SİTENIN YENILENMESI

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

SİTENIN YENILENMESI

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cmt Mar 15, 2008 2:01 am

BİLİYORSUNUZKI SİTEMIZ YENILENECEKTI VEDE BU MUJDEYI SIZE MURAT ABI VERMISTI.FAKAT MURAT ABININ İŞ YOGUNLUGU DOLAYISI ILE BEN ONLA GÖRUSEREK BU KONUDA YARDIM EDEBILECEGIMI SOYLEDIM.ODA BANA BU GÖREVI VERDI VE BENDE CALISMALARIMA BASLADIM.SİZLERDEN İSTEGIM BANA BAZI KONULARDA FIKIR VERMENIZ.BEN YENILECEK OLAN SITEDE YAPMAYI DUSUNDUGUM UYGULAMALARI SIZE ANLATAYIM VEDE SIZIN ISTEKLERINIZI BU BASLIK ALTINDA SUNMANIZI RICA EDIYORUM
1-SİTENIN ANA SAYFA GORUNUMU YENILECEK
2-ANA SAYFAYA GELEN ZIYARETCILERIN SITE HAKKINDA GÖRUSLERI ICIN ZİYARETCI DEFTERI KOYUCAM
3-UYELERIN RESIMLERINI GÖNDERECEGI FOTO ALBUM OLUSTURACAM.YETKILI VERILEN KISILER RESIMLERI GONDEREBILECEK
4-SİTENIN SU AN KI HALINDEKI BILGILER AYNEN OLACAK , BENIM EKLEMEDIGI DUSUNDUGUM FIKRA , YÖRESEL YEMEKLER , VEFAT EDENLER GIBI BÖLUMLER EKLIYECEM ( BU KONUDA SIZLERINDE DUSUNCELERINI , EKLELEMIMI ISTEDIGINIZ BÖLUMLERI YAZMANIZI ISTIYORUM )
5-SİTEDE TRABZON HAVA DURUMU YER ALACAK
6-TRABZON ICIN EZAN VAKITLERI OLACAK VEDE HER VAKITTE SITEDEN CANLI EZAN OKUNACAK
7-DOLLAR VE EURO KUR BILGILERI YER ALACAK
8-YAZARLAR BÖLUMU YER ALACAK
9-FORUMDA KULLANILAN RADYO SITEDEN DE DINLENILECEK
10-SİTENIN GOOGLE GIBI ARAMA MOTORLARINDA CIKMASI ICIN SEO GIBI EKLENTILER YER ALACAK , SITENIN DAHA FAZLA TANINMASI SAGLANACAK

SIMDILIK BENIM AKLIMDA OLAN VEDE YAPMAYI DUSUNDUGUM EKLENTILER BUNLAR.SİZLERİNDE ÖNERILERINI BEKLIYORUM

SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Mar 15, 2008 9:48 am

sevgili arkadaşım ilgin için şimden teşekkürler yalnız bu dediklerini forumda yapmayı düşünmüyorsundur inşallah
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Mar 15, 2008 10:17 am

döviz kurları, hava durumu ve ezanı demek istiyorum. Yapacağınız yenilikler bir eksiği gidermeli ve bir ihtiyacı karşılamalı bence.

bizim insanımız için hava durumuna olan bağlılık ve merak dünyanın hiç bir yerinde yoktur. Bu durum günlük sohbet bölümünde kendini belli etmiştir ve insanlarımız hal hatırdan sonra hava durumunu sormaktadır hatta direk hava durum raporu vermektedir. Siteyi takip edenler bilir. Bunun dışında uzunyol şöförlüğü yapan varmı bilmiyorum ama varsa bilgisayarında sık kullanılanlara meteoroloji sitesini ekler ve öğrenir.

Döviz kurları ve borsa için de benzer şeyler denebilir. Sitemizde çok zengin paralı kişiler yoktur, belki köyümüzde vardır ama onlarında site ile işi yoktur.

Ezan a gelince. Dini gösteriş için kullanmayalım lütfen. Şu ana kadar site radyosu çalıyor diye pencereden gelen came ezanı sesini duymayıp namazını kaçıran kaç kişi var, radyoda oynak parça çalıyorsa radyosunu kapatamayan kaç kişi var.Ha modadır başka sitelerde var derseniz, modaya zate karşı olmakla beraber dünyanın yuvarlaklığı düşünülürse tüm sitelerde modaya uyarsa internetten sadece ezan dinlemek zorunda oluruz ve tadı kaçmaz mı.

Bu siteyi güzel eden her şeyi biz kendimiz bulduk ,buraya başkla sitelerden taklitle gelen konular hiç bir zaman kalıcı olmadı. Sitenin değişikliğe her zaman ihtiyacı var ama yukarda da dediğim gibi ihtiyaç olan şeyleri lütfen değştirin veya gerçekten bu kültüre katkı yapacak şeyleri, kolay gelsin. Aklıma bir öneri gelirse buradan belirtiirim. Ha bu arada "kaybettiklerimiz" bölümünde ölenler zaten var ayrıca düşündüğünüz "vefat edenler" bölümünün farkı ne olacak

Yazdıklarımdan sakın hevesini kırmış olmayayım . Sİz gibi teknoljiyi kullanabilen gençlere her zaman bu sitenin ve köyün ihtiyacı olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cmt Mar 15, 2008 12:46 pm

abı ben her elstırıye vede her onerıye acıgım.bende kızma olmaz.ezan yahut dıger durumları koymak yada kaldırmak sorun olmaz.önemlı olan benım sızlerın ısteklerı dogrultusunda sıte hazırlamam gerektıgı.ben trabzona yolum pek dusmedıgınden vede köyde pek vakıt gecırmedıgımden dolayı sizlerın ısteklerıne basvurdum.benım hazırlamıs oldugum matematık sıtesı var alta ımzamda yer alıyor adresı.ama o benım bransım oldugu ıcın zorluk cekmeden hazırladım.köyun sitesını hazırlamak ayrı bır dusunce gerektırıyor.bunun ıcın buraya konu actım
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Mar 15, 2008 12:58 pm

Sevgili Dostlar,
Buraya konmak üzere görüşlerimi çok uzun bir şekilde yazdım.Son anda koymaktan şimdilik vazgeçtim.Belki ileride koyabilirim...

Ancak benim isteğim şu;
-Herkes sitede nelerin olmasını istiyorsa onu yazmalı...Yazılanların hepsi bir araya getirilir.Eğer mümkünse hepsi,değilse önemine göre gerekli olanlar konulur..Ve güzel bir siteye kavuşuruz inşallah..

Birisi bir şey yapacağı zaman ona destek olmalıyız..Onun moralını bozucu ifadelerden kaçınsak iyi olur...

Haydi kolay gelsin !!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Mar 15, 2008 8:31 pm

Bülent ALTUNCU yazdı:sevgili arkadaşım ilgin için şimden teşekkürler yalnız bu dediklerini forumda yapmayı düşünmüyorsundur inşallah

BULENT BEKIRIN SOZ ETTIGI FORUM DEYIL ANASAYFA..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Mar 15, 2008 10:34 pm

anladuk :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Mar 15, 2008 10:53 pm

Bülent ALTUNCU yazdı:anladuk :D

COK SEVINDUM :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Mar 15, 2008 11:33 pm

:D :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Mar 16, 2008 9:19 pm

Ne yapsanız yapında Allahunuzi severseniz yazi yazmayan yazar koymayın o ana sayfaya Gerci şimdi yazanlarıda kaldırmışsınız.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Mar 16, 2008 9:59 pm

Mahmut abinin "yazmayan yazar" :D önerisine katılıyorum
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Mar 16, 2008 10:18 pm

Bülent ALTUNCU yazdı:Mahmut abinin "yazmayan yazar" :D önerisine katılıyorum

al benden de o kadar :D :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Mar 17, 2008 10:27 am

Ana sayfadaki değişklik zaman zaman yapılmalı elbette..
-Siteye girdiğimiz zaman değişikliği görünce bir hoş oluyoruz..Değişiklikte fayda var.

Bir yerde görev yapan birisi,bulunduğu makamdaki eşyaların zaman zaman yerlerini değiştirir..Bunun sebebini sorana verdiği cevap;
-"Böyle yapıyorum ki hareketlilik olsun ve bu adam çalışkan adamdır denilsin..." olmuş,,,,

Bizim sitede de böyle hareketlilik olsun ki yetkililer boş durmuyor kanaatı hasil olsun.. Bilmem anlatabildim mi ?

Hareketlilikte faydalar vardır !!!!!!!!

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Mar 17, 2008 11:00 am

Bekir eline saglik, renkler cok koyu biraz daha acarsan daha ferah olacak, karanlik durusu var anasayfanin boguyor sanki insani, yesil tonlarda eklensen guzel olacak, benim fikrim boyle...

Birde sen yapabilirsen dene bakalim olacakmi biz denedik ama olmamisdi, anasayfadan foruma direk link vermek ama geriye donusumlu olmasi sartiylan..

Kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Mar 17, 2008 12:41 pm

Bekir bey eline sağlık güzel oluyor.
Üst bölüm resim hem karanlık hemde konulan resim köyümüzle özdeşleşen resim gelmedi bana bu benim fikrim. Yine eskisi gibi Şahinkayalarından veya kuşmerden güzel bir kare orada olsa bana dahi iyi geliyor. Bak köyden bir resim demiyorum köyden koysan en az 5-6 resim olacakki tüm köyü temsil etsin. En iyisi kuşmerden güzel bir kare seç koy derim. Benim 16.06.2007 tarihli verdim yeşim kuşmerden seçebilirsiniz. Benim şart değil başka arkadaşlarında koyabilirsin. Veya yine şahinkayaları beğenmezsen mezirelerden güzel kareler mevcut. Vereceğiniz resim köyümüzle özdeşleşsın. İlk bakan göze hoş bir görüntü olması bence daha iyi kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir