herşeye rağmen .....
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cum Haz 06, 2008 8:37 pm

yazılarını ilgiyle takip ettiğim ihsan amcanın bu ani kararına üzülmedim desem yalan olur.düşünce paltformunun ismi üstünde zati, bunu algılayamayan bireylerin bu sayfaya uğramalarıda gerekmiyor doğrusu.okursun düşüncen varsa sende paylaşırsın tıpkı bekir kıran arkadaşımızın ve yılmaz ersezer abimizin yaptığı gibi düşüncelerini paylaşırsın.hiç kimse birbirine üstünlük kurmak zorunda değil,bu site genel olarak şahinkaya köyü halkını birarada tutan,memleket hasreti çekenleri birlerştiren ve dostlarla irtibatı kesmek istemeyen insanlara hizmet veren bir sitedir.bu site kimsenin tekelinde de değildir.bunu hala daha anlayamayan dostlarımıza birkez daha duyurulur.ihsan amca lütfen yazılarından mahrum eyleme bizi.teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum Haz 06, 2008 8:54 pm

İhsan amca bu kararı sana yakıştıramadım.Bana denmedik laf kalmadi , hatta az kalsın yönetim siteden de atıyordu ama gitmek bize yakısmaz.Atsalardı bacadan yine girerdim.Biz burda tartısıyoruz.Yeri geldi sınırlarıda zorladık ama şahsım adına gerı adım atmayıda bıldım.

Ayrıca sen gidersen ben kiminle tartışacam.(espiri ihsan amca yanlış anlama) :( zaten ersezer abide yok.kimle dusuncemızı tartısacaz.Öyle kolay pes etmek yok
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Haz 06, 2008 9:06 pm

Kısacası İhsan abi yazılarını yazmaya bizde yorumlarımızı yazmaya devam etmemiz gerekir.
Kilometrelerce uzakta olup birbirini göremeyen dostların,arkadaşların düşüncelerini ,fikirlerini burada paylaşmaları kadar doğal bir şey olabilirmi?
Düşünün bir kaç kişi bir araya geldiği zaman "ne haber"ne var ne yok"nasılsın "gibi hal hatır sorduktan sora bir iki hasretlik giderdikten sora günlük siyaseti ,meseleleri konuşmaya başlıyor.İşte uzaktaki dostlarında hergün bir araya gelemeyeçeğine göre senede veya uzun yıllar sonra ancak bir araya geldiğinden düşüncelerini burada paylaşmaları çok doğal ve normal ve faydalı bir aktivite olarak görüyorum.
Düşünmek istemeyen dostlarda diğer bölümlerde vakit geçirmeye devam etsinler :D :D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cum Haz 06, 2008 9:42 pm

İhsan Ağabinin araştırmacı ve samimi yazılarını aksatmadan okuyan biriyim.Bu siteye aynı katkıları vermesini diliyorum.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Cum Haz 06, 2008 10:34 pm

vallaha herkesde bir alınganlıkdır gidiyor...pek anlam veremedik...

ama elbette herkesin kendince sebepleri vardır..bizler burda düşünce paylaşımı yapmaya çalıştık...vede bundan daha sert tartışmalara sahit olduk...ama kimse böyle feraket eylemdi...

...sanırım farklı sorunlar...vardır..ihsan abi neden alınmış bişmiyorum...

25 yıllık bir yazarlık geçmişi olan kişinin böyle birden çekilmesi bana çok manidar geldi..

...kim bilir...belki istetiği kaliteyi bulamamıştır..hani diyarya kendileri NE ANLADIRSIN RENKLERİ İNCE İNCE KÖRE...
KONUŞ İNSANLARLA AKILLARINA GÖRE...

BELKİ EKSİK YAZMIŞIM ÖZÜR..

....EEEE ANLAMAK BAŞKADIR BİLMEK BAŞKADIR BİR ŞEYİ BİLMEKTENSE ANLAMAK DAHA İYİDİR...

..bence alınmamak lazım...yılmaz gitti..bekiri kovduk ama gitmedi...şimdi ihsan abi gidiyor..kim bilir kimlerdaha gitçek...

hadi hayırlısı... :D :D :D :D
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum Haz 06, 2008 10:38 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Haz 06, 2008 11:11 pm

Helal olsun size Ulusalcıları yolladınız..
Onların aslında bir yere giddikleri yok
Ama dönişleri muhteşem olacak.Siz taşun yaninda bekleyun.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum Haz 06, 2008 11:15 pm

bekleyruk. Ben kılıcımı bileyeyım :lol:
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Cmt Haz 07, 2008 12:44 pm

Mehmet merak eyleme sıra sende. :D (CHP...)LİLERDE..

Azizim hiç kimseyei yollamak gibi bir niyetimiz yok olmazda..zaten yetkimizde yok..yetki sizde..yolladıysanız siz yollamışınızdır..

Hem öle ulusalcı..milliyetçi..solcu gibi..tanımlamalar bize ters olan şeylerdir...önemli olan insan olmak..işte bu manada hebimize düşen görevler vardır ..onu yerine gedirmeliyız..gersi boş..teferruat..yani..

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt Haz 07, 2008 12:57 pm

ahmet abi,bu güzel yaklaşımlarından dolayı teşekkürler.sitede herkese senin gibi olabilse keşke.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir