SİTE YÖNETİMİNİ KINIYORUM

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

SİTE YÖNETİMİNİ KINIYORUM

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal Eki 30, 2007 10:05 am

Bir eğitimci olarak başta Osman Nuri Sarıyı ve site yönetimini kınıyorum.Bütün haberleri zamanında ve gecikmelide olsa Ana sayfadan bizlerle ulaştıran bu yönetim Birlik ve beraberliğin,bağımsızlığın Atattürk Türkiyesinin sembolü Cumhuriyetin 84 yılıyla ilgili hiçbir haber yapılmamasını kınıyorum.Google de Üç puanı olan bir sitenin bukonuda hele bugünlerde duyarsız kalmasını kınıyorum
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eki 30, 2007 10:15 am

:arrow: Merhaba Cengiz ;
Yönetimdeki bütün arkadaşların Cumhuriyetin bütün değerlerine nasıl duyarlı olduğunu biliyorsun,,,,Kınama konusunda haklı olabilirsin ve de haklısın... Ama bu şekilde bir ifade ile başlık açman beni çok üzmüştür...

Senin gibi her gün sitede bulunan bir dostumuzun,site yönetimindeki faal olan arkadaşlarla içli dişli olduğu gerçeği ortada iken bu tarzı tercih etmen Altuncu'yu nasıl üzmsesin....

İlgili bir arkadaşı arayıp uyarabilir ve bu yazının orada olmasını sağlayabilirdiniz... Uygun olanı da buydu...

Hayırlısı olsun,diyelim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Sal Eki 30, 2007 10:35 am

Gerçekten dün anasayfaya bir Atatürk resmi bir Türk Bayrağı resmi konulsa çok güzel olurdu.
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Sal Eki 30, 2007 12:15 pm

Sabri ağabey pes valla Açılışta introyu'da göremedinmi :D Gerçi Cumhuriyet sembolu değil ama varsayalım öyle
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Çrş Eki 31, 2007 7:40 am

Muzaffer amca bazen böyle eleştiriler yapmalıyız ki sitenin farklılığı anlaşılsın.Hepimiz aynı şeyleri yazdıktan sonra yazmanın ne anlamı var.Bir yazıcı bulalım bizim adımıza herşeyi yazsın ozaman.tabiki bende biliyorum bu sitedeki yöneticilerin en az benim kadar Cumhuriyetçi,Atatürkçü olduklarını
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Eki 31, 2007 8:00 am

Muzaffer amca gerginlik hiç istemez, hele site gibi önem verdiği bir ortam bozulur diye odi patlayur :D .

Muzaffer amca, çok daha sert, düzeysiz, genel adap dışı onca tartışma olmuşken ve bunlar hep gelip geçici durumlarken (siteyi gerçekten sevenler hep burdadır), gayet düzeyli yerinde olan eleştirilere neden kızıyorsun anlayamıyorum, sitenin farkını ortaya koyacak şeyler olmalı, bu tarzda kişiler genel iletişim kurallarını çiğnemedikçe desteklenmeli veya en azından tepki verilmemeli onlara diye düşünüyorum. Belki çok güzel şeyler birikti sitemizde ama bunların birikme hızı çok düştü eskiye göre, çıkış noktasından daha gerideyiz (bunu aktif üye sayısı anlamında demiyorum, başta iletişim, samimiyet, ilişki geliştirme sonra da site için emek vermek, emek kokan çalışmalar anlamında). Kızgınlığında ki niyetin tamamen iyi niyet olduğunu biliyorum ama tepkilere engel ola ola sitenin düzeyi futbol tribünlerine doğru yol alıyor bence
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eki 31, 2007 11:28 am

Bülent ALTUNCU yazdı:Muzaffer amca gerginlik hiç istemez, hele site gibi önem verdiği bir ortam bozulur diye odi patlayur :D .

Muzaffer amca, çok daha sert, düzeysiz, genel adap dışı onca tartışma olmuşken ve bunlar hep gelip geçici durumlarken (siteyi gerçekten sevenler hep burdadır), gayet düzeyli yerinde olan eleştirilere neden kızıyorsun anlayamıyorum, sitenin farkını ortaya koyacak şeyler olmalı, bu tarzda kişiler genel iletişim kurallarını çiğnemedikçe desteklenmeli veya en azından tepki verilmemeli onlara diye düşünüyorum. Belki çok güzel şeyler birikti sitemizde ama bunların birikme hızı çok düştü eskiye göre, çıkış noktasından daha gerideyiz (bunu aktif üye sayısı anlamında demiyorum, başta iletişim, samimiyet, ilişki geliştirme sonra da site için emek vermek, emek kokan çalışmalar anlamında). Kızgınlığında ki niyetin tamamen iyi niyet olduğunu biliyorum ama tepkilere engel ola ola sitenin düzeyi futbol tribünlerine doğru yol alıyor bence

-Sevgili Dr. Bülent;
Benim yazdıklarımdan kızdığımı nasıl çıkarırsın ? Acaba üzülmekle-kızmak aynı manaya mı geliyor *?* Kaç defa dedim ki ben hayatta dostlarıma kızmam...Sadece yaptıklarına üzülürüm...

-Ne güzel ifade ettin,ben sitedeki dostlarımın birbirine karşı davranışlarının çok iyi derecede olmasını isterim...Bunu herkes yazdıklarımdan anlamıştır. Bunu sen de anlamışsın da sanki bu durumumu yadırgar gibi bir şey sezinlendim...Buna da üzüldüm...Yani bizi bir aile gibi düşünmem ve bu ailede hoşa gitmeyen durumların olmamasını istemem yanlış bir şey mi ?

-Cengiz'i tanıdığım kadarıyle siteye gönül vermiş,köy ve köylüsü için her fedekarlığı yapan bir dost.Onun için iyi niyetimle açtığı sayfa için üzüntümü ona belirttim....İsteğim belli....

-Neyse bu işi tatlıya bağlayalım,,,,Dr. Bülent'in dediği gibi sitede bir şeyler olur diye gerçekten tedirginim...

-Her şey gönlünüzce olsun...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Eki 31, 2007 11:41 am

Osmandan istediğine göre biz kurtulduk. Osmanın hayaleti yapsın bu işleri sevgili cengiz. İşi yapan kim ismi alan kim? Ayrıca kudurmana da gerek yok. Bir kaç gün sabret ondan sonra 'kına' yak. Sayın kınamacı,,,
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 31, 2007 12:12 pm

Merhaba Cengiz, CUMHURIYETIN 84 YILININ KURTULUSU anasayfada kesinlikle acilmaliydi, maddem farkina vardin neden sen eklemedin, biliyorsunuz butun uylerimiz haber ekleyebilir..

Sadece anasayfada o bolume kayit olup haber ekleme yetkisine sahip olabilirdin dimi haberi eklemis olsaydinda o habere bir yonetici onay vermemis olsaydi istedigin kadari isyan cikarmaya hakkin vardi, simdide var hos aksinesini soyleyen yok, herseyi samiden beklemeyin, Osmana sira gelince hayaleti bile sitede kalmadi nerdedir ne yapar bilen varsa bizlerden selam soyleyin ona :) , herkes elini tasin altina sokmaya cekinmesun aramizda yabanci yoktur....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şerif Mercan » Çrş Eki 31, 2007 1:02 pm

gereksiz bir kınama olduğu kanaatindeyim...burası haber sitesi olmadığına göre haber paylaşma mecburiyetide yoktur...cumhuriyetimizin kurtuluşu gayet tabi önemsenmeyecek haberi yazılmayacak bir konu değil,çok önemli bir ayrıntı olabilir ama yinede site yönetiminin günlük olağan haber veya yıllık ayrıntıları paylaşmamakla sorumlu tutulamaz...
ola ki unutmuştur bu sırada aklında bulunanların hatırlatması veya başlık açması gerekirdi...

eğitimci olarak tepkiniz haklıdır ama site yönetim olarak konuyu ele alırsak haklı bi gerekçe sayılamaz...
ayrıca bu gibi haber konularının sadece site yönetim tarafından eklenme lüksüde yoktur,herkes forumda bir başlık açarak önemli konuları dile getirir kutlama gerektiren konulara ise kutlama mesajları ile destek verebilir...daha farklı bi gösteriş isteniliyorsa bir veya birkaç gün öncesinden site yönetime mesaj atarak günü geldiğinde ana sayfada veya forum anasayfasında gösteriş olması bakımından rıcasını dile getirebilir de...

Kullanıcı avatarı
Şerif Mercan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Eki 31, 2007 6:31 pm

Cumhuriyet bayramı ile alakalı çok güzel beğeneceğinize inandığım bir çalışma oldu.ziyaret diyelim hatta.fotoğraf ve yazıları hazırlamaya çalışıyorum.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt Kas 03, 2007 8:46 pm

Önce böyle bir meselelerde,konularda duyarlı olduğunuz için teşekkür ederim.
Herkes bir kaç kişiden her şeyi beklemesin.Kimin elinden ne geliyorsa yapsın koysun.Bunca yapılan işlerden sora ve hala yapmaya devam edilen işlerin içinde haklı olduğunuz bu konu ile ilgili bir şeylerde sizler veya bir başkaları bir şeyler yapsa ne olurdu.Bir kaç kişiden her şeyi bekleyip ondan sorada kınamak inanınki çok ağır bir şey.
Fatmanın dediği gibi herkese haber ekleme yetkisi verildi niçin kimse almıyor bu yetkiyi?
Saminin bunca koşuşuturmalarını ,emeklerini sanki görmezden geliyorsunuz.
Osmanın zaten siteden haberi yok.Daldı diğer özel işlere gitti.Yakında ortaya çıkması bile muhtemel bir olasılık.
Lütfen başlık açarken eleştiriken daha yumuşak bir şekilde eleştitirsek hem kendinizide eleştirmiş olursunuz,hemde yönetime daha faydalı tavsiyelerde bulunmuş olursunuz.Yönetimi eleştitirken birazda kendinizin özeleştirisinide yapmanız gerekiyor.Biz bütün eleştirilere sonuna kadar açığız.Fakat herkes kendinide eleştirecek.Herkesin katkılarıyla daha güzele ulşacağımıza inanıyorum.
Herkese saygı ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Pzr Kas 04, 2007 8:16 am

Bence bu tür haberlerin yeri bu site değildir.
Hatta bu site de 'cumhuriyetimizin 84.yılı törenlerle kutlandı vs.Resepsiyon verildi felan ' diye bir haber çıksaydı ben onu kınardım.
İşin Çaykara boyutunun haberi zaten var.
Ama forum sayfalarında bu başlıkta bir konu başlatmak sanırım yerinde olurdu.Bizde bu cumhurun bu cumhuriyetten ne anladığını anlardık.
Dağ taş o haberleri yazıyor ve tv ler o haberleri veriyor.
Bakınız cumhuriyet e onun değerlerine sahip çıkmak dağa taşa bayrak dikmekle ve cumhuriyet bayram haberlerini lokal sitelerde ve olur olmaz yerlerde yazmakla olmaz.
Sayın kardeşim Cengiz Selimoğlunu bu gereksiz kınamayı yaptığı için kınıyorum.

Selamlar
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Kas 04, 2007 9:57 am

Ne oldu size dostlar kınamak moda oldu,
Bu Altuncu Muzaffer nasıl sarardı soldu,
İnanın şu gönlüme fırtına boran doldu,
Gelin bu konuyu da tatlıya bağlayalım.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Necip Feyzayi Uygun » Pzt Kas 05, 2007 10:56 pm

Doğrusu havanda su dövmek gibi gereksiz işleri kendine vazife bilenleri gördükçe ben de Muzaffer Ağabey gibi üzülüyorum.

"Laf ola beri gele" mantığından vaz geçilmesi gerektiğine inanıyorum.

Bu sitede hiç kimse, bir başkasının fikrinin ne olduğunu sorgulamaya, hangi değerlere sahip çıkıp çıkmadığını test etmeğe yetkili görmemelidir diye düşünüyorum.

Ben gurbette yaşayan bir köy aşığı olarak, köyümde nelerin olup bittiğini, öğrenebilmek, köyümden alacağım haberlerle hasret giderebilmek bir nebze de olsa köyümün kokusunu almak istiyorum. Köyükle ilgisi olmayan hiç bir haberin ana sayfada yer alması taraftarı değilim. Bu kabil haberleri alacak o kadar çok kaynak var ki...

tekrartlamakta fayda gördüğüm için bir daha yazıyorum; Ben ana sayfada sadece köyümü ve köylümü görmek istiyorum...

Bu vesile ile bize bu haberleri iletmek için fedakarlık yapan, mesai harcayan tüm dostlara teşekkürlerimi iletiyor, başarılarının devamını diliyorum.
Necip Feyzayi Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir