ÖNEMLİ DUYURU (Her Üye Bir Defa Okusun)!!!!!!!!!

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

ÖNEMLİ DUYURU (Her Üye Bir Defa Okusun)!!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Kas 04, 2007 12:21 pm

:arrow: Sevgili Dostlar;
-Sitede bazı şeylerin düzenli gitmesi için ne olur bazı şeylere ortak bir biçimde yapmaya çalışalım...Buna "Kural" dersem bazıları ondan bir şeyler çıkarır diye demiyorum...Ama herkes ne yapıyorsa biz de öyle yapalım... Yani bir şey yapacağımız zaman acaba bu diğerleri tarafından nasıl yapılıyor diye düşünmekte fayda vardır...
-Bunun için "Forum Kuralları" sayfasına göz atarsak iyi olur,,,,

-Sitede bulunanlar;
1-Tanışma-Kaynaşma sayfasında kendimize bir sayfa mutlaka açalım, (Burada kendimizi herkesin tanıyacağı şekilde tanıtalım.)
2-Telefon Rehberine telefonlarımızı yazalım...Ama değişen telefonumuzu oradan mutlaka değiştirelim..(Dün bir gencin telefonu lazım oldu,telefon rehberinden baktım,aradım ama bu telefon şu an kullanılmıyor ikazı ile karşılaştım)..Ohalde güncelleme yapılmalıdır...
3-Kan grubunu ilgili sayfaya yazalım,
4-Kısaca hayat hikayemizi ilgili sayfaya yazalım,(Sayfayı ilk açana bakarak mümkünse ona yakın bir hayat hikayesi olsun)
5-Kimlerin evinde internet var,sayfasına varsa notumuzu yazalım,
6-Herkes evlendiği tarihi yazsın,sayfasına notumuzu yazalım,
7-Üyelerin doğum günleri,sayfasına doğum günümüzü yazalım,
8-"Günlük sohbetler bu sayfadan olsun" sayfasına günlük merhabamızı yapalım,
9-"Soru-cevapla internet-bilgisayar problemlerimizi çözelim" sayfasından birbirimize yardımcı olalım,
10-Yazılan yazılar okunmak ister,yazan da diğer yazılarını daha zevkle yazar..Onun için yazılanları okuyalım ve kısa bir yorum ile teşekkürlerimizi bildirelim..

-İnşallah bu sayfa okunur ve gereği yapılır....

-Şimdiden Teşekkürler,,,,,,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş Kas 07, 2007 5:58 pm

Sayın Altuncu,verdiğiniz açıklayıcı bilgileriniz için teşekkür ederim.Diyorsun ki,yeter ne çalıştın,emekli ol da bu işleri hallet.Ya da interneti bağlada hemen hallet.İnşallah istekleriniz en kısa sürede yerine gelecektir.Çalışmalarınızda başarı dileklerimle saygılar sunarım...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Sal Kas 13, 2007 6:17 pm

iyi ki "herkes oksun" demişsiniz, şu ana kadar 60 kişi açmış, üçü benim zate (ilk yazıldığında, adnan abi cevap yazdığında, bir de şimdi).

Neyse, önemli noktalara değinmiş Muzaffer amca ( bence, doğum ve evlilik günü gibi özel konular hariç) keşke herkes okusa ve sorumluluk üstlenip aynı şekilde siteye katılıp, katkı sağlayabilse
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Oca 14, 2008 9:47 am

Merhaba Muzaffer abimiz danışma kaynaşma yazılarınızı okudum ben daha yeni kayıt yaptırdım ama her yere nasıl girileceğini henüz tam anlayamadık ve bazi sitelere giremiyoruz bizleri kırıkhandan tanırsın Dursun BAYRAKTAR ın oğlu İsmail BAYRAKTAR ım Kırıkhan rehberine baktığımda bizim ailenin telefonları yok neyse siteye mesaj gönderdim umarım ilgili yerlere yazılır Bu İnternette kaynaşma çok güzel bir olay Böyle şeylere en az sizler kadar meraklı olduğum için bu mesajı yazdım Bundan sonra paragaflara katılmayı istiyorum en azından herkesi tanımak için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum Bilindiği gibi bizler Kırıkhanda büyüdük memleketimizde bulunan insanları iyi tanımıyoruz onlarla İnternet vasıtası ile kaynaşırsak ne mutlu bizlere geleceğimizde bulunan çocuklarımızda gelenek görenek ve ananemilerimize aktara bilirsek ne mutlu bizlere Sayım Muzaffer Abi İLGİLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ederim
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Ayan » Sal Oca 15, 2008 6:39 pm

selam. muzaffer abi. ben bundan pek bişey anlamadım yazdıklarımızı takibi çok zor bunun için bir çalışma yapalım. eğer bi faydam olacaksa cevaplarınızı beklerim . bizim sövırlar yardımcı olacakdır . umarım bunu görürsünüz. allaha emanet olun. tirfanoğlu . ismail ayan
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cum Şub 15, 2008 2:25 pm

Okudum. Teşekkürler sayın hocam.

Aynen...
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Cum Şub 15, 2008 4:18 pm

yazın için tşkr edrim muzaffer amca isteklerini aynen yerine getiricem
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Cmt May 03, 2008 6:43 am

SAYIN HOCAM YAZINIZA KATILMAMAK MÜMKÜNMÜ SİTEYE ÜYE OLAN HERKESİN BÜTÜN BİLGİLERİNİ YAZMASI LAZIMKİ GEREKLİ HALLERDE KOLAYCA BULUNSUN BİRDE İSTANBULA GELDİGİNİZDE MUTLAKA TELEFONUNUZU BELİYORUM SAYGI VE SEVGİYLE KALIN ALLAHA EMANET OLUNUZ
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Pzr Haz 01, 2008 9:32 am

TEŞEKKÜR EDERİM AMCA SAĞOL
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi