İcraatları ile böylesine İslâm ile kavgalı iken ağızların ayet ve hadisler zikretmesi ve eşlerin başlarının örtülü olması nasıl olur da AKP ve AKP’lileri “İslâmcı” yapar!
İşte samimi Müslümanların ve İslâm’ın ve millete ait diğer değerlerinin farkında olmayan, vatan ve devlet elden giderken bile, “İlle de laiklik” diye hop oturup hop kalkanların fark edemediği bu.
Öyle olduğu içindir ki, son dava, AKP’nin Haçlı/Siyon ittifakı ile kol kolalığının fark edilmesini bir hayli geciktirecek bir metindir[/quote]
ihsan abi yazdığın tespitler çok doğru, temmuz 2007 seçimleri sırasında türkiye'de gerçekten de bir muhalefet sıkıntısının çekilmesi akp yi tek başına yeniden iktidara taşıyor....
sorunu sadece akp'nin politikalarının yanlışlığı olarak görmek gerçeklerden kaçmaktır. bu ülkede 20 senedir sendika başkanlığı gibi parti başkanlığı yapanlar, derin devlet ve mafya ile yediği içtiği ayrı gitmeyen, kardeşlerine KİT'leri peşkeş çekenler......vs. gibi siyaset artığı sığ beyinlerin işbaşında olması halkın da bunları görmesi nedeniyle halk çaresizlikten(!) akp'ye yönelmiştir.
ülke yönetimindeki bu çarpıklıkların sadece sorumlusu akp olarak görmek insafsızlık olur, unutmayın mecliste sadece 2 parti yok; ve de onların görevi de hükümeti icraatlerinde sadece eleştirmek,rejim tartışmak değil ülke için yararlı ve yapıcı kararlarda mecliste üzerlerine düşen görevi yapmaktır.... bir partinin sadece bozuk plak gibi halkın manevi değerlerine, kişisel özgürlüklerini laiklik kapsamında kısıtlama yapmak veya sürekli her öneriye sırf muhalefet olsun anlayışı ile karşı durmak ile zorla akp ye halkın nazarında oy kazandırma düşüncesinde olması kendi kendini sabote etmesidir ,ancak onlar bunu farketmeyecek kadar siyaset yoksunudur....
....mecliste mhp'nin gerçekten de (her ne kadar siyasi çizgisinden o kadar da memnun olmasam da) olumlu bir muhalefet yapması en azından yapıcı eleştiriler yapması halkın gözünde onu chp den ayırıyor, 30-40 senen önce mhp ile çatışan özgürlük namına slogan atan o günün gençleri bugünün tecrübelileri şimdi mecliste rolleri değiştirdiler...
...akp'ye islamcı yaftayı da kimler koydu? tabiki halk ile sorunları olan bir anlayış, eşi başörtülü ise sen dincisin ( dinci ne demek, bilen biri bana anlatsın lütfen; eğer camiye gitmek,namaz kılmak ise, onlar ne acaba? ) işte bu ükede siyaset bu kadar ucuz, ne kadar okumuş olursa olsun insan fıtratında nasıl bir insan ise onu değiştiremiyor...fıtratlarının mayası tutmadığı için de bu parti 1950 den beri tek başına iktidar olamıyor, şimdi ise içlerinde küçük bir umut belirdi, iktidar olacaklar .....
...velhasılkelam, ülkenin bu gidişatında sadece hükümet olan akp nin rolü yoktur bu bütün meclisin sorunudur bu türkiye sorunudur...
NOT: ben ne akp liyim ne mhp li ne de chp liyim; ben bana göre doğru olanları veya yanlış olnaları dile getirirm; birileri gibi parti başkanı benim peygamberim değil olamaz....