BAYRAM ORGANİZASYONU

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

BAYRAM ORGANİZASYONU

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Pzr Haz 01, 2008 9:03 am

BİRŞEYLERİ ÖNCEDEN PLANLAMAK HER ZAMAN İÇİN İYİ SONUÇLAR DOĞURUR. RAMAZAN BAYRAMINA UZUN BİR ZAMAN VAR MİLLET TATİLE ÇIKMADAN BİR İLAN VERMEK İSTEDİM. ÇOĞUMUZ BAYRAMI KÖYDE GEÇİRİYORUZ. DÖRT YIL ÖNCE ÖZLENEN DİNLENME TESİSLERİNDE DÜZENLENEN TANIŞMA VE KAYNAŞMA ETKİNLİĞİ NE GÜZEL OLMUŞTU HATIRLARSANIZ,OĞUZ ŞAHİN ABİMLE BU ARA BU MESELE HAKKINDA YOĞUNLAŞTIK BİRŞEYLER YAPALIM DEDİK FACEBOOKDA DA BU KONU HAKKINDA KONUŞUYORUZ. YA BU BAŞLIK ALTINDA YADA ORDA BU KONUYU TARTIŞALIM ÇOĞUNLUĞUN DÜŞÜNCELERİNİ ALALIM ZAMAN VE MEKANI BELİRLEYEREK GÜZEL BİR ETKİNLİK YAPALIM TANIMADIĞIMIZ KÖYLÜLERİMİZİ TANIYALIM. NE DERSİNİZ YORUM DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİNİZİ LÜTFEN BİZİMLE PAYLAŞINIZ.VAKİT AYIRANLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Pzr Haz 01, 2008 9:27 am

Bu fikrin olgunlaşması ve hayata geçirilmesini en içten dileklerimle temenni ediyorum. Hatta ana sayfada ve diğer kardeş sitede(http://www.forumcaykara.com) bu olay olgunlaştıktan sonra ilan şeklinde programın tanıtımı yapılabilir. Umuyorum ki katılım çok fazla olacak. Şimdiden heyecanladım desem yeridir. Eminim herkes fikrini beyan edecektir.
Selam ve muhabbetle.

Bana göre yer Uzungöl olabilir veya yine Özlenen Tesisleri olabilir. Gecenin adı da Özlenen 2 olur. Bu bir gelenek haline de dönüşebilir. Zamanı ise Mehmet'in de belirttği gibi Ramazan Bayramı olursa çok nefis olur. 2.gün tam zamanı olur.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzr Haz 01, 2008 3:48 pm

valla güzel bir düşenceyele çıktınız gene ortaya.ağuztozda olan senelik tatilimi olay netleşirse ramazanda kullanmak isterim valla.konu hakkında tam bilgiyi en kısa zamanda duyurmamız lazım.düşüncesini bizle paylaşan arkadaşlara güzel fikirleri için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Haz 03, 2008 10:52 pm

İyiki memlekettesiniz...Böylesi buluşmalarla bizleri kıskandırdığınızın farkında mısınız ? Yoksa değilsiniz !

Gelemeyenlerin halini bir düşünün hele !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Cum Haz 20, 2008 4:49 pm

Keşke sadece bu yazıyı görüntülemek yerine kendi düşüncelerinizi de yazsanız aman ha sakın utanmayın düşüncenizi eleştirecek veya düşüncelerinizden dolayı sizi yadırgayacak birileri olmaz. inşaallah anlatabilmişimdir karın ağrımı saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Cmt Haz 21, 2008 2:58 pm

Mehmet kardeşim ve Sayn Coşkun abiciğim bu fikir bence cok güzel bir fikir inşallah sonunu getire bilirsiniz.Bence uzun gölde olsun bayramda hemda herkes bir uzun göl havasi almış olur ama geleneksel olcaksa Özlenende olması daha doğru olur heryıl bayramlarda gelen insanlar burda toplanırız ve hasret gideririrz.
Bu konuda üstümüze ne düşüyosa maddi veya manevi hertürlü desteği varmeye hazırım
inşallah güzrelbir organizasyon olur eğer yapılırsa
Mehmet kardeşim bu kadar karamsarlığa düşme eğer olacaksa olur sıkıntı yok olmassa biz kendi aramızda bir organizasyon yaparız
Herkese sevgi ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Cmt Haz 21, 2008 3:07 pm

hüseyin abi düşüncelerin için teşekkür ediyorum sağol lütfen herkez fikirlerini bizlerle paylaşsın güzel birşeyler yapmaya çalışıyoruz hep beraber olalım saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Pzr Haz 22, 2008 1:32 pm

Bence de açıp okumak yerine herkesin şimdiden bayram programı bellidir. Fikirlerinizi yazın ki ona göre ayarlama yapılsın. Hüseyin kardeşim iyi dileklerin için teşekkürler yardım meselesine gelince gerekirse senden böyle bir talepte bulunurken çekinmeyeceğimi bilirsin. Selam ve muhabbetle....
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Haz 23, 2008 6:09 am

Programı olmayanın da fikri lazım elbet ama ne yazık benden size şu an fayda yok..Sadece düşüncelerinize saygılı olduğumu ifade edersem yeter herhalde...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Pzt Haz 30, 2008 11:06 am

Hala yorum yazan yok bence siz boşyere uğraşıyosunuz başka konu acmış olsaydınız eminimki cokkişi sırf muhalefet olsun diye büssürü yazı yazardı.

Yada bu başlığı başka birileri acmış olsaydı yine yazı yazanlar olurdu ama siz actığınız içindir helade yazı yazan yok neyse sağlık olsun. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cum Tem 04, 2008 8:57 pm

Hüseyin kardeşime eksiksiz katılıyorum.
Selam ve muhabbetle.........
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cum Tem 11, 2008 9:29 pm

Hüseyin kardeşim olayı iyi özetledin yine teşekkür edesim geldi sana. Teşekkürler Hüseyin bu konuda haklı çıkmanı istemezdim ama maalesef haklı çıktın kardeşim. Selamlar......
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Tem 11, 2008 9:48 pm

Arkadaşlar böyle bir programı hazırlayana veya hazılamya çalışana yardımcı oluruz veya hep beraber hazırlayalım.
Biliyorsunuz bizde öneri ortaya atlır fakat fazla kişi yorum yazmaz ,ama fazla kişi okur ve böyle bir oluşumada ta katılırlar.Onun için böyle bir fikri olan arkadaşlarla beraber bir kaç kişi bir karar verelim bu iş organize edelim.
Fakat burda katılacak olanların tek tek yorum yazmasını beklemek hayal olur.
Dediğim gibi organize olsun veya karar verilsin bayramın bence 2 veya 3. günü buluşmayı gercekleştirelim.
Yinede herkesin düşüncesinin biraz daha olgunlaşmasını isterseniz bekleyelim.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Pzr Tem 20, 2008 8:06 pm

mehmet abi biz farklı birşey söylemiyoruz zaten diyoruz ki hep beraber bi karar verelim birşeyler yapalım ama birlik beraberlik olsun organize edelim bu işi. saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Pzr Tem 27, 2008 10:19 pm

Dün Hüseyin SERENCAM ile yaptığım telefon görüşmesinde bana bayram organizasyonuyla ilgilendiğini ve beni de davet ettiğini beyan edeyim. Sonuncu buradan duyuracağına inanıyorum. Bu demek oluyorki herkes programını ayarlasın ve bayramda yapılan organizasyona katılmak için gayret göstersin selam ve muhabbetle.......
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir