ÇOK FAYDALI DÖRT BİLGİ

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

ÇOK FAYDALI DÖRT BİLGİ

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Çrş Oca 16, 2008 10:31 pm

Çok faydalı 4 bilgi;
ULUSLARARASI ACİL NUMARA: 112
Eğer telefonunuz kapsama alanı dışıdaysa ve acil bir durum var ise, 112'yi çevirin. Varolan herhangi bir network bulunup, yardım isteyebilirsiniz. Daha enteresanı, tuş takımınız kilitli olsa dahi, 112 çevrilebilir.
EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ:Aracinizin yedek anahtari baska birinde varsa, aradaki mesafe ne olursa olsun, o kisiyi cep telefonunuzla arayin. Aracinizin kapisina 25- 30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karsi taraf da yedek anahtarin acma dugmesine(cep telefonuna yakin bir mesafede tutarak) basin. Kapiniz acilacaktir ve Bagaj icin de gecerlidir.
GİZLİ PİL GÜCÜ :
Eger cep telefonunuzun pil seviyesi çok düsükse ve acil bir telefon bekliyorsaniz; Nokialar, rezerve pile sahiptir. *3370# tuslarına basarak, telefonunuzu, rezerv pille çalisir hale getirebilirsiniz. Cihaziniz pil seviyesinde %50 artis gösterecek ve telefonunuzu sarj ettiginizde, rezerv piliniz de tekrar dolacaktır.
444 0 911
Turkiye'deki tum hastaneler ayni numarada birlesti.Acil durumlarda 444 0 911 numarali telefon hattini arayan vatandaslar, en yakin hastaneye en hizli sekilde ulasabilecek, ilgili hastaneden ambulans aninda yola cikacak.Cep telefonundan aranma durumunda ise oturulan sehrin alan kodu ile birlikte 444 0 911 numaralı hat aranacak. Ornegin cep telefonundan (0212) 444 0 911 numarayi arayan vatandas, Istanbul'da, kendisinin bulundugu noktaya en yakin hastaneye en hizli sekilde ulasabilecek.Sabit telefonla aramada ise herhangi bir kod cevirmeden direkt 444 0 911 aranacak. Bu telefon arandiginda kisiye en yakın hastaneden ambulans olay yerine gönderilecek.
Mümkün olduğunca forward edin, ihtiyacınız olmaması dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Selcuk » Prş Oca 17, 2008 6:19 pm

çok ilginç...112 hakkındaki bilgiyi biliyordum ama diğerlerini yeni duydum...oldukça şaşırtıcı ayrıca faydalı...gerçekten teşekkürler!
Fatma Selcuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Mar 02, 2008 10:11 pm

Çok teşekkür Hüseyin....

1-Arabam olmadığı için onunla ilgili olanı ben geçiyorum,
2-444 0 911 i daha önce duydum ama bilgim yarımdı onu tamamlıyorum,
3- Nokia telefon bilgine çok teşekkür ediyorum,
4-Milletler arası 112 yi ise es geçiyorum,

-Nokia Telefonda sadece şarj bitmeğe yakın olduğu zaman konuşmak için mi bunu yapacağız ? Acaba şarj hepten bittiği zaman faydası olur mu ?
Bu konu hakkında biraz daha bilgi verirsen memnun olurum ,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzt Mar 03, 2008 8:12 pm

nokia şarj aleti ile alakalı olan bir hayli şaşırtıcı. gerçekçiliği var mı merak ediyorum, ilk fırsatta deneyeceğim. rezerv pili olduğunu biliyordum zaten öyle olmasa şarj bitince saati de dahil olmak üzere bir çok etkinliği devam ettiremezdi ama o yedek pili kullanabileceğimizi hele hele böyle bir methodla olacağını hiç tahmin etmezdim. teşekkürler.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 9:59 pm

PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER HÜSEYİN ABİ FAYDALI BİLGİLERE İHTİYACIMIZ VAR....
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir