BOŞ

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

BOŞ

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Mar 30, 2008 10:03 pm

BOŞ
En son İhsan Şahin tarafından Pzt Haz 16, 2008 7:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzr Mar 30, 2008 10:52 pm

Üniversitelere artık başörtüsü ile girebiliyoruz sizin düşündüğünüz şeylere bakın, o kadarı da olsun ne olacak ki?
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Pzt Mar 31, 2008 7:24 am

Eeeeee şimdi sizin, üniversiteye giren başörtülü ile neyi kıyasladığınızı biraz açsanız diyorum(!) Ki biz de anlayabilsek.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Mar 31, 2008 2:32 pm

Sn İhsan Şahin'in gayet net ifade ettiği tablo hangi argüman karşılığında hayata geçiriliyor ise onu kastediyorum. Milyonlarca saf insan türban argümanı ile ABD'nin, AB'nin, haçlıların arkasına bilmeden istemeden ama planlı bir şekilde takılmış durumda. Alın türbanı verin vatanı durumu, vatanımızı alıp yerine kafamıza bizim başörtüsünü altan üstten sağdan soldan bağlıyorlar.
O kadar müslümanız ki vatanımız karış karış satılırken, Mehmetçiğin kanı üzerinden pazarlıklar yapılırken, komşumuz Irak'ta 1.5 milyon müslüman katledilirken, tecavüze uğrarken, İran için aynı planlar yapılırken saldırgan ABD'ye yataklık ediyor, görevli olduğumuzu ilan ederek eşbaşkanlık yapıyoruz ve ama bizim ülkemizde üniversite'ye giremeyenler için gözyaşı döküyor karşılığında bizi bu sürece sokanlara yol veriyoruz. O kadar müslümanız ki ancak bu kadar olur. Açabildim mi?
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzt Mar 31, 2008 9:29 pm

merhabalar

biriniz yeğenim, diğerinizi tanımıyorum. ikinizin de gözlerinden öperim. (Vedat / Samettin Ersezer ile akraablığınızı sormak isterim)

ben
afedersiniz ama sizin kadar müslüman değilim, sizin gibi de müslüman değilim.

ben,
hesabıma geldiği yerde, hesabıma geldiği kadar, hesabıma geldiği zaman müslümanım.!!!

Hem BOP çu olacağım ,hem müslüman... Yo adama sadece gayri müslim demezler. aynı anda zındık ve münafık derler

afedersiniz gençler
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Sal Nis 01, 2008 7:47 am

Şimdi sayın Ersezer bir yorumda bulunmuş oldu. Bende bir yorumda bulunayım ama önceden şunu eklemek isterim başörtüsü veya türban herne karın ağrısı ise bunu bir siyasi partinin tahakkümü altında görmek ve öylece değerlendirme yapmayı inanın yanlı olarak değerlendiriyorum. AKP yi sevmeyebilirsiniz ama AKP yi eleştirmek için illa ki başörtüsü veya türban herne karın ağrısı ise bunu kullanmanıza anlam vermiş değilim. Bu ülkede nice insanlar var ve siyasi olarak AKP yi ve yaptıklarını desteklememiş olsalar bile başörtüsü veya türban kullanmaktadırlar. Sizden şunu istiyorum; artık dünyaya ve olanlara bir açıdan bakmayı bırakalım ve empati yapmayı da kendimize felsefe edinelim.
O zaman bende şöyle bir iddiada bulunsam hoş olur mu sizce? Bütün ulusalcılar bir derin örgüt mensubudur ve kendi menfaatleri için devletin kaosa girmesini hatta darbe olmasını da isteyebilir. Bu size mantıklı geldi mi? Bana gelmedi. Nice vatanperver insanlar var ulusalcı ama şunu da unutmamak lazım nice vatanperverler var başörtülü ya da türbanlı. Bunların içerisinde kötü niyetli olanlar yok mu? Yani hem sizin kasteddiğiniz hem de benim kasteddiğim şekilde insanlar yok mu? Elbette var. Türkiye hukuk devleti ve kolluk güçleri var. Bunları ayıklar ve adaletin önünde hesap vermelerini sağlar. Ama biz şunu yapmayalım sen şunu dedin demek ki şöyle düşünüyorsun. Yani beyin okuma işleminden vazgeçelim lütfen.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Sal Nis 01, 2008 10:18 am

Sn Coşkun Şahin, başörtülü nice vatansever olduğuna hiç şüphem yok, başörtüsüz nice hain olduğu gibi. Yazdıklarımdan tersi bir anlam çıktı ise kendimi ifade edememişim demektir.
Kastettiğim şudur: Birileri türban ritüelini kullanarak ve bu ritüel etrafında kamplaşma yaratarak toplumun bir kesimini BOP projesine isteği ve bilgisi dışında taraf yapmaktadır. Keza başka birileri de Türkiye İran olmayacak gibi bir ritüel ile hedef olarak İran'ı göstermekte. Her iki grubun amacı etkileyebildikleri unsurları BOP projesine taraf etmektir, aslen farkları yoktur. Yüklerini aynı ambara (ABD-BOP) taşımaktalar.
Bugün esası belirleyen birinci ritüeldir, alternatifi ikinci ritüel değildir. Alternatifi, başörtülü başörtüsüz tüm vatanseverlerin bağımsız başıdik Türkiye'yi inşa etmesi, emperyalizmle her türden bağımlılık ilişkilerine son vermesidir.
Selamlar...

İhsan abi, Samettin ve Vedat Ersezer babamın amcasının çocukları. Ben de İnş. Yük. Mühendisi Fikret Ersezer'in oğluyum.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Sal Nis 01, 2008 1:20 pm

Bu görüşünüze katılıyorum. Yani her kim olursa olsun bu ülkeyi muasır medeniyyetlerin üzerine çıkartmak hedefini taşıması gerektiğinde hemfikirim sizinle. Aslına bakarsanız aynı şeyleri söylüyoruz ama bazı ön yargılarımız (diyeceğim çünkü başka kelime bulamadım) bizim birbirimizi anlamamıza engel oluyor. Ahhhh şunu bir kırabilsek bu ülkenin önünü kimse alamayacak ama........ Umarım zamanla aşacağımız çok şeyler var ama inşallah uzun zaman almayacak.
Saygılarımla....
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Çrş Nis 02, 2008 7:32 am

Az gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde demokrasiden hukuktan laiklikten hele hele bizim ülkemizde başörtüsü konuşulmaya başlandığında biliniz ki emperyalistler sömürücüler işbaşındadır.Sahi geçen haftalarda bunlar konuşulurken Vakıflar yasasından kimsenin haberi varmıydı.Barzaniyle kolkola bazı anlaşmaların yapıldığından da.İşte yukardaki başörtüsü meselesi; Barzani meselesini ve Vakıflar yasasını ve dahi başka bilmediğimiz anlaşmaları örtbas etmek içindi.
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir