İKİNCİ BAYRAMLAŞMA BULUŞMASINI YAPALIM MI?

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

İKİNCİ BAYRAMLAŞMA BULUŞMASINI YAPALIM MI?

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Ara 04, 2007 8:37 pm

Değerli Şahinkayalılar!
İlkini 11.01.2006 tarihindeki Kurban Bayramında Çaykara Özlenen Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirdiğimiz ve herkesin çok güzel ve anlamlı bir buluşma olduğu konusunda hemfikir olduğu Şahinkayalılar Buluşma ve bayramlaşmasını tekrarlamak istiyormuyuz? Bilindiği gibi o günden bu yana geçen üç bayramda her bayram bayramlaşmak için bir araya geleceğimizi kararlaştırmamıza rağmen buluşamadık. Bu hususta kimseden bir öneri ve istek de gelmedi. Bu bayram için toplanıp toplanmayacağımız konusunu ilgi ve yorumunuza sunuyorum. Fikir beyan ederken toplantının nerede olmasını istediğiniz konusunu da belirtiniz. Göreceği ilgiye göre konuyu ana sayfaya taşıyacağım. Burayı lütfen üyelerimize duyurarak olabildiğince fazla yorum katılımı sağlamaya çalışalım. Görüşlerinizi bekliyoruz.
En son Sami Ayan tarafından Çrş Ara 05, 2007 12:08 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naci Altuncu » Sal Ara 04, 2007 10:28 pm

Geliyorum. Buluşalım . Bir kez daha özlemlerimizi giderelim.
Naci Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Çrş Ara 05, 2007 9:30 am

Senin önderliğini edeceğin herşeye severek geliriz.Eyi bir paragaf bir vaybeni bir horon oh
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Ara 05, 2007 9:23 pm

İki gündür iki yere yazdık iki cevap aldık. Naci abi ve Cengiz, bayram akşamı buyurun Bobayrosa misafirim olun muhabbet edelim. Şurlulardan ses çıkmayacak.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naci Altuncu » Çrş Ara 05, 2007 11:02 pm

Sen ana sayfaya bir davet yaz. yanıt için de bu başlığı adres göster.
Karamsar olma daha on beş gün var.
Naci Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Prş Ara 06, 2007 8:28 am

Sevgili Sami,Mustafa abim feğmenostaki okul için gerekli finansörü buldu.Sanırım bu bayrama yetişmez ama bundan sonra bu duyuru işindende kurtuluyoz gelen gelir gelmeyende sağlıklı olsunda gelmesin.Onay geliyor ben, sen, naci abi,hakan güvercin,yılmaz güvercin,mustafa selimoglu,finoğlu,sabri kahveci,mehmet aydınlı,alikemal aydınlı,vede gençlik korosu bayramın ikinci günü akşamı uygun göreceğin bir yerde otururuz.E feğmenostan bu kadar kim varsa katılacak buluşmaya
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Prş Ara 06, 2007 8:48 am

Güzel bir fikir.Bana uyar :wink:
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Ara 06, 2007 9:08 am

Sana herşey uyar Sabri... Bekar için hanım boşamak kolay gibisinden, nerde akşam orada sabah... Daha sana ne uymasın....

Kurban kesim işi var, kesimden sonra o kurban etini Trabzon'a götürme işi da ustüne üslük söz vemeyeyim fakat katılmak isterim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yahya Ataman » Prş Ara 06, 2007 11:07 am

NİCE BULUŞMALARAAAA,ÇOK GÜZEL OLUR TABİKİ KATILIRIZ.
Kullanıcı avatarı
Yahya Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Ara 06, 2007 4:10 pm

KARDEŞİM SAMI!! SİZİ KUTLUYORUM.GERCEKTEN ÇOK SOSYALSINIZ.ÇOK GÜZEL İLKLERE İMZA ATIYORSUNUZ.BİZLER YAAD ELLERDE OLMAMIZ DOLAYISİYLE BU TÜR ETKİNLİKLERE KATILAMIYORUZ AMA OKUYNCA ÇOK MUTLU OLUYORUZ.BENİM ŞAHSEN RUHUMU DOYURUYOR BUTÜR ETKİNLİKLER.DEVAMINI DİLİYORUM.ANCAK ZAMAN .MEKAN VE ŞARTLAR BUTÜR ETKİNLİKLERE KATILMAMI ENGELLİYOR.GÖNLÜM VE KALBİM SİZİNLEDİR.ŞİMDİDEN KATILAN ARKADAŞLARA SELAMLARIMI VE MUHABBETLERİMİ GÖNDERİYORUM.GELİRSEM MUTLAKA KATILACAGIM.AMA GELEMEZSEM ŞİMDİDEN BAYRAMLARINI ORAYA KATILANLARIN KUTLUYORUM.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Ara 06, 2007 10:15 pm

Sami'nin bu güzel teklifini bu bayramda ikincisi olmak üzere artık devamlı her bayramda buluşmak üzre gercekleştiriyoruz arkadaşlar.Ve geleneksel bir buluşma olsun.Artık bir daha ara verilmesin her bayram bu buluşma ve bayramlaşma olayı devam etsin.Bilgi alışverişi yapılır,düşünceler acılanır.Horonlar,vaybeniler oynanır.Muhabbet edilir vs....
Desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz.!
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Ara 07, 2007 5:57 pm

:arrow: Sevgili Dostlar,
Aslında ilk gün yazacaktım ama benim gelmem imkansız olduğu için yazamadım...Dedim daha sonra düşünce ve dileklerimi yazarım...

Şimdi sayfayı açtım,baktım ki 10 defa yazılmış ama çift yazanlar varmış... Sami de haklı olarak yakınmış...Aslında Trabzon ve çevre illerde olanlar için çok güzel bir buluşma imkanı....Belki memlekete gitmeği düşünen diğer illerden de buluşmada olacak olanlar olabilir..Benim içim gidiyor ama ne yaparsın ki maalesef gelme imkanım hiç yok..Çünkü sebebini dostlarımın çoğusu biliyor...

Siteye kayıtlı olan bütün dostlar (üye olmayanlar da gelebilir) istenilen yerde buluşacağa benzer...Ama henüz bu sayfaya yazan çok az kişi..İyi olur inşallah...Orada olamayacağım ama ruhum,gönlüm sizinledir.....

Ne mutlu olsun o buluşmada olacak olanlara.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Ara 07, 2007 7:25 pm

Sevgili Sami kardeşim...

Güzel bir etkinlik olcağı düşüncesiyle çoğunluk Çaykarada olacağı için yine Özlenen tesislerde buluşalım diyorum selam ve sevgilerimi gönderiyorum.Görüşmek dileğimle....
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cum Ara 07, 2007 9:46 pm

Buraya yazan ne kadar az olursa olsun "özlenen tesisleri" diye yer ve bayramın kaçıncı günü olduğu belirtilsin bence çok kişi gelir yine de
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Ara 08, 2007 12:28 pm

BIZLERIN KATILMASI IMKANSIZ OLSADA BUTUN SUR AHALISININ BIR ARAYA GELEREK HASRET GIDERMESI BIZLER OZAKTA OLANLARI BILE MUTLU EDER..DILERIM BU CAGIRIYA BUTUN SURLILAR DUYGU VE DUSUNCELERINI YAZAR VE KATILIR...

2006 YAPILMIS OLAN BULUSMADA KATILIMIN COK YUKSEK OLMASI HERKESI COK MUTLU ETMISDI... TADI HALA ORADA OLANLARIN DAMAGINDA KALDI GUZEL BIR GECE YASAMISLARDI, NEDEN BUSEFERDE BOYLE OLMASIN..

HADI AHALI BIZLER ICINDE BIR ARAYA GELINDE BIZE BURADA GUZEL BIR BULUSMANIN RESIMLERINI YORUMLARINI GOSTERINKI BIZLERINDE OZLEMLERI SIZIN SAYENIZDE BIRAZDA OLSA AZALSIN...

NOT..BU BASLIGI FORUMDA BIR KAC BASLIKTA DAHA DUYURU OLARAK YAZDIMKI HERKES GORSUN DIYE..

NE MUTLU OLSUN BU BULUSMAYA GIDECEKLERE...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Sonraki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir