İKİNCİ BAYRAMLAŞMA BULUŞMASINI YAPALIM MI?

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

İKİNCİ BAYRAMLAŞMA BULUŞMASINI YAPALIM MI?

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzt Ara 03, 2007 12:25 am

Değerli Şahinkayalılar!
İlkini 11.01.2006 tarihindeki Kurban Bayramında Çaykara Özlenen Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirdiğimiz ve herkesin çok güzel ve anlamlı bir buluşma olduğu konusunda hemfikir olduğu Şahinkayalılar Buluşma ve bayramlaşmasını tekrarlamak istiyormuyuz? Bilindiği gibi o günden bu yana geçen üç bayramda her bayram bayramlaşmak için bir araya geleceğimizi kararlaştırmamıza rağmen buluşamadık. Bu hususta kimseden bir öneri ve istek de gelmedi. Bu bayram için toplanıp toplanmayacağımız konusunu ilgi ve yorumunuza sunuyorum. Fikir beyan ederken toplantının nerede olmasını istediğiniz konusunu da belirtiniz. Göreceği ilgiye göre konuyu ana sayfaya taşıyacağım. Bu konuyu lütfen üyelerimize duyurarak olabildiğince fazla yorum katılımı sağlamaya çalışalım. Görüşlerinizi bekliyoruz.
En son Sami Ayan tarafından Çrş Ara 05, 2007 12:09 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Ara 03, 2007 12:51 am

:arrow: Ah tam benim istediğim şey,

Aması var !!!!!!!!!

Ne yazık 2008 yılının Mayıs ayına kadar bir yerlere gitmem çok zor.. Sebebini daha önce çok yazdım..Fakat bu buluşma İstanbulda olabilirse bütün çareleri zorlar ve sağ isem oraya gelebilirim..Amaaaaa Trabzonda olursa işte bu ihtimalde ortadan kalkar...

Artık siz bilirsiniz...

Gelemezsem anlayın ki ruhum,gönlüm sizinle olacaktır... Hemde içimden bir yerlerden bir şeyler koparak olacaktır...

Çok güzel bir şey...Sami sana çok teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Ara 08, 2007 11:59 am

gorusleriniz bu basligin alttinda lutfen..

http://www.sahinkayalilar.com/viewtopic.php?t=5132
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir