-Sitede bazı şeylerin düzenli gitmesi için ne olur bazı şeylere ortak bir biçimde yapmaya çalışalım...Buna "Kural" dersem bazıları ondan bir şeyler çıkarır diye demiyorum...Ama herkes ne yapıyorsa biz de öyle yapalım... Yani bir şey yapacağımız zaman acaba bu diğerleri tarafından nasıl yapılıyor diye düşünmekte fayda vardır...
-Bunun için "Forum Kuralları" sayfasına göz atarsak iyi olur,,,,
-Sitede bulunanlar;
1-Tanışma-Kaynaşma sayfasında kendimize bir sayfa mutlaka açalım, (Burada kendimizi herkesin tanıyacağı şekilde tanıtalım.)
2-Telefon Rehberine telefonlarımızı yazalım...Ama değişen telefonumuzu oradan mutlaka değiştirelim..(Dün bir gencin telefonu lazım oldu,telefon rehberinden baktım,aradım ama bu telefon şu an kullanılmıyor ikazı ile karşılaştım)..Ohalde güncelleme yapılmalıdır...
3-Kan grubunu ilgili sayfaya yazalım,
4-Kısaca hayat hikayemizi ilgili sayfaya yazalım,(Sayfayı ilk açana bakarak mümkünse ona yakın bir hayat hikayesi olsun)
5-Kimlerin evinde internet var,sayfasına varsa notumuzu yazalım,
6-Herkes evlendiği tarihi yazsın,sayfasına notumuzu yazalım,
7-Üyelerin doğum günleri,sayfasına doğum günümüzü yazalım,
8-"Günlük sohbetler bu sayfadan olsun" sayfasına günlük merhabamızı yapalım,
9-"Soru-cevapla internet-bilgisayar problemlerimizi çözelim" sayfasından birbirimize yardımcı olalım,
10-Yazılan yazılar okunmak ister,yazan da diğer yazılarını daha zevkle yazar..Onun için yazılanları okuyalım ve kısa bir yorum ile teşekkürlerimizi bildirelim..
-İnşallah bu sayfa okunur ve gereği yapılır....
-Şimdiden Teşekkürler,,,,,,,,,,,,,,