boş

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

boş

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Nis 26, 2008 9:17 pm

BOŞ
En son İhsan Şahin tarafından Sal Haz 17, 2008 7:11 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr Nis 27, 2008 12:22 am

güzel yazmısın ama islamıyetı Akp olarak görme.Akp siyaset , islam ise bir din.Onu aynı kulvarda kullananlar utansın.Akp oyle yapıyor dıye kurandan bırsey bulmaya gerek yok.Cunku Akp nın yaptıkları İslamı bağlamaz.Kuranı yada sunnet kaıdelerını ilgilendirmez.Yani suclu Akp olabılır ama islamı acıdan bız buna delıl sunamayız.Bugun bu mıllet ona oy verdı yarın baskasına.Akp gelır gıder , İslam kalır.Kalacaktırda ..
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: AKP NİN mÜSLÜMANLARI

Mesajgönderen Caner Kama » Pzr Nis 27, 2008 9:15 am

İcraatları ile böylesine İslâm ile kavgalı iken ağızların ayet ve hadisler zikretmesi ve eşlerin başlarının örtülü olması nasıl olur da AKP ve AKP’lileri “İslâmcı” yapar!
İşte samimi Müslümanların ve İslâm’ın ve millete ait diğer değerlerinin farkında olmayan, vatan ve devlet elden giderken bile, “İlle de laiklik” diye hop oturup hop kalkanların fark edemediği bu.
Öyle olduğu içindir ki, son dava, AKP’nin Haçlı/Siyon ittifakı ile kol kolalığının fark edilmesini bir hayli geciktirecek bir metindir[/quote]

ihsan abi yazdığın tespitler çok doğru, temmuz 2007 seçimleri sırasında türkiye'de gerçekten de bir muhalefet sıkıntısının çekilmesi akp yi tek başına yeniden iktidara taşıyor....

sorunu sadece akp'nin politikalarının yanlışlığı olarak görmek gerçeklerden kaçmaktır. bu ülkede 20 senedir sendika başkanlığı gibi parti başkanlığı yapanlar, derin devlet ve mafya ile yediği içtiği ayrı gitmeyen, kardeşlerine KİT'leri peşkeş çekenler......vs. gibi siyaset artığı sığ beyinlerin işbaşında olması halkın da bunları görmesi nedeniyle halk çaresizlikten(!) akp'ye yönelmiştir.

ülke yönetimindeki bu çarpıklıkların sadece sorumlusu akp olarak görmek insafsızlık olur, unutmayın mecliste sadece 2 parti yok; ve de onların görevi de hükümeti icraatlerinde sadece eleştirmek,rejim tartışmak değil ülke için yararlı ve yapıcı kararlarda mecliste üzerlerine düşen görevi yapmaktır.... bir partinin sadece bozuk plak gibi halkın manevi değerlerine, kişisel özgürlüklerini laiklik kapsamında kısıtlama yapmak veya sürekli her öneriye sırf muhalefet olsun anlayışı ile karşı durmak ile zorla akp ye halkın nazarında oy kazandırma düşüncesinde olması kendi kendini sabote etmesidir ,ancak onlar bunu farketmeyecek kadar siyaset yoksunudur....

....mecliste mhp'nin gerçekten de (her ne kadar siyasi çizgisinden o kadar da memnun olmasam da) olumlu bir muhalefet yapması en azından yapıcı eleştiriler yapması halkın gözünde onu chp den ayırıyor, 30-40 senen önce mhp ile çatışan özgürlük namına slogan atan o günün gençleri bugünün tecrübelileri şimdi mecliste rolleri değiştirdiler...

...akp'ye islamcı yaftayı da kimler koydu? tabiki halk ile sorunları olan bir anlayış, eşi başörtülü ise sen dincisin ( dinci ne demek, bilen biri bana anlatsın lütfen; eğer camiye gitmek,namaz kılmak ise, onlar ne acaba? ) işte bu ükede siyaset bu kadar ucuz, ne kadar okumuş olursa olsun insan fıtratında nasıl bir insan ise onu değiştiremiyor...fıtratlarının mayası tutmadığı için de bu parti 1950 den beri tek başına iktidar olamıyor, şimdi ise içlerinde küçük bir umut belirdi, iktidar olacaklar ..... :D
...velhasılkelam, ülkenin bu gidişatında sadece hükümet olan akp nin rolü yoktur bu bütün meclisin sorunudur bu türkiye sorunudur...

NOT: ben ne akp liyim ne mhp li ne de chp liyim; ben bana göre doğru olanları veya yanlış olnaları dile getirirm; birileri gibi parti başkanı benim peygamberim değil olamaz....
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Nis 27, 2008 1:24 pm

Sevgili Kama,
Açıkça ifade edeyim ki, ben AKP den çok şeyler bekleyen birisi idim. Ama çok şeyler...
En azından Kuran'ın mutelif yerlerinde lanetlenen Beni İsrail kavminin yani Yahudi'nin ileri karakolları olab Siyonizm ,masonluk v.s gibi akımlardan bu necip milleti koruyacak kollayacak diye düşünmüştüm.
Bu masumane beklenti benim gibi milyonların beklentisi idi...
Ama şapka düştü kel göründü...
Yahudi'den "ÜSTÜN CESARET ÖDÜLÜ" alanlarla benim işim olmaz.
Bu konuda araştırmalarım devam ediyor İnşallah sitemizde deşifre edeceğim.
Hala AKP de inat eden, YOBAZ CAHİl ve BETON MÜSLÜMAN KIRINTILARININ
AKP yi Müslümanların kalesi gibi gösterme gayretlerine isyan ediyorum.
Kardeşim,
Müslüman cahil olmaz bu bir
Müslünan inatçı olmaz bu iki
Müslüman Allah'a ibadet eder.
Selam ve dua ile
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Prş May 01, 2008 11:06 pm

bızde akp yı muslumanların kalesı olarak gösterılmesıne karsıyız.Ama halk oyle gösterdı vede akp mılletvekılleırnın yaptıkları.Ama islam dınını akp ile eşleştırmek dedıgın gıbı yobazlık olur.

İhsan abı hayatta en nefret ettıgım insan Erbakandır.Cunku okul yıllarında onun yuzunden imam hatıplı damgası yedım.Liseyı farklı okula gecmek zorunda kaldım.Sebebı neydı bu adamın imam hatıp arka bahcem demesı ıdı.Ama ben asla onun taraftarı degıldım ama onun yuzunden o damgayı yedım.Askerı hıcbır okula basvurma hakkım yoktu.Cunku formlarda askerı okullara ımam hatıp cıkıslı ınsanlar alınmıyordu.Zamanında Süleyman Demirel de cok ıyı kullandı bu olayı.Sabah aksam camıden cıkmazdı :) habıre kamera önunde abdest alırken görurdum Demireli.Simdı ıse camının önunden gecıyormu bilmem.İktıdar olmak ıcın cok ıyı kullandı İslamıyetı vede basarılı oldu.

Bundan sonrada herkes kullanmaya devam edecek.Sence ihsan abı bız ılk önce islamı ayrı kefeye siyasetı ayrı kefeye koymamız gerekmıyormu.İnsanalrın cıkar ugruna bunu kullanmalarına engel olmak gerekmıyormu.Kişiler dinini yasasın ama bunu sıyasete alet ederek halkın inanc duygularıyla oynayrak basa gecmesı vede bız İslamcıyız demelerıne bızde karsıyız.

Su an öyle bır durum olustukı bırısı cami imamı görse direk o kişiye yobaz , tecavuzcu , sahtekar , dolandırıcı , faizci , gıbı bır suru laf soyluyor.Medya vede siyaset islam uzerıne cok ıyı oynuyorlar.Olan bıze oluyor acıkcası.Oy versen yobazsın , vermesen dindar degılsın.

İhsan abı bunun degısmesı gerekmıyormu.Kazım Koyuncu babasının deyıısyle dogustan devrımcı dogmustu.Ama kazım koyuncunun en ufak bır islama hakaretını vede laf atmasını duymadım.Ama annesının bas örtusune laf atanada ıyı bır cevap verecegınede emınım.Biz böyle ınsanlar ıstıyoruz.Ne gecmısıne laf atacak , ne dınıne laf atacak , nede Türklugune laf atacak.Sanırım bunlar kendılerıne dindar sosyalıst dıyorlar.Öyle okumustum bır yerden.Halkcı , özgurlukcu ama dinini benımseyen kısıler olarak tanıdım.

Bence herkes yalan söyluyor.Sadece kullanıyorlar.Haksızmıyım ıhsan abi?
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir